26 / 04 / 2024

Diyarbakırda her mahalleye kreş

Diyarbakırda her mahalleye kreş

Her mahalleye bir kreş açarak çocuklara anadilde hizmet sunmayı hedefleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz Şubat ve nisan ayında temelini attığı kreşlerde çalışmalarını hızlı şekilde sürdürüyor.

Nef Arsa 31. ofisini Diyarbakır'da açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün tanıtım ve satış operasyonları yürütmek üzere Diyarbakır'da yer alan yeni satış ofisini hizmete açtı. 31. Ofisini açan Nef, arsa tarafında genişlemeyi sürdürecek. 

TOKİ'den Diyarbakır'da 1.404 TL taksitle 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon sıfır konut fırsatı! Asgari ücretliye müjde!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Diyarbakırda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut satacak. İşte detaylar...

Her mahalleye sanal AVM geliyor!

Alışveriş merkezleri pandemide işleri artırmak için yeni bir hamleye hazırlanıyor. Her AVM kendi e-ticaret sitesini açıp, bölgesindeki tüketiciye satış yapacak. İstihdam da artacak.

Diyarbakır OSB'de 22 fabrika için yer tahsisi yapıldı!

Kurulduğu günden bu yana etap etap genişleyerek büyüyen ve teşvik uygulamaları sayesinde girişimcilerin her zaman yoğun ilgi gösterdiği Diyarbakır OSB'de, koronavirüs salgınına rağmen bu yıl 22 firmaya fabrika kurulması için yer tahsisi yapıldı.

Aksaray'da her mahalleye mahalle konakları inşa ediliyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediyenin yaptığı projeleri yerinde inceledi. Dinçer, ''Seçimden önce vatandaşlarımıza Mahalle Konaklarının yapımı için söz vermiştik. Şimdi Yeni Mahallemiz ve Hamide-Alaca Mahallemize Mahalle Konağı ve Sosyal Tesis inşa ediyoruz'' dedi.

Sur yeniden her yanıyla imar ediliyor!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, "UNESCO ve Diyarbakır" konulu istişare toplantısında, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yıkılan ve yakılan Sur yeniden her yanıyla imar ediliyor" dedi...

Kahramankazan'da her mahalleye kültür evi inşa edilecek!

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında bulunan ve tüm merkez mahallelere yapılması planlanan Kültür Evleri projesinin ilki için harekete geçildi.

Beylikdüzü'nde her mahalleye bir kreş projesinde temel atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, mutlu bir gelecek için Kavaklı Mutlu Çocuk Merkezi’nin temelini attı. 

İstanbul'da her mahalleye bir kreş geliyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Sütlüce'de düzenlenen iftarda İstanbul'la ilgili yeni projelerini açıkladı.

Gaziosmanpaşa Niyazi Özdemir Otoparkı'nın inşaatı hızlandı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın “Her Mahalleye Otopark” projesi kapsamında Karadeniz Mahallesi’nde hayata geçirilen Mehmet Niyazi Özdemir Zeminaltı Otoparkı’ndaki çalışmalara hız verildi.

Ankara'da her mahalleye bir kreş geliyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "Her Mahalleye Bir Kreş' projesiyle binlerce kadın istihdam edilecek." dedi.

Gaziantep Şahinbey Durantaş Sosyal Tesisi açıldı!

Her mahalleye bir sosyal tesis inşa eden Şahinbey Belediyesi, yeni mahallelerinden Ufacık, Akpınar ve Durantaş Mahallelerine yaptırdığı tesislerin açılışını gerçekleştirdi.

Bursa Tuna Meydanı açıldı!

Vatandaşlara sosyal yaşam alanları sunmak adına her mahalleye park, meydan ve yeşil alan inşa eden Osmangazi Belediyesi, en yeni projesi olan Tuna Meydanı’nı törenle hizmete açtı.

Diyarbakırda her mahalleye kreş Haberi

Diyarbakırda her mahalleye kreş

Her mahalleye bir kreş açarak çocuklara anadilde hizmet sunmayı, kadınların sosyal, ekonomik ve kültürel yaşama katılmasını sağlamayı hedefleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz Şubat ve nisan ayında temelini attığı kreşlerde çalışmasını hızlı bir şekilde sürdürüyor.


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından 450 Evler ve Bağcılar Mahallesi’nde temeli atılan 550 öğrenci kapasiteli iki kreş binası Ekim ayına yetiştirilmeye çalışılıyor. 2 bin 678 metrekarelik alanı kapsayan 450 Evler‘deki kreş, 250 öğrenci kapasiteli. Kreşte, çocuk oyun alanı, kum havuzu, doğa ve bilim bahçesi bulunuyor. Bağcılar Mahallesi’nde ise 2 bin 500 metrekarelik alana sahip olan ikinci kreş ise 300 öğrenci kapasiteli olarak projelendirildi. Çalışmaların hızla devam ettiği iki kreş binasının ekim ayının sonunda bitirilmesi hedefleniyor.


Çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah...