25 / 04 / 2024

dky inşaat cityscape fuarından ne kadar kazandı

dky inşaat cityscape fuarından ne kadar kazandı

DKY İnşaat Cityscape Turkey Fuarı'na 3 projeyle katıldı. Cityscape Turkey'de 25 daire satarak 28 milyon TL gelir elde eden DKY İnşaat fuardan olumlu sonuç aldıklarını belirtti.

DKY İnşaat'tan Ramazan ayı kampanyası!

DKY İnşaat satışı ve inşaatı devam eden tüm projelerinde Ramazan kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

DKY İnşaat’tan 2 ayda 65 milyon TL’lik satış!

DKY İnşaat, "Güçlü Türkiye için Birlik Vakti" kampanyasını Nisan ayı sonuna kadar uzattı. 2 ayda 65 milyon TL’lik 95 adet satış gerçekleştiren DKY İnşaat, Mart ayında lansmana çıkardığı DKY Sahil projesiyle de kampanyaya destek verdi.

DKY İnşaat tarihi kampanyada 120 konut sattı!

DKY İnşaat tarihi kampanya kapsamında 120 konut sattı. Genel Müdür Yeraltı Türel, “Kampanyanın devamı için bankalar da faiz indirmeli” dedi

DKY İnşaat, GYODER kampanyasıyla günde 3 konut sattı!

DKY İnşaat, GYODER’in öncülüğünde gerçekleştirilen ‘Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye’ kampanyasında 45 günde 120 konut sattı.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

DKY İnşaat'tan 6 projesine özel Ramazan kampanyası!

İstanbul’un merkezi noktalarında DKY İnşaat imzasıyla yükselen 6 konut projesi için Ramazan ayına özel cazip indirimler ve ödeme koşulları sunuyor. Proje tesliminin Aralık 2017’de yapılması öngörülüyor.

DKY İnşaat'tan 0 faiz kampanyası!

DKY İnşaat konut sahibi olmak isteyenler için benzersiz bir bahar kampanyası düzenliyor. DKY İnşaat, ‘0 Peşinat 0 Faiz’ kampanyası ile Lokum Evler ve DKY Kartal’da faizleri sıfıra indirdi.

DKY İnşaat Cityscape Turkey'de 28 milyon TL gelir elde etti!

DKY İnşaat Cityscape Turkey Fuarı'na 3 projeyle katıldı. Cityscape Turkey'de 25 daire satarak 28 milyon TL gelir elde eden DKY İnşaat fuardan olumlu sonuç aldıklarını belirtti.

DKY İnşaat 7 yeni projesini Cityscape Turkey'de tanıtıyor!

DKY İnşaat, Kartal, Kağıthane, Tuzla, Kadıköy ve Sultanbeyli'de başlayacağı 995 milyon liralık 7 yeni projenin detaylarını Cityscape Turkey'de duyuracak. Ali Dumankaya, "Cityscape, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı" dedi.

DKY İnşaat projelerini Cityscape Turkey'de sanal gerçeklik gözlüğüyle tanıttı!

DKY İnşaat, 2016 yılında yapımına başladığı ve 410 milyon TL’ye mal olacak projelerini Cityscape Turkey Fuarı’nda tanıttı. DKY İnşaat, geleceğin satış deneyimi olarak gösterilen ‘3 boyutlu sanal gerçeklik gözlüğü’ ile tanıtımı gerçekleştirdi.

DKY İnşaat projelerini Cityscape Fuarı'nda sergileyecek!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Cityscape Fuarı'nın İstanbul'da gerçekleştirilmesinin önemine vurgu yaparak, "Cityscape Fuarı, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı'' dedei.

DKY İnşaat DKY Ada fiyat!

DKY İnşaat DKY Ada fiyat listesi dairelerin konumlarına göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Kartal Esentepe'de inşa edilen projenin arsa alanı 19 bin metrekareden oluşuyor.

DKY İnşaat DKY Ada Rezidans nerede?

DKY Ada Kartal'da 740 adet konut bulunuyor. 2018 yılı Aralık ayında teslim edilecek proje 4 blok halinde inşa ediliyor. Peki DKY İnşaat DKY Ada Rezidans nerede?

dky inşaat cityscape fuarından ne kadar kazandı Haberi

dky inşaat cityscape fuarından ne kadar kazandı

DKY İnşaat; DKY Kartal, DKY ON, DKY Sahil ve 3 Cadde projesi ile yatırımcının karşısına çıktı. 


Satış sürecine devam ettiği projeleriyle 28 milyon liralık ciroya sahip olan DKY İnşaat Cityscape Turkey Fuarı'nın her yıl yapılmasını istediklerini belirtti.


Fuar boyunca 60 yatırımcı ile görüştüklerini belirten DKY İnşaat DKY Kartal projesi ile 15 konut satarak 15 milyon TL, DKY ON projesi ile 5 konut satarak 3 milyon TL, DKY Sahil projesi ile 5  konut satarak 10 milyon TL'lik satış gerçekleştirdi.


Cityscape Turkey'de 25 daire satarak 28 milyon TL gelir elde eden DKY İnşaat fuardan olumlu sonuç aldıklarını belirtti. 


DKY Merkez projesi Eylül'de satışta!

www.dkyinsaat.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com





Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



DKY İnşaat, 410 milyon TL’ye mal olacak projelerini Cityscape’de tanıttı. Kartal’da inşa...