29 / 03 / 2024

dizayn grup dubai

dizayn grup dubai

Dizayn Group, Rusya'ya 35 milyon dolarlık ihracat sözleşmesine imza attıktan sonra Körfez ülkelerinde de atağa kalktı. Dubai'de Almanlara meydan okuyan firma, aralarında 800 metre yükseklikteki Burj Dubai, 12.3 milyar dolarlık Palm İsland 1 gibi projeleri

Özyılmazlar Dizayn Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyılmazlar Dizayn Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldız ve Nuh Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 190 bin TL sermaye bedeli ile A. Aslıhan uludağ, Ercüment Gümrük ve Önder Focan ortaklığında açıldı.

Dizayn Grup İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Grup İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Üçer tarafından kuruldu.

Özdemir Grup Dizayn Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Grup Dizayn Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Özdemir tarafından kuruldu.

Teknikel Grup Dizayn İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknikel Grup Dizayn İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Akıcı ve Doğukan Uluğ ortaklığında kuruldu.

Atmaca Grup Bahçeşehir Park ödemeleri!

İstanbul Bahçeşehir Göleti büyüme alanında inşa edilen Bahçeşehir Park projesi ultra lüks konseptte dizayn edildi. Projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim sağlanıyor. İşte Atmaca Grup Bahçeşehir Park ödemeleri...

SeaPearl Ataköy Dubai Cityscape Global Fuarı'nda tanıtıldı!

İstanbul’un marka projelerinden SeaPearl Ataköy Dubai Cityscape Global Fuarı'nda Körfezli yatırımcılara tanıtıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, ''Türkiye'nin yatırım yapılabilir güvenli bir liman algısını ve yükselen ekonomisini de Körfez yatırımcılara sunma şansı bulduk''dedi.

Büyükyalı İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı'nda yerini aldı!

Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat, İstanbul Kazlıçeşme’de, Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçireceği, Büyükyalı İstanbul projesini, Dubai’de düzenlenen CityScape Fuarı’nda, Arap dünyası başta olmak üzere, yabancı yatırımcılara tanıttı.

Kuzu Grup, Seapearl Ataköy'ü Dubai Cityscape'te tanıtacak!

Kuzu Grup, yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle 2 etap halinde hayata geçirdiği Seapearl projesiyle Dubai Cityscape fuarında yerini alacak.

Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la ortaklık yapacak!

Dubai merkezli Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la masaya orturdu. Dubai Emiri Al Maktoum’un yakından ilgilendiği 1.2 milyar TL’lik projede, %50 ortaklık için görüşülüyor

İmga Grup Kurtköy Evleri satılık!

İmga Grup Kurtköy Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 2+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. 15 bin metrekarelik alanda inşa edilecek proje 4 bloktan meydana geliyor.

Kumru Ankara Kuzu Grup satılık!

Kumru Ankara Kuzu Grup satılık daire tipleri 1+1'den 6+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip projede toplam 159 adet konut bulunuyor.

Fuzul Grup Olimpa Park Plus Evleri teslimleri!

Daire tiplerinin 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul 'un Başakşehir İlçe' sinde yükseliyor. Fuzul Grup Olimpa Park Plus Evleri teslimleri dün itibariyle başladı.

dizayn grup dubai Haberi

dizayn grup dubai

TÜRKİYE'de farklı bir sanayicilik modeli uygulama iddiasıyla dikkat çeken alt ve üstyapı boru sistemleri üreticisi Dizayn Group, dış pazarlara açılıma hız verdi ve 2007'de 100 milyon YTL ciro yakaladı. 2008 için Rusya ile 35 milyon dolarlık ihracat sözleşmesi imzalayan Dizayn Group, Körfez ülkelerindeki açılımıyla da dikkat çekiyor. 2008'de Körfez ülkelerine de 35 milyon dolarlık boru satmayı planlayan Dizayn'ın bu yılki ciro hedefi ise 200 milyon YTL. Körfez ülkelerinde özellikle de BAE'de Alman firmalarına karşı zafer kazandıklarını söyleyen Dizayn Group Başkanı İbrahim Mirmahmutoğlu, "Körfez'de özellikle de Dubai'de kalite standartları çok önemli. Burada Alman sanayiciliğine çok güveniliyor ve genellikle Alman firmalarının ürünleri tercih ediliyor. Ancak biz ulaştığımız kalite ile Almanları geçtik. 800 metrelik Old Town Burj Dubai, Palm Island 1...