24 / 04 / 2024

Dilovası Akşemsettin İlkokulu

Dilovası Akşemsettin İlkokulu

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2016 yılı yatırımları arasına aldığı 24 derslikli Dilovası Akşemsettin İlkokulu ile İzmit kazım Karabekir Ortaokulu 24 derslikli yeni bina yapımı ve çevre düzenlemesiyle ilgili inşaat ihaleleri dün yapıldı.

İBB'den Eyüpsultan'a 703 yeni konut geliyor! Dev projenin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Söz konusu projede 703 yeni konut yer alacak.

Eyüpsultan'da 6 bin 500 konutluk yerinde dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

Eyüpsultan'da saçak parseller olarak adlandırılan Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap Mahalleleri'nde bulunan 6 bin 500 konut için “Yerinde Dönüşüm” adıyla kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılacak. 

Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Akşemsettin Mahallesi, 113 ada, 160, 161, 162 ve 163 parseller ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.12.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul'da dev kentsel dönüşüm start alıyor! 6 bin 500 konut için tarihi gün!

Eyüpsultan'ın Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap mahallelerinde yer alan 6 bin 500 konutun dönüşümü resmen başlıyor.

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

İstanbul Eyüp'teki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul Eyüp'te Akşemsettin, Karadolap, Çırçır, Yeşilpınar Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi 6 bin 500 konut içerirken 30 bin kişiyi etkileyecek.

Alibeyköy Uygulama İmar Plan Notu Değişikliği İBB Meclisi’nde onaylandı!

Eyüpsultan Alibeyköy'de saçak parseller olarak nitelendirilen, Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap mahallelerinde yer alan, 6 bin 500 konutu ve yaklaşık 30 bin kişiyi ilgilendiren yılların sorunu çözüme kavuşuyor. 

Eyüpsultan'da yarı olimpik havuz inşa ediliyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in Eyüpsultanlılara verdiği vaatler arasında olan iki yüzme havuzundan ilki olan Akşemsettin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapım çalışmaları hızla devam ediyor, ikinci havuz yapımına da başlandı.

Lütfü Türkkan'ın kaçak eklentili çiftliğine yıkım kararı!

Dilovası Belediyesi, İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın çiftliğiyle ilgili belge ibraz edememesi sonucunda çiftliğin kaçak bölümleri mühürlenirken, 1 ay süre verildi. 1 ay içerisinde gerekli işlemlerin yerine getirilmemesi durumunda yapılar yıkılacak.

KİPTAŞ Eyüpsultan'da çalışmalara başladı!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, kentsel dönüşüm kapsamında KİPTAŞ'ın Akşemsettin ve Çırçır'da çalışmalara başladığını, sürecin Yeşilpınar ve Karadolap ile devam edeceğini dile getirdi.

Tarsus Akşemsettin Cami yarın açılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, Akşemsettin Cami'yi yarın hizmete açıyor.

Kocaeli Dilovası'nda 32 kaçak yapı yıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Dilovası'nda bulunan 32 kaçak yapı yıkıldı. Bölgede, İmar Barışı yasasının geçerli olduğu tarihten sonra yapılan kaçak yapılara göz yumulmuyor.

Dilovası Akşemsettin İlkokulu Haberi

Dilovası Akşemsettin İlkokulu


Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2016 yılı yatırımları arasına aldığı 24 derslikli Dilovası Akşemsettin İlkokulu ile İzmit kazım Karabekir Ortaokulu 24 derslikli yeni bina yapımı ve çevre düzenlemesiyle ilgili inşaat ihaleleri dün yapıldı.


Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı salonundaki ihalede komisyon başkanlığınıMilli Eğitim Müdür Yardımcısı Sadık Uysal yaptı. İnşaat teknikeri Tarık Topaloğulları, İnşaat Mühendisi Fethi Karakulak, şef Emel Akalın, inşaat teknikeri Kemal Yücesan da komisyonda görev aldı. Her iki okul inşaatına da 7 firma katılarak teklif verdi. Yaklaşık maliyeti 4 milyon 951 bin 314 TL olan Dilovası Akşemsettin İlkokulu için Yapıen İnşaat-Yağmur İnşaat iş ortaklığı 3. 297.000 TL. ile en düşük teklifi verdi. Aynı firma yaklaşık maliyeti 4 milyon 779 bin 708 TL olan İzmit Kazım Karabekir Ortaokulu binası ihalesine ise 3.323.000 TL’lik...