26 / 04 / 2024

diyarbakır yol çalışmaları

diyarbakır yol çalışmaları

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde kırılan ve yerinden çıkan kaldırım ve bordür taşlarını onarmak için çalışma başlattı.

Diyarbakır'a 155 milyon liralık altyapı yatırım!

Kent merkezindeki asfaltlama ve bakım onarım çalışmalarında şimdiye kadar 90 bin ton asfalt kullanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, merkez Bağlar ilçesi Kamışlo Bulvarı ve Yenişehir ilçesi Üçkuyu’da asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Diyarbakır'da kırsal mahalle yolları asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı çalışma programı doğrultusunda, Yenişehir’in kırsal mahalle yollarında işin yüzde 80’ini, Kayapınar’ın kırsal mahalle yollarında işin yüzde 50’isini tamamladı.

Diyarbakır'a 155 milyon lira yatırım!

Bu yıl yol yapım, asfalt, kaldırım ve bisiklet yolları çalışmalarına 155 milyon lira ayıran Büyükşehir Belediyesi, Diclekent Bulvarı’na asfalt serdi.

Diyarbakır'da asfalt çalışmaları devam ediyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, 30 Nisan’dan bu yana kentin ana arterlerine 140 bin ton asfalt serdi.

Diyarbakır'da 36 kilometre yeni yol açılacak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kayapınar, Bağlar ve Yenişehir ilçelerinin gelişine bölgelerinde toplam 36 kilometre yeni yol açacak. Böylece kent içi yolların standartları daha da artırılmış olacak.

Diyarbakır'da 3 bin 185 kilometrelik yolda çalışma yapıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, son yasa ile kendisine bağlanan 13 yeni ilçe ile merkezdeki 4 ilçenin kırsal alanındaki 3185 kilometrelik yolda sathi kaplama, bakım onarım, yama, reglaj, temel alt malzeme ile yol yapımı gibi çalışmalar yaptı....

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Diyarbakır Stadı'nın yüzde 92'si tamam!

Diyarbakır'da çalışmaları tam gaz devam eden stadyumum yüzde 92'si tamamlandı. 33 bin seyirci kapasiteli olacak stat aynı zamanda engelli dostu da olacak.

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor!

3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor. Hastanenin dört bir tarafına yayılacak bulvarların uzunluğu 33 kilometreyi bulacak

Bursa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bölgede kent yenileme kapsamında yol çalışmaları ve inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

Hatay'da kaldırım çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde kaldırım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uygun havalarda asfalt, parke yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi kısa sürede cadde ve sokakları yeni görünümüne kavuşturuyor.

Şanlıurfa'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama ve reglaj çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürüyor.

Osmangazi meydan ve kültür merkezinin çalışmaları hızla sürüyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş'ta başlatılan meydan ve kültür merkezi çalışmaları büyük bir hızla sürüyor. Başkan Dündar, "Tamamlandığında Bursa'mızın cazibe merkezi olacak" dedi.

Adana'da devam eden yol çalışmaları TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'da devam eden yol çalışmalarının tamamlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'ndeki yol çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUTİM içindeki alanlarda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını mesai gözetmeksizin yürüterek esnafın mağduriyetini önledi. Büyükşehir ekiplerinin çalışması esnaftan tam not aldı.

diyarbakır yol çalışmaları Haberi

diyarbakır yol çalışmaları


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, bozulan kaldırım ve bordür taşlarını onarmak için kent genelinde çalışma başlattı. Kış aylarında vatandaşların kaldırımları rahatça kullanmalarını sağlamak amacıyla başlatılan çalışma Yenişehir ilçesi Ofis Semti Gevran Caddesi'nde devam ediyor. Ekipler, kırılan ve yerinden çıkan granit kaplama taşları yenileri ile değiştiriyor.



Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, bozulan kaldırımların hızlı bir şekilde onarılmaya başlandığı belirtilerek, "Kış aylarında kaldırımlarda su birikintilerini önlemek ve vatandaşların rahat, sağlıklı bir şekilde kaldırımlarda yürümelerini sağlamak amacıyla başlatılan çalışmalar kent genelinde devam edecek ve en kısa zamanda tamamlanacaktır" denildi. 



Diyarbakır Büyükşehir...