25 / 04 / 2024

Dizilerde kiralanan evlerin kirası

Dizilerde kiralanan evlerin kirası

Dizilere kiralanan mekanlar için ödenen paralar, oyuncuların aldığı ücretlerle yarışıyor. Dizi senaryoları, evlerin dizaynına göre yön buluyor. Bu durumun, stüdyo yatırımlarının sektörün ihtiyacını karşılayacak düzeye ulaşmasına kadar sürmesi bekleniyor.

Turistik amaçlı kiralanan evlere turizmcilerden büyük tepki: Ciddi sıkıntılar çıkıyor...

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Turistik amaçlı olarak kiralanan evlerin turizm sektörü açısından ciddi sıkıntılar çıkarttığını belirtti.

Ev fiyatları yüzde 110, kira fiyatları yüzde 138 arttı! Evlerin ortalama metrekare fiyatı 19 bin 536 TL oldu

Bu yılın ikinci çeyreğinde Türkiye genelinde konut fiyatları yıllık yüzde 110, kiralar ise yüzde 138 artış gösterdi. Yıllık değer artışı en fazla olan iller Kırklareli, Edirne ve Zonguldak olarak sıralandı. Evlerin ortalama metrekare fiyatı ise 19 bin 536 TL oldu.

Trabzon'da heyelan tehlikesi devam ediyor: Evlerin altından su fışkırıyor!

Trabzon'da Çubuklu Mahallesi'nde 2019'dan beri devam eden heyelanlar nedeniyle evlerin altından su fışkırıyor. Hasar gören evlerin boşaltıldığı mahallede yaşayanlar, her yağmurda evlerinin çökme riskiyle karşı karşıya olduklarını belirtiyor.

Prefabrik evlerin fiyatı kaç para? 2+1 ve 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evlerin fiyatları son dönemde vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasındadır. Prefabrik evler, kolay kurulumu ve düşük maliyetinden dolayı merak edilen yapılar arasındadır. İşte detaylar!

Prefabrik evlerin ömrü ne kadardır? Prefabrik ev yapımı kaç gün sürer?

Prefabrik ev yaptıracak ya da almayı düşünen kişiler, bu yapıların özelliklerini merak etmektedir. Onlardan bazıları da prefabrik evlerin ısınmasına dair olmaktadır. İşte detaylar!

Çelik evlerin ömrü ne kadardır? Çelik ev soğuk olur mu? Çelik ev paslanır mı?

Çelik evler, prefabrik ve konteyner evler gibi gündemde olan yapılardan bir tanesidir. Peki bu evlerin özellikleri nelerdir? İşte detaylar!

Prefabrik evlerin fiyatı ne kadar? 16 Şubat 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlerin fiyatları kullanılan malzeme ve metrekareden metrekareye de değişiklik göstermektedir. İşte prefabrik ev fiyatlarına dair detaylar!

2 artı 1 prefabrik evlerin fiyatları ne kadar?

Prefabrik evler, son zamanların en çok tercih edilen yapıları arasındadır. Peki fiyatları ile gündemde olan prefabrik evler kaç TL, 2 artı 1 prefabrik evlerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar!

Prefabrik evlerin metrekaresi kaç paradır?

Prefabrik evler, betonarme yapılardan farklıdır. Hem görünüş hem de kullanılan malzemeden dolayı fiyat farkları ortaya çıkmaktadır. Peki prefabrik evlerin fiyatı metrekareden metrekareye değişiyor mu, Prefabrik evlerin metrekaresi kaç paradır?

Prefabrik evlerin ömrü ne kadardır?

Prefabrik ev yaptırmak isteyenler, Prefabrik evlerin ömrü ne kadardır? şeklinde sorular sormaktadır. İşte merak edilenler!

Prefabrik evlerin bakımı nasıl olur? Prefabrik evlere bakım gerekir mi?

Prefabrik ev alacak ya da sıfırdan yaptırmayı düşünenler, bakım konusuna da dikkat ediyor. Prefabrik evlerin bakımı nasıl olur? İşte yanıtı!

İngiltere Kraliyet Ailesi'ne ait evlerin değeri ne kadar? 

İngiltere Kraliyet Ailesi'nin üyelerinin yaşadıkları evler ve maliyetleri her zaman tartışma konusu oldu. Peki, bu evlerin değeri ne kadar? İşte detaylar...

Ordu Aybastı'daki heyelandan yıkılan evlerin yeniden yapımı mecliste!

Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi'nde yaşanan heyelanlar nedeniyle yıkılan evlerin yeniden yapılmasına ilişkin soru önergesi verildi. 

Dizilerde kiralanan evlerin kirası Haberi

Dizilerde kiralanan evlerin kirası

Türk dizileri her gün bir vesile ile gazetelerin baş sayfalarında. En çok da oyuncularının aldığı ücretlerle... Halit Ergenç, Meryem Uzerli gibi isimler bölüm başına 70-80 bin TL gibi ücretler alıyor. Bu yüksek ücretler, Türk gençlerinin kimyasını bozmuş durumda! Herkes oyuncu olmak, voliyi vurmak istiyor. Ancak dizilerde parayı asıl kapan oyuncular değil evler! Eğer paşa dedenizden şöyle içinde entrika yapmaya müsait mimarinin olduğu bir ev kaldıysa yırttınız. Odalarda konuşulanları dinlemeye yarayacak merpenler, ev ahalisine paralel entrikalar yaşayan çalışanların göründüğü geniş bir mutfağınız varsa, hele bu ev bir de şehir merkezinde ise ömür billah iki kuşak çalışmanıza gerek yok.