24 / 04 / 2024

dky inşaat kartal projesi

dky inşaat kartal projesi

İstanbul’un merkezi noktalarında DKY İnşaat imzasıyla yükselen 6 konut projesi için Ramazan ayına özel cazip indirimler ve ödeme koşulları sunuyor. Proje tesliminin Aralık 2017’de yapılması öngörülüyor.

DKY İnşaat projelerini Cityscape Fuarı'nda sergileyecek!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Cityscape Fuarı'nın İstanbul'da gerçekleştirilmesinin önemine vurgu yaparak, "Cityscape Fuarı, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı'' dedei.

DKY Kartal Rezidans ödeme koşulları!

DKY Kartal Rezidans ödeme koşulları kapsamında "Yüzde 10 peşin öde, gerisini taşın öde" kampanyasıyla avantajlı ödeme planı sunuluyor. DKY Kartal, 220 milyon dolar yatırım bedeline sahip...

DKY Kartal Residence ödeme planı!

DKY Kartal Residence ödeme planı kapsamında fırsatlar sunuluyor. Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre mesafede olan projede dairelerin alanları 98.19 ile 200.87 metrekare arasında değişiyor.

DKY İnşaat'tan Kartal sahiline yeni proje!

DKY inşaat, İstanbul Kartal'da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

Kartal DKY Sahil projesi ön talep topluyor!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat'tan 200 milyon liralık sahil dönüşümü!

DKY inşaat, İstanbul Kartal'da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat Kartal'daki projesini hayata geçiriyor!

Holding bünyesinde bulunan DKY İnşaat, Kartal'da 140 daireli bir proje hayata geçiriyor. DKY Sahil adlı projede dairelerin tamamı Adalar'ı görüyor.

DKY, Kartal'daki yeni projesi için çalışmalara başladı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Sahil Sitesi’nin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat Kartal projesi için çalışmalara başladı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da Atalar Sahil Sitesi'nin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY Kartal 2. perde avantajları!

DKY Kartal 2. perde avantajları devam ediyor. 2017 yılı Aralık ayında teslim edilecek olan proje Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor.

DKY Kartal Soğanlık lokasyon bilgileri!

Toplam 331 adet daireden meydana gelen proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. DKY Kartal Soğanlık lokasyon bilgileri kapsamında Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

DKY Kartal Rezidans ödeme planı!

DKY Kartal Rezidans ödeme planı kapsamında peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor. Bahçe katları ve ofis bloğu satışa sunulan proje Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Soğanlık DKY Kartal kampanyası!

Soğanlık DKY Kartal kampanyası kapsamında esnek ödeme avantajları sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan proje Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar?

DKY Kartal Rezidans'ta 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Kartal Deniz Otobüsü İskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre uzaklıkta olan projede teslimler 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek. Peki DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar?

DKY İnşaat'tan Kartal'a 1.5 milyar TL’lik yatırım!

DKY İnşaat 4 projeyle Kartal'a 1.5 milyar TL’lik yatırım yaptı. DKY İnşaat bu yıl DKY Ada ve DKY Sahil projelerini satışa çıkardı.

DKY İnşaat DKY ADA Kartal fiyat!

"Ada Kartal'a geliyor" sloganıyla basına tanıtılan Kartal DKY ADA projesi 792 adet daireden meydana geliyor. İşte DKY İnşaat DKY ADA Kartal fiyat listesi...

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

DKY İnşaat'tan 0 faiz kampanyası!

DKY İnşaat konut sahibi olmak isteyenler için benzersiz bir bahar kampanyası düzenliyor. DKY İnşaat, ‘0 Peşinat 0 Faiz’ kampanyası ile Lokum Evler ve DKY Kartal’da faizleri sıfıra indirdi.

DKY İnşaat 7 yeni projesini Cityscape Turkey'de tanıtıyor!

DKY İnşaat, Kartal, Kağıthane, Tuzla, Kadıköy ve Sultanbeyli'de başlayacağı 995 milyon liralık 7 yeni projenin detaylarını Cityscape Turkey'de duyuracak. Ali Dumankaya, "Cityscape, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı" dedi.

DKY İnşaat DKY Ada fiyat!

DKY İnşaat DKY Ada fiyat listesi dairelerin konumlarına göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Kartal Esentepe'de inşa edilen projenin arsa alanı 19 bin metrekareden oluşuyor.

DKY İnşaat DKY Ada Rezidans nerede?

DKY Ada Kartal'da 740 adet konut bulunuyor. 2018 yılı Aralık ayında teslim edilecek proje 4 blok halinde inşa ediliyor. Peki DKY İnşaat DKY Ada Rezidans nerede?

DKY İnşaat, 'DKY Ada' projesi için düğmeye bastı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da gerçekleştireceği 3'üncü kentsel dönüşüm projesi, 'DKY Ada' için, projenin gerçekleştirileceği alanda bulunan, Akel Sitesi'ndeki 24 blokta kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı.

DKY İnşaat DKY Kartal fiyatlar!

DKY İnşaat DKY Kartal fiyatlar 622 bin TL'den başlıyor. Yatırım bedeli 220 milyon dolar olarak belirlenen projede "Yüzde 10 peşin öde, gerisini taşın öde" kampanyası devam ediyor.

DKY Ada DKY İnşaat satış ofisi!

DKY Ada DKY İnşaat satış ofisi iletişim için 444 9 359 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Kartal'da hayata geçirilecek projede yüzde 25'e varan indirim uygulanıyor.

DKY İnşaat DKY Kartal ulaşım bilgileri!

DKY İnşaat DKY Kartal ulaşım bilgileri kapsamında proje Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor. Proje 220 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.

DKY İnşaat DKY Kartal Evleri iletişim!

DKY İnşaat DKY Kartal Evleri iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Kartal Soğanlık'ta inşa edilen projede dairelerin büyüklükleri 98.19 ile 200.87 arasında değişiyor.

DKY İnşaat Business Kartal satış ofisi!

DKY İnşaat Business Kartal satış ofisi irtibat numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi. FSM Köprüsü’ne 25 dakika yakınlıkta olan projede ofislerin fiyatları 722 bin TL'den başlıyor.

dky inşaat kartal projesi Haberi

dky inşaat kartal projesi

DKY İnşaat, İstanbul’un merkezi noktalarında yükselen 6 projesi için, Ramazan ayına özel cazip indirimler ve ödeme koşulları sunuyor. DKY Kartal ve Lokum Evler projelerinde, “0 Peşinat 0 Faiz” veya “yüzde 20 Peşin indirimi”, DKY ON Kağıthane projesinde ise aylık 2 bin 500 TL taksit ile ev sahibi olma fırsatı, Suadiye, Göztepe, Erenköy’de bulunan DKY Cadde projelerinde ise “yüzde 50 peşin öde, gerisini taşın öde” kampanyası Ramazan ayı boyunca devam edecek.

Ödüllü proje DKY Kartal, Anadolu Yakası’nın yeni yatırım, yaşam ve iş merkezi Kartal’ın en iyi lokasyonlarından birinde hayata geçiyor. Deniz ve Adalar manzaralı, geniş ve konforlu evleri, çocuk parkları, sosyal-sportif olanakları, yüzme havuzlarıyla aileler için ayrıcalıklı bir yaşam sunan projede sınırı sayıda daire kampanyalı koşullarıyla ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor....