19 / 04 / 2024

DKY İnşaat kartal

DKY İnşaat kartal

DKY İnşaat 4 projeyle Kartal'a 1.5 milyar TL’lik yatırım yaptı. DKY İnşaat bu yıl DKY Ada ve DKY Sahil projelerini satışa çıkardı.

Esentepe DKY Ada Rezidans fiyat!

Esentepe DKY Ada Rezidans fiyat listesi 350 bin liradan başlayarak değişiyor. DKY Ada Rezidans projesi Kartal Esentepe'de yer alan Ak-el Sitesi'nin dönüşümü kapsamında yükseliyor...

DKY Ada Esentepe fiyatlar!

DKY Ada Esentepe fiyatları 350 bin liradan başlayarak değişiyor. 740 konuttan meydana gelen DKY Ada Kartal projesinde konut teslimleri Aralık 2018 tarihinde yapılıyor...

DKY İnşaat'tan 200 milyon liralık sahil dönüşümü!

DKY inşaat, İstanbul Kartal'da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat, Kartal'da 200 milyon liralık dönüşüm yapıyor!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat Kartal projesi iletişim!

DKY İnşaat Kartal projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. DKY İnşaat DKY Kartal projesinin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

DKY Kartal projesinde satışlar bir haftada yüzde 40'a ulaştı!

Geçtiğimiz ay satışına başladığı 331 konutluk 'DKY Kartal' projesinin yüzde 40'ını bir hafta içinde tüketen DKY inşaat'ın Başkanı Ali Dumankaya "Bir yılda ulaşacağımız satış rakamına bir haftada ulaştık" dedi.

DKY Kartal'da yüzde 5 peşinatla! Lansman özel avantajlarla!

DKY Kartal buçuklu sistemle dairelerini daha da büyütüyor. 1,5 salon konseptiyle yaz kış balkon keyfi yaşatacak DKY Kartal'da lansman özel avantajlı ödeme koşulları ve fiyatlarla satışlar devam ediyor.

DKY İnşaat Kartal projesi 6 blok halinde yükseliyor!

DKY inşaat Kartal projesini ilk kez MlPlM'da görücüye çıkardı. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya. 220 milyon dolar yatırımla hayata geçecek projenin 6 blokta 327 konut ve 20 bin metrekarelik ofis alanından oluşacağını söyledi.

DKY Kartal 25 Mart'ta görücüye çıkacak!

İbrahim Dumankaya Holding çatısı altında faaliyetlerini sürdüren DKY İnşaat, İstanbul’un yükselen yıldızı Kartal’daki ofis, konut ve ticari alanlardan oluşacak yeni projesi ‘DKY Kartal’ı tanıtacak.

DKY İnşaat Kartal’da yeni bir proje için düğmeye bastı!

DKY İnşaat, Kartal’da yıkımına başladığı Praktiker arazisinin üzerine 5 bloktan oluşan 348 konut, ofis ve ticari ünitelerin bulunduğu proje inşa edecek. Konut tipleri 2+1’den başlayacak...

DKY inşaat, kentsel dönüşüme Kartal'da Praktiker arazisinin dönüşümüyle başladı!

DKY inşaat, kentsel dönüşüme Kartal'da Praktiker arazisinin dönüşümüyle başladı. DKY İnşaat, Kartal’da yıkımına başladığı Praktiker arazisinin üzerine 5 bloktan oluşan 348 konut, ofis ve Metro Cash & Carry’nin bulunduğu proje inşa edecek.

DKY İnşaat'tan Kartal sahiline Deniz Yıldızı!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı'nın Lokum Evler projesinde ön satışlar başladı. Projede yüzde 18'e ek olarak, yüzde 12 peşin indirimi sunuluyor. Daire fiyatları 235 bin liradan başlıyor.

DKY İnşaat, Kartal’da Fiba Holding’in yüzde 38’lik payını satın aldı!

İbrahim Dumankaya Holding çatısı altında faaliyetini sürdüren DKY İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da hayata geçireceği proje için Fiba Holding’in yüzde 38.36’lık payını satın aldı.

