26 / 04 / 2024

diyarbakır arsa satışı 2022

diyarbakır arsa satışı 2022

Diyarbakır İli Kayapınar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Kayapınar'da yer alan konut alanı imarlı arsayı taksitle satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ilan...

Yatırımcılar dikkat! Ankara ve bir ilde daha 36 arsa satılıyor!

Ankara ve Afyonkarahisar'da yer alan 36 adet arsa satışa çıkarıldı. Yatırımcıların merakla beklenen arsaların satış ihaleleri 27 Şubat ve 29 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Belediyeden satılık arsa fırsatı! 3 şehirdeki 6 arsa satışa çıkıyor!

Isparta, Diyarbakır ve Aksaray illerinde yer alan 6 adet arsa satışa sunuluyor. Peki 3 ilde satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Diyarbakır'daki Atatürk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Diyarbakır'a ziyareti sırasında konakladığı Pamuk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış. 

Nef Arsa 31. ofisini Diyarbakır'da açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün tanıtım ve satış operasyonları yürütmek üzere Diyarbakır'da yer alan yeni satış ofisini hizmete açtı. 31. Ofisini açan Nef, arsa tarafında genişlemeyi sürdürecek. 

Diyarbakır'da 15 adet arsa ve arazi satılıyor: Yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle!

Diyarbakır Ergani Milli Emlak, Diyarbakır Ergani'de yer alan 15 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Diyarbakır Ergani'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Fiyatları kaç TL? 

Müşterek arsa nedir? Müşterek arsa satışı nasıl yapılır?

Müşterek arsa, gayrimenkul alanında karşılaşılan önemli terimlerden biridir. Özellikle de TOKİ konut projesiyle duyulmaya başlayan bu arsa, belirli bir arsa kullanımını ifade eder. Peki müşterek arsa nedir ve müşterek arsa satışı nasıl yapılır? İşte bu önemli terimle ilgili detaylar...

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

Bu yatırım fırsatı kaçmaz! Belediyeden tatil cennetinde KDV’siz 270 bin TL teminatla arsa satışı!

Yatırımcıları sevindiren haber Ege’deki tatil cennetinde yer alan belediyeden geldi. Sadece 270 bin TL teminatla geleceğe yatırım yapabilirsiniz. Arsa satışının KDV’den muaf olduğu belirtildi. İşte detaylar…

Yatırımcılar dikkat! O ilimizde belediye 20 adet arsa satıyor! 7 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Yatırımcıları sevindiren bir haber daha geldi. Elazığ'da belediye tarafından 20 adet arsa satılıyor! 7 Şubat 2023’teki ihaleyi sakın kaçırmayın! İşte detaylar…

Diyarbakır’da 8 konut ve ticari alan satışa çıkarıldı! 2 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesi Dökmetaş mahallesinde bulunan 8 adet konut ve ticaret alanı nitelikli arsayı satışa çıkarıldı! İhale ve teklif açma tarihi 02 Şubat 2023 tarihinde saat 10.00 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Arsa satışında tapu harcı ne kadar?

Tapu harcı hem ev hem de arsa için ayrı ayrı araştırılmaktadır. Arsa satışında tapu harcı ne kadar? sorusu pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. İşte merak edilenler!

Milli Emlak Kartepe'de konut imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, yatırımcıların merakla beklediği Ekim ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Kartepe'de de arsa satıyor.

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır, Yenişehir, Dokuzçeltik Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı.

diyarbakır arsa satışı 2022 Haberi

diyarbakır arsa satışı 2022

Diyarbakır İli Kayapınar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Kayapınar'da yer alan konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Mülkiyeti Diyarbakır Kayapınar Belediyesi'ne ait olan arsa 30 bin 340 metrekare alana sahip.

Yatırımcıların merakla beklediği ihale 27 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:00'te Kayapınar Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Arsa için ödenmesi gereken muhammen bedel 133 milyon 498 bin 24 lira, geçici teminat bedeli ise 8 milyon 9 bin 881 lira olarak belirlendi.

Konut alanı imarlı arsa için 2 taksit yapılıyor. İlk taksit, sözleşmenin imzalandığı tarihte, kalan 2. taksit de 1. Taksitten en geç 45 gün sonra ödenecek.

İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ilan...

ARSA VASIFLI TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Diyarbakır İli Kayapınar Belediye Başkanlığından:
1- Mülkiyeti Belediye Başkanlığımıza ait Kayapınar İlçesi Talaytepe Mahallesi 1492 ada 1...