19 / 04 / 2024

Dilovasına 45 milyonluk proje

Dilovasına 45 milyonluk proje

İSU Genel Müdürlüğü, Dilovası'nda büyük projeyi hayata geçiriyor. Yaklaşık olarak 45 milyon TL'ye mal olması beklenen Dilovası Atıksu Arıtma Tesisi yükselmeye başladı. İşte projenin ayrıntıları...

Bayrampaşa'daki Millet Bahçesi için geri sayım başladı!  Eski Pancar Motor Fabrikası arazisi yeninden hayat buluyor

Bayrampaşa’da eski Pancar Motor Fabrikası alanına 45 bin metrekarelik millet bahçesinin inşaat çalışmalarında sona gelindi. 

Nissan Qashqai’ye tam 45 bin TL ağustos zammı geldi! Qashqai’nin yeni fiyatı resmen dudak uçuklattı!

Ağustos ayının ilk günlerinde Nissan’dan tamı tamına 45 bin TL’lik ağustos zammı geldi. Nissan, yaptığı açıklamada Qashqai modelinin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

Ticari araçların lokomotifi Volkswagen Caddy Life’ta çok konuşulacak indirim! Tamı tamına 45.500 TL indirimle sizlerle!

Volkswagen Caddy ailesinin üyelerinden Caddy Life nisan ayı fiyatı belli oldu. Volkswagen, bu aya özel Caddy Life'a tam 45.500 TL değerinde indirim yaptı.Peki, Volkswagen Caddy Life ne kadar, özellikleri neler? Fyatı kaç TL? 24 Nisan 2023 fiyat listesi...

Renault Megane almak isteyenlere kötü haber! Tam tamına 45 bin TL zam geldi! Renault Megane fiyatı ne kadar oldu?

Renault Megane almak isteyenler 2023 Nisan fiyat listesini merak ediyor. Bu ay Renault Megane otomobil markasına tam tamına 45 Bin TL zam geldi. Peki Renault Megane ne kadar oldu? İşte Renault Megane güncel fiyatı.

Çiftçiler hemen bu rakamlara bakın! Tarımda yeni zirve! Tamı tamına yüzde 169,45 arttı!

Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi (Tarım ÜFE) 2022'nin Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 7, geçtiğimiz senenin aynı ayına göre ise yüzde 169,45 arttı. İşte ayrıntılar...

Carrefoursa Yudum ayçiçek yağına 45 TL'lik indirim yaptı! Yetişen alacak! İşte 6 Ekim 2022 fiyat listesi

Carrefoursa bu haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. Carrefoursa Kart ile yapılacak alışverişlerde geçerli pek çok ürün indirime girdi. İşte Carrefoursa indirim kampanyasının 6 Ekim 2022 fiyat listesi...

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 651 ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Kocaeli projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

Lideri 'Prenses' olan çete başkasına ait milyonluk arsaları 'dublör' kullanarak satarken yakalandı

Muğla merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonda, arsa ve gayrimenkül sahibi kişilerin kimlik bilgilerini ele geçirip, dublör kullanarak satış yaptığı tespit edilen 9 şüpheli gözaltına alındı. Çetenin İstanbul'da 7 milyon liralık arsayı 700 bine satmaya çalıştığı tespit edildi.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 651 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Dilovası'nda 651 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 651 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası'nda 651 konutluk yeni proje hayata geçirecek.

BN Hotel Thermal Mersin'de açıldı!

BN Hotel Thermal Mersin'in İçmeler bölgesinde hizmete açıldı.  Otel Adana Havalimanı'na 45 dakika mesafede bulunuyor. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden deprem çalışmalarına 200 milyonluk kaynak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı bütçesinde yapılacak düzenlemeyle kentte deprem nedeniyle meydana gelen hasar ve yıkımların etkisini azaltma ve yaşanabilecek depreme yönelik çalışmalar için 200 milyon TL ayrılmasına karar verildi. 

TOKİ'den Dilovası'na 429 konutluk proje!

Türkiye'nin dört bir yanında konut üreten TOKİ, Dilovası'na 429 konutluk yeni proje yapıyor.

Dilovasına 45 milyonluk proje Haberi

Dilovasına 45 milyonluk proje

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası ilçesinde 45 milyon TL'lik dev bir projeyi hayata geçiriyor. Yükselmeye başlayan bu önemli çevre projesinin kısa zamanda tamamlanabilmesi için tüm imkanlar seferber edildi. 

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu'nun da çok önemsediği Dilovası Atıksu Arıtma Tesisi, İSU Genel Müdürlüğü tarafından bölgeye kazandırılacak.


KAPASİTESİ ÇOK YÜKSEK


Dilovası Atıksu Arıtma Tesisi'nde bir adet atıksu geri kazanım tesisi, terfi merkezi ve 814 metre dere ıslahı gerçekleşecek. Bu tesisle azot ve fosfor giderimi yapılan, ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi inşa edilmiş olacak. Gelecek düşünülerek ileri teknolojide yapılan tesis 60.000 m3/gün debi kapasiteli olarak planlandı. Tesisin ilk etapta ise 40.000 m3/gün debi kapasiteli olarak inşa edileceği belirtildi. 


GRİ SU ELDE EDİLECEK


İSU Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilerek Dilovası'na ve kente kazandırılacak olan tesis Dilderesi yanında, 48 dönüm sahaya yapılacak. 

Çalışma...