24 / 04 / 2024

diyarbakır külliyesi ne zaman açılacak

diyarbakır külliyesi ne zaman açılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan Diyarbakır’daki Merkez Cami ve Külliyesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, külliye inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Trabzon hasır küpe fiyatları ne kadar? Herkes kapış kapış bu küpeleri alıyor! Elizi 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Trabzon hasır küpeler, altın takılar içinde en trandler arasında yer alıyor. Kendine has işçiliği ve görkemli tasarımı ile görenlerin beğenisini toplayan bu küpeler kapış kapış satılıyor. Peki Trabzon hasır küpeler ne kadar? İşte Elizi Trabzon hasır küpe fiyat listesi...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 75 zabıta memuru alacak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere; 75 zabıta memuru alınacak. Peki 75 zabıta memuru alımı için şartlar ne? İşte ayrıntılar...

Emekli çiftten Sivas Merkez Camii ve Külliyesi inşaatına 5 milyon TL bağış!

Sivas'ta inşa edilen Merkez Camii ve Külliyesi'ne emekli Feyzullah-Feride Muntazam çiftinden 5 milyon 300 bin lira bağış geldi. 

Diyarbakır Külliyesi 'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan Diyarbakır’daki Merkez Cami ve Külliyesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, külliye inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm: Proje için taraflar ne diyor?

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi sınırlarında kalan 53 dönümlük alan, 25 Eylül'de Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı kararıyla riskli bölge ilan edildi ve kentsel dönüşüm kapsamına alındı. 7 bin kişinin etkileyeceği proje için taraflar ne diyor?

Mustafa Şentop'tan MÜ Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi açıklaması!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Marmara Üniversitesi Prof. Dr. Asaf Ataseven Hastanesi'nin Açılış Töreni'nde MÜ Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi'ne ilişkin konuştu. Şentop, 2 bin 450 dönüm arazi üzerine inşa edilen muhteşem bir ilim merkezinin gerçekleştirileceğini belirtti...

Diyarbakır yeniden inşa edildi!

Bir dönem terörle anılan Diyarbakır, kötü günlerini geride bıraktı. Vali Hasan Basri Güzeloğlu, “Huzuru sağladık, 2015-2018 arasında yüzde 50 büyüdük. Şimdi hedef 2 yılda 25 bin kişiye istihdam sağlamak” dedi.

Diyarbakır Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli atılıyor!

Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan  “İl İstihdam Kurulu” toplantısında konuşan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı V. Hasan Basri Güzeloğlu, dağınık şekilde üretim gerçekleştiren esnafı temelini atacakları 2 milyon 500 bin metrekarelik Küçük Sanayi Sitesi’ne taşıyacaklarını müjdeledi.

Diyarbakır'a 41 milyar liralık yatırım yapıldı!

Diyarbakır'a bugüne 41 milyar yatırım yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  kentte eğitim, spor, sağlık, altyapı, ulaşım, alanında hayata geçirilen yatırımlar ve sosyal yardımlar hakkında bilgi verdi.

TOKİ 50 bin konut Diyarbakır 2019!

TOKİ başlattığı 50 bin konut kampanyası Diyarbakır'da da başladı. Peki TOKİ Diyarbakır 2019 projesi başvuru dönemi ne zaman? TOKİ Diyarbakır 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Diyarbakır 2019 ödeme planı nasıl? İşte TOKİ 50 bin konut Diyarbakır 2019 detayları...

Şahinbey Hoşgör Külliyesi Eğitim Binası'nın temeli atıldı!

Şahinbey Belediyesi ve hayırseverler tarafından inşa ettirilecek olan Hoşgör Külliyesi Eğitim Binası’nın temelleri dualarla atıldı.

Sümer Holding'in Diyarbakır'daki fabrika binası yıkılıyor!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğüne ait Diyarbakır'da yer alan fabrika binası yıkılıyor. Yıkımda çıkacak hurdalar ise ihale ile satılıyor..

Uşak Bahadır Köyü'nde yapılan gölet TBMM'de!

Uşak'ın Banaz ilçesi Bahadır Köyü'ne yapılan sulama göleti meclis gündemine taşındı. CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

diyarbakır külliyesi ne zaman açılacak Haberi

diyarbakır külliyesi ne zaman açılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın temelini attığı Diyarbakır'daki Merkez Cami ve Külliyesi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Sabah'tan Hüseyin Kaçar'ın haberine göre; Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Yenişehir ilçesinde yapımına devam edilen Merkez Cami ve Külliyesi'nde inceleme yaptı. İncelemeleri esnasında Karaloğlu'na, İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ile Daire Başkanları da eşlik etti. İnşaat çalışmaları ve süreç hakkında yetkililerden bilgi alan Karaloğlu, inşaat alanındaki her noktayı inceledi. 

2016'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan 43 bin metrekarelik kapalı alanda 20 bin vatandaşın yararlanabileceği, içerisinde 1000 kişilik konferans ve sergi salonu, kütüphane, derslikler ve sosyal alanlar ile otoparkın da yer alacağı, aynı zamanda vatandaşlara ibadetin yanı sıra, eğitim imkanı sunacak bir ilim yuvası olan...