DKY İnşaat'tan Kartal'a 1.5 milyar TL’lik yatırım!

DKY İnşaat 4 projeyle Kartal'a 1.5 milyar TL’lik yatırım yaptı. DKY İnşaat bu yıl DKY Ada ve DKY Sahil projelerini satışa çıkardı.

DKY İnşaat DKY ADA Kartal fiyat!

"Ada Kartal'a geliyor" sloganıyla basına tanıtılan Kartal DKY ADA projesi 792 adet daireden meydana geliyor. İşte DKY İnşaat DKY ADA Kartal fiyat listesi...

DKY Sahil DKY İnşaat fiyatlar!

DKY İnşaat tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirilen DKY Sahil projesinde fiyatlar minimum 1 milyon 927 TL'den başlıyor. Projedeki daireler 2019 yılında teslim edilecek...

DKY İnşaat’tan Anneler Günü 2017 kampanyası!

DKY İnşaat “Anneler Günü”ne özel bir kampanyaya imza attı.DKY İnşaat’ın Ada, Sahil, Lokum Evler, Kartal ve Business Kartal projelerinden ev sahibi olmak isteyen herkes 80 aya kadar sıfır faiz oranından ve yüzde 2 indirim imkanından yararlanabilecek.

DKY İnşaat ve BJK imza töreni yarın!

DKY İnşaat ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında bir imza töreni düzenliyor. İmza töreni 29 Mart Çarşamba (yarın) günü düzenlenecek.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

DKY İnşaat, kentsel dönüşüm projelerinde öncü olacak!

Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım Zirvesi’nde konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Kartal bölgesinde gelecek 10 yılda kentsel dönüşüm kapsamında 200 milyar dolarlık iş olduğunu söyledi.

DKY İnşaat'tan 0 faiz kampanyası!

DKY İnşaat konut sahibi olmak isteyenler için benzersiz bir bahar kampanyası düzenliyor. DKY İnşaat, ‘0 Peşinat 0 Faiz’ kampanyası ile Lokum Evler ve DKY Kartal’da faizleri sıfıra indirdi.

DKY İnşaat 7 yeni projesini Cityscape Turkey'de tanıtıyor!

DKY İnşaat, Kartal, Kağıthane, Tuzla, Kadıköy ve Sultanbeyli'de başlayacağı 995 milyon liralık 7 yeni projenin detaylarını Cityscape Turkey'de duyuracak. Ali Dumankaya, "Cityscape, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı" dedi.

DKY İnşaat DKY Ada fiyat!

DKY İnşaat DKY Ada fiyat listesi dairelerin konumlarına göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Kartal Esentepe'de inşa edilen projenin arsa alanı 19 bin metrekareden oluşuyor.

DKY İnşaat DKY Ada Rezidans nerede?

DKY Ada Kartal'da 740 adet konut bulunuyor. 2018 yılı Aralık ayında teslim edilecek proje 4 blok halinde inşa ediliyor. Peki DKY İnşaat DKY Ada Rezidans nerede?

DKY İnşaat, 'DKY Ada' projesi için düğmeye bastı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da gerçekleştireceği 3'üncü kentsel dönüşüm projesi, 'DKY Ada' için, projenin gerçekleştirileceği alanda bulunan, Akel Sitesi'ndeki 24 blokta kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı.

Kartal DKY Ada'da çalışmalar başladı!

DKY İnşaat, Kartal’da inşa edeceği 750 konutluk ‘DKY Ada’ projesi için çalışmalara başladı. Projenin yapılacağı alanda bulunan Akel Sitesi’ndeki 24 blokun yıkımı site sakinleri ve Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün katılımıyla başladı.

DKY İnşaat kartal Haberi

DKY İnşaat kartal

DKY İnşaat Kartal'da 4 proje hayata geçiriyor. Kentsel dönüşüm süreci ve altyapı yatırımları ile dikkat çeken Kartal’da yatırımlar hız kesmiyor. 

DKY, bu yıl iki yeni projesini daha hayata geçirdi. DKY, yılın ilk çeyreğinde Kartal’ın denize sıfır en değerli lokasyonunda DKY Sahil’i, üçüncