16 / 04 / 2024

DKY İnşaat iletişim

DKY İnşaat iletişim

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Cityscape Fuarı'nın İstanbul'da gerçekleştirilmesinin önemine vurgu yaparak, "Cityscape Fuarı, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı'' dedei.

DKY İnşaat Kartal'daki projesini hayata geçiriyor!

Holding bünyesinde bulunan DKY İnşaat, Kartal'da 140 daireli bir proje hayata geçiriyor. DKY Sahil adlı projede dairelerin tamamı Adalar'ı görüyor.

DKY İnşaat Kartal projesi için çalışmalara başladı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da Atalar Sahil Sitesi'nin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat DKY On fiyatları!

Toplam 4 bin 750 metrekaresi ofis alanına ayrılan proje Eski Beşler Fabrikası arazisinde inşa ediliyor. DKY İnşaat DKY On fiyatları 390 bin TL'den başlıyor.

DKY İnşaat'ın satış ofisleri Kurban Bayramı'nda açık mı?

DKY inşaat'ın Levent'te Büyükdere Caddesi No.195'te bulunan Satış ve Deneyim Merkezi, DKY Kartal ve Lokum Evler'in satış ofisleri Kurban Bayramı'nın 2, 3 ve 4. günlerinde açık olacak.

DKY İnşaat’ın satış ofisleri bayramda açık mı?

DKY İnşaat’ın Levent’te Büyükdere Caddesi No:195’de bulunan Satış ve Deneyim Merkezi, DKY Kartal ve Lokum Evler’in satış ofisleri Kurban Bayramı’nın 2, 3 ve 4. günlerinde açık olacak.

DKY İnşaat yeni projeler geliştirmeye devam edecek!

DKY inşaat, 'yeni ev konsepti' ile alıcılarını çeşitlendirmeyi hedefliyor. Eylül ayında lansmanı yapılacak bu projede hedef kitle ise 'kendini genç hissedenler.'

DKY Kartal'da yüzde 5 peşinatla! Lansman özel avantajlarla!

DKY Kartal buçuklu sistemle dairelerini daha da büyütüyor. 1,5 salon konseptiyle yaz kış balkon keyfi yaşatacak DKY Kartal'da lansman özel avantajlı ödeme koşulları ve fiyatlarla satışlar devam ediyor.

DKY İnşaat’a ABD’li ortak!

DUMANKAYA’dan ayrılıp DKY İnşaat isminde kendi şirketlerini kuran İbrahim ve Ali Dumankaya’ya ABD’den ortak geldi. DKY Grubu bünyesinde bulunan Ege İnşaat’ın yüzde 50’si ABD’li Amstar Global Partners’a ait AGP Gayrimenkul’e satıldı.

DKY İnşaat'a Ege'de ABD'li ortak geldi!

Dumankaya'dan ayrılıp DKY inşaat adıyla kendi şirketinlerini kuran İbrahim ve Ali Dumankaya'ya ABD'den ortak geldi. DKY Grubu bünyesinde bulunan Ege İnşaat'ın yüzde 50'sini ABD'li Amstar Global Partners'e ait AGP Gayrimenkul satın aldı.

DKY İnşaat, Yenisahra’da 3 bin hak sahibine iftar verdi!

İstanbul Yenisahra’da kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalarını sürdüren DKY İnşaat, bölgedeki 3 bin hak sahibine iftar verdi.DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya iftar sonrası hak sahipleriyle sohbet etti.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Halil Sur ve Güven Coşkun ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Sultangazi DKY TEM iletişim bilgileri!

DKY İnşaat yeni bir projeye hazırlanıyor.  52 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecek olan  DKY TEM projesinde 1.300 adet konutun yer alması planlanıyor. 

DKY Business Tuzla iletişim!

DKY Business Tuzla iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön talep toplanan proje "Her açıdan business class bir iş merkezi" sloganıyla basına tanıtılıyor. 

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim!

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Vadi Koru Ayazağa'da fiyatlar 401 bin TL'den başlıyor...

DKY İnşaat’tan Anneler Günü 2017 kampanyası!

DKY İnşaat “Anneler Günü”ne özel bir kampanyaya imza attı.DKY İnşaat’ın Ada, Sahil, Lokum Evler, Kartal ve Business Kartal projelerinden ev sahibi olmak isteyen herkes 80 aya kadar sıfır faiz oranından ve yüzde 2 indirim imkanından yararlanabilecek.

DKY İnşaat ve BJK imza töreni yarın!

DKY İnşaat ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında bir imza töreni düzenliyor. İmza töreni 29 Mart Çarşamba (yarın) günü düzenlenecek.

Nüans İletişim Elektrik Ve Elektronik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüans İletişim Elektrik Ve Elektronik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mücahid Doğumtekin imzasıyla kuruldu.

Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat iletişim!

Toplam 1.200 rezidans daire ve 98 adet ticari birimden meydana gelecek Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat projesi 42 bin 19 metrekare alanda yükseliyor. Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

DKY İnşaat iletişim Haberi

DKY İnşaat iletişim

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Cityscape Fuarı'nın İstanbul'da gerçekleştirilmesinin önemine vurgu yaparak, "Cityscape Fuarı, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı. Türkiye'de her yıl yabancılara konut satışı ivmelenerek artış gösteriyor. Ancak hala satış oranımız çok düşük. Bu satış rakamlarını birkaç yıl içinde 5 milyar dolar seviyesinden 20 milyar dolara çıkaracağımıza inanıyorum" dedi.

YENİ PROJELERLE FUARDA 


Ali Dumankaya, fuarda, 136 metrekarelik alanda mevcut projelerinin yanı sıra yeni satışa çıkacak olan DKY Ada ve DKY Sahil, DKY Cadde Erenköy 86, DKY Cadde Suadiye 12 ve DKY Cadde Göztepe 05 projeleri ile yar aldıklarını açıkladı. Dumankaya ayrıca, konsept çalışmaları devam eden DKY Merkez, DKY Business Tuzla hakkında da yatırımcıları bilgilendireceklerini söyledi. 


7 PROJE 995 MİLYON 


Ali Dumankaya, 2016'da satışa sunacakları 7...