18 / 04 / 2024

Divan Gaziantep açılış töreni

Divan Gaziantep açılış töreni

TÜRKİYE'NİN ilk yerli sermayeli otel zinciri ve yarım asırlık otelcilik ekolü Divan Grubu bünyesindeki 3 farklı otel konseptini ilk kez Gaziantep'te hizmete sundu..

Gaziantep OSB'de açılışı yapılan 300 fabrika meclis gündeminde!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde açılışı yapılan 300 fabrikaya dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

GTO'dan inşaat sektörüne dış pazarlama açılım projesi!

GTO inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaların uluslararası pazarlardaki rekabet güçlerinin attırılmasına katkı sağlamak amacıyla hazırladığı “Gaziantep İnşaat sektörünün Dış Pazarlara Açılımı” projesiyle ilgili olarak firma temsilcileri bilgilendirildi.

Gaziantep Zooloji ve Doğa Müzesi 23 Nisan’da açılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Gaziantep Zooloji ve Doğa Müzesi 23 Nisan’da vatandaşların hizmetine açılıyor

Gaziantep Yazıcık Konutları'nın açılışı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı da ziyaret etti ve Yazıcık Konutları'nın da açılışını yaptı.

Gaziantep Çocuk Kütüphanesi açılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara yönelik Türkiye’nin ilk uygulamalı “Çocuk kütüphanesi” açılıyor.

Gaziantep Arena'da açılış için hazırlıklar başladı!

Gaziantepspor'un gelecek sezon maçlarını oynayacağı Gaziantep Arena'nın açılışı için planlar yapılmaya başlandı. Kulübün stadyum açılış maçında Portekiz Ligi şampiyonu Benfica ile maç yapacağı ifade edildi.

RE/MAX Gaziantep'te açılıyor!

Avrupa’nın en büyük gayrimenkul ofisi 30 Nisan Cumartesi günü Gaziantep’te açılıyor. RE/MAX Gökçem İbrahimli ofisinin açılışına Türkiye’nin çeşitli illerinden 5 bine yakın broker ve gayrimenkul danışmanı katılacağı bildirildi.

Vodafone Arena'nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak!

Fikret Orman statla ilgili ilk programı duyurdu: "Sayın Cumhurbaşkanımızı, Başbakanımızı, diğer parti liderlerimizi davet ettik. İlk açılışı divan kurulu üyeleriyle yapacağız. Güzel bir fotoğraf olacak."

Gaziantep Akkent Olimpik Atletizm Pisti açılışa hazır!

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tamamlanan Akkent Olimpik Atletizm Pisti resmi açılış için gün sayıyor.

Gaziantep Aktif Yaşam ve Eğitim Merkezi'nin açılışı yapıldı!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Büyükşehir Belediyesi Aktif Yaşam ve Eğitim Merkezi'nin açılışını yaptı.

Gaziantep Safari Parkı yarın açılıyor!

Türkiye'de ilk, Avrupa'da ikinci, dünyada dördüncü sırada bulunan Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nde oluşturulan Safari Parkı, yarın açılıyor. Safari Parkı"nda 25 türden yaklaşık 250 hayvan, serbestçe dolaştıkları doğal ortamlarında görülebilecek.

Türkiye'nin ilk Safari Parkı Gaziantep'te açılıyor!

Yüz ölçümü ve tür sayısı bakımından Türkiye’de ilk, Avrupa’da ikinci, dünyada dördüncü sırada bulunan Gaziantep Hayvanat Bahçesi’nde oluşturulan Safari Parkı, 23 Nisan’da açılıyor.

Divan Gaziantep kendi alanının en iyisi seçildi!

2014 yılı başında misafirlerine hizmet vermeye başlayan Divan Gaziantep, Dünya’da, milyonlarca seyahat severin tercihi olan booking.com isimli online rezervasyon sitesinde, Gaziantep’te kendi alanında en iyi otel seçildi.

Divan Gaziantep açılış töreni Haberi

Divan Gaziantep açılış töreni

TÜRKİYE'NİN ilk yerli sermayeli otel zinciri ve yarım asırlık otelcilik ekolü Divan Grubu bünyesindeki 3 farklı otel konseptini ilk kez Gaziantep'te hizmete sundu. Yan yana 2 binada hizmet veren Divan Gaziantep, Divan Suites Gaziantep ve Divan Residence Gaziantep bölgede kısa zamanda ilgi odağı olmayı başardı. 


CAFE DİVÂN' DA KUTLAMA 

Divan Suites bölümünde hizmet veren Cafe Divan'ın 14 Şubat'ta Sevgililer Günü'ne özel bir konseptle hazırlandığını açıklayan Uluçer "14 Şubat'ta muhteşem bir gece geçirmek isteyen sevgililer, Cafe Divan'da buluşacak .En romantik aşk şarkıları, canlı müzik eşliğinde sevgililer için çalacak. 

Sevgililer Günü'ne özel olarak hazırlanan muhteşem tatlardan oluşan mönü de bu özel gecede yer alacak. Sevgililerin birbirlerine olan aşkını romantik bir ambiyansta fısıldayacağı gece 20:00'de başlayacak ve 24:00'e kadar devam edecek" dedi. 


Sabah...