19 / 04 / 2024

diyarbakır termal otel

diyarbakır termal otel

Çermikli işadamları Yunus Yıldız ile Ömer Özkan’ın memleketlerine yaptığı 20 milyon TL’lik dev termal otel yatırımında sona gelindi. Özkan, Çermikli işadamlarına memleketlerine yatırım yapma çağrısında da bulundu.

Diyarbakır'a dev yatırım!

Diyarbakır’ ın, kaplıcalarıyla ünlü Çermik İlçesi’ nde İşadamı Hamza Öner, 200 milyon dolarlık 5 yıldızlı termal tatil köyü yapımı başlattı. Tesis 2 bin kişiye istihdam sağlayacak...

Diyarbakır Sur'a 240 odalı yeni otel! 78 milyon 675 bin TL'ye mal olacak!

Diyarbakır İli, Sur İlçesi, Çaruği Mahallesi'ndeki Eflatun Özel Eğitim Özel Sağ. Spor Turizm İnşaat firması tarafından okul olarak kullanılan binanın, Yeni Güneş Eğitim ve Öğretim Kurumları işletmeciliği yetkilisi tarafından satın alınarak otel olarak hizmet sunulması planlanıyor. 

Diyarbakır Çermik Kentsel Tasarım Projesi görüşüldü!

Çermik Termal Turizm Planı ve Kentsel Tasarım Projesi"nin tanıtım toplantısı yapıldı. Diyarbakır Çermik ilçesi Kaymakamı Nazlı Demir, “Sahip olduğumuz doğal ve kültürel değerlerin hak ettiği değeri görmesiyle Çermik orta vadede önemli bir cazibe merkezi haline gelecek." diye konuştu...

Diyarbakır Sur'a 10 butik otel inşa edilecek!

Kayyım atanan Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nin Alipaşa ve Lalebey mahallelerinde,10 butik otelin yapımına başlandı. Kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Sur'da konut, butik otel ve iş merkezi inşaatları için 2018 yılında 100 milyon TL tutarında dört ihale yapıldı.

Diyarbakır Sur'a 10 yeni butik otel inşa ediliyor!

Diyarbakır'da gerçekleştirilen operasyonların ardından terörden temizlenen Sur ilçesinde, devlet eliyle yürütülen çalışmalarla turizme yönelik projeler inşa ediliyor.

Diyarbakır'daki 500 yıllık hamamlar turizme kazandırılacak!

Diyarbakır'ın termal turizminde önemli bir yere sahip olan Çermik ilçesinde, yerli ve yabancı turist sayısını artırmak için 500 yıllık iki hamam restore edilecek.

Köksal Köse'den iki yeni termal otel yatırımı!

Tuzla’da bir tesis aldı, hayatı değişti. Avrupa’da gördüğü modeli Tuzla Medikal Termal Otel adını verdiği bu komplekste hayata geçirdi. Koksal Köse sağlık turizmi konusunda oldukça iddialı. Köse, iki yeni yatırım için de hazırlıklarını tamamlamış durumda..

Samsun'da 100 milyon liralık termal otel yatırımı!

Samsun Havza'da hayata geçirilecek olan Hattuşa Vacation Termal Club Havza Termal Otel, Devre Mülk ve Tatil Köyü kompleksinin tanıtımı yapıldı.

Diyarbakır Radisson Blu Hotel açıldı!

Meya Otelcilik Turizm AŞ tarafından Diyarbakır’da Radisson Blu Hotel’i hizmete açıldı. Yapımı 3,5 yıl süren otel için 25 milyon dolar açıldı.

Çeşme'ye 30 milyon dolarlık termal otel geliyor!

Gaziantepli işadamı Yaşar Çılkiz, Alaçatı’ya kazandırdığı ve işletmesini Alkoçlar’ın yürüttüğü Alaçatı Exclusive Hotel’den sonra Çeşme Dalyan bölgesine de lüks termal otel inşaatı için kolları sıvadı.

Ankara Çamlıdere'ye termal otel yapılıyor!

Ankara Çamlıdere ilçesinin turizm yatırım bölgesi ilan edilmesinden sonra termal otel çalışmalarına başlandı. Çamlıdere’de yapılan büyük yatırım ve projeler sonucunda termal otelin temel atma töreni için geri sayımı başladı.

Afyonkarahisar Akrones Termal Otel Ağustos'ta açılıyor!

Afyonkarahisar Ağustos ayının sonunda dev bir yatırıma kavuşuyor. Beş yıldızlı Akrones Termal otel 850 yatak kapasitesine ve UEFA standartlarında bir futbol sahasına sahip olacak. Otel, 350 kişiye istihdam sağlayacak.

Diyarbakır'da otel inşaatları yeniden başladı!

Yaşanan sokağa çıkma yasağı ve çatışmaların ardından büyük darbe alan Diyarbakır ekonomisi yeniden toparlanmaya başladı. Olaylarla birlikte duran çok sayıda dört ve beş yıldızlı otellerin inşaatları yeniden başladı.

Kütahya Yıldırım Beyazıt Vakfı arsasına termal otel geliyor!

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Yıldırım Beyazıt Vakfı'nın 2 arsasını 45 yıllığına yapım karşılığı kiraya verecek. Ticaret alanı imarlı arsalardan biri üzerinde 308 odalı 5 yıldızlı termal otel yaptırılacak.

diyarbakır termal otel Haberi

diyarbakır termal otel

İşadamı Ömer Özkan, 38 bin metrekarelik alanda 6 bin metrekare kapalı alan üzerine inşa ettikleri 4 yıldızlı otelin 2 aya kadar tamamlanacağını belirterek, ilçeye 4 yıldızlı bir tesis kazandıracaklarını vurguladı. Otelin 4’ü süit olmak üzere 82 oda ve 240 yatak kapasiteli olduğunu anlatan Özkan, “Otelin bünyesinde SPA merkezi, masaj odaları, çamur banyosu, tuz odası, fin hamamı, sauna ve Türkiye’nin en büyük Türk hamamı, soğuk ve sıcak havuzlar, jakuzi ve şok havuzlar bulunmaktadır” dedi.

Otelin faaliyete geçmesi ile birlikte 100 kişiye istihdam imkanı sağlayacaklarını da anlatan Özkan, Çermikli işadamlarına memleketlerine yatırım yapma çağrısında da...