26 / 04 / 2024

digicom starlife

digicom starlife

Türkiye elektronik pazarının lider kuruluşlarından Digicom, Silivri'de 'Starlife Villaları' ile gayrimenkul sektörüne adım attı.

Starlife Silivri'de metrekaresi 6 bin TL!

Say Yapı tarafından inşa edilen Starlife Silivri projesinde metrekare fiyatı 6 bin TL'den başlıyor. Starlife Silivri projesinde ikinci etaptaki müstakil villaların fiyatları 1.5 milyon TL-2.3 milyon TL arasında farklılık gösteriyor.

Türk müteahhit rotasını İran'a çevirdi!

Ardahan Yatırım Konferansı'nın ikinci günü düzenlenen “İş İnsanları” panelinin moderatörlüğünü Digicom Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit gerçekleştirdi.

Starlife İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Starlife İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Talay ve Salih Talay ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 22 Nisan'da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Meriç Sokak Aslan Han'da kuruldu.

Star Life Silivri Villaları şehir karmaşasından uzak hayat sunuyor!

İstanbul’a çok yakın ancak şehir karmaşasından uzakta bir hayat sunma anlayışı, özel konsepti ve lüksü yeniden tanımlayan detaylarıyla öne çıkan 90 villalık “Starlife Silivri”de, sevdiklerinizle hayatın keyfini çıkaracağınız bir yaşam mümkün.

Yooİstanbul CNR Emlak 2015 Fuarı'nda tanıtılacak!

Say yapı, yarın açılacak olan CNR Emlak 2015 Fuarı'nda Yooİstanbul projesinn yanı sıra restore ettiği Sandoz Yalı'sı ve Silivri'de bulunan Starlife Silivri projesini ziyaretçilere tanıtacak..

yooistanbul projesi CNR Emlak 2015 Fuarı'na katılıyor!

Digicom Grup şirketlerinden olan ve 2005 yılında kurulan Say Yapı Teknoloji, İstanbul’un kalbinde yükselen, eşsiz Boğaz manzaralı “yooistanbul” projesiyle son derece lüks ve konforlu bir yaşam vaat ediyor.

Yooistanbul projesi yatırımcısına kazandırıyor!

Bir Digicom Grup şirketi olan ve 2005 yılında kurulan Say Yapı Teknoloji. boğaz ve doğa manzaralı yooistanbul projesiyle lüks ve konforlu bir yaşam sunuyor.

Yooistanbul Arap yatırımcılara tanıtıldı!

DIGICOM Grup şirketlerinden biri olan Say Yapı Teknoloji, körfez ülkelerinden önemli yatırımcıların katıldığı Türk-Arap Zirvesi'nde, yooistanbul, Starlife Silivri Villaları ve tarihi Sandoz Yalısı projelerini tanıttı.

Say Yapı 2016'da yurtdışında üç fabrika kuracak!

Tüketici elektroniği alanında adını duyuran Digicom Grubu, inşaattan küçük ev aletlerine kadar farklı alanlarda da büyüyor. Şirket, 2016'da yurtdışında 150 milyon dolarlık üç tesis yatırımı yapmaya hazırlanıyor.

Starlife Silivri projesi!

Starlife Silivri projesi İstanbul Avrupa yakası Silivri'de yükseliyor. Starlife Silivri Say Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Konut teslimlerinin hemen gerçekleştiği projede toplam 90 adet daire yer alıyor...

Sabri Yiğit: Basit ve etkili bir vergi sistemi kurulmalı!

Digicom Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit, "Uluslararası finans aktörlerini Türkiye'ye çekebilmek için yatırımcılar tarafından kabul görecek basit ve etkili bir vergi sisteminin kurulması önem taşıyor dedi...

Starlife satış ofisi!

Starlife satış ofisi iletişim ve adres bilgilerine haberimizde yer alıyor. Kayseri'de Numanoğlu İnşaat tarafından yeni bir yaşam olarak hayata geçirilen projede yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabiliyor...

Starlife Silivri fiyat listesi!

Starlife Silivri fiyat listesi bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. Say Yapı Starlife Silivri Evleri'nde konutların teslimleri hemen yapılıyor. Banka kredisinin kullanıldığı Starlife Silivri'de 90 villa yer alıyor...

digicom starlife Haberi

digicom starlife


Digicom'a bağlı Say Yapı Teknoloji tarafından inşaa edilen ve 90 adet villadan oluşan projenin Aralık'ta tamamlanması planlanıyor. Fiyatların kaba teslimlerde metrekare başına 900 dolar, ful tamamlanmış teslimlerde ise 1.165 dolardan başladığı proje geniş sosyal donatılarıyla da dikkat çekiyor.


Pioneer, LG, Sansui, Hitachi markalarının Türkiye distribütörü olan Türkiye'nin lider elektronek şirketlerinden Digicom, gayrimenkul sektörüne Silivri'de yaptığı villalarla adım attı. Digicom'a bağlı Say Yapı Teknoloji tarafından yapımına başlanan 'Starlife Villaları' projesi Silivri'de 80 dönüm arsa üzerine kurulu 90 adet villadan oluşuyor. "Bugün için yıldızların göz kamaştıran yaşamı, yarın için iyi bir yatırım" sloganıyla pazarlanan...