25 / 04 / 2024

Divan Grubundan yeni oteller

Divan Grubundan yeni oteller

Divan Grubu, Afrika kıtasının en büyük ülkesi Cezayir'de iki otel projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Divan Cezayir ve Divan Express Cezayir'in 2018 yılının üçüncü çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Yeni Evim Kampanyasına kaç kişi başvurdu? Rakamlar şaşırttı!

Orta gelir grubundan vatandaşların ev sahibi olması amacıyla hayata geçirilen Yeni Evim Konut Finansman Programından ilk rakamlar geldi.  81 ili kapsayan ve piyasa koşullarından uygun fiyatlar sunan kampanyaya 10 günde kaç kişi başvurdu? İşte detaylar…

Divan Residence'la İzmir'e 422 yeni konut geliyor!

Teknik Yapı tarafından İzmir Ege Mahallesi'nde hayata geçirilen Divan Residence'ta satışlar başladı. İşte Teknik Yapı Divan Residence detayları...

Divan Çankaya Mart'ta açılıyor!

Divan Grup, Çankaya'daki yeni oteli için imza attı. Otel 2022 Mart itibari ile misafirlerini ağırlamaya başlayacak. 

Divan Antalya Talya Oteli'nde yeni gelişme!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Divan Antalya Talya Oteli ile ilgili bilgilendirme yayınladı.

Divan City Kayseri kapılarını açtı!

Koç Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Divan Grubu'nun Kayseri'deki yeni oteli Divan City Kayseri hizmete açıldı.

Türkiye'de 33 yeni stat, 405 yeni salon inşa edildi!

Divan Kurulu Toplantısı'nda söz alan Galatasaray Kulübü Başkanı Cengiz, "Ülkemizde 33 yeni stat, 405 yeni salon inşa edildi. Önümüzdeki yıllarda ülke olarak sporda Avrupa'nın zirvesine çıkacağız. " dedi. 

Divan Antalya Talya Otel için karar verildi!

Antalya’da, 1970’li yıllarda inşa edilen ve 1987’de yapılan son 2 katına yıkım kararı verilen Divan Antalya Talya Otel için yeni karar verildi. 

Mar Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla yaptığı işbirlikleri ile kısa zamanda yatırımcıların gözdesi haline gelen Mar Yapı yeni projelerine hız kesmeden devam edecek.

Divan Grubu'ndan Cizre'ye yatırım!

Koç Topluluğu'nun turizm sektöründeki markası olan Divan Grubu işletmeciliği yeni yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Divan Grubu'ndan Cizre'ye yeni yatırımlar geliyor.

Divan Ankara yenileniyor!

Başkentliler’in hizmetine sunulacak yeni balo salonu ile mutluluğa adım atan çiftlerin ilk adresi Divan Ankara olacak.

Karşıyaka Stadı yeni ihaleyi bekliyor!

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Karşıyaka'ya yapılacak 15 bin kişilik yeni stadın ihale sözleşmesinin feshedilmesi ardından Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral ve Mutlu Altuğ, yeni ihaleyi beklediklerini söyledi.

Divan Residence at G Tower satışa çıktı! 370 bin TL!

Basın Ekspres Yolu’na getirdikleri yapı ve hizmet kalitesini, yeni projeleri ile devam ettirmeyi hedefleyen Mar Yapı ve Divan Grup,Divan Residence at G Tower projesini tanıttı.

G Marin Managed by Divan projesine özel 3 ayrı ödeme planı!

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’na yeni bir soluk getiren ve hemen teslim avantajını sağlayan G Marin Managed by Divan projesi, gayrimenkul alıcılarına birbirinden cazip ödeme seçenekleri sunuyor.

Divan Grubundan yeni oteller Haberi

Divan Grubundan yeni oteller

Divan Grubu, Afrika kıtasının en büyük ülkesi Cezayir'de iki otel projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Toplam maliyetinin 55 milyon Euro olması öngörülen Divan Cezayir ve Divan Express Cezayir'in 2018 yılının üçüncü çeyreğinde tamamlanması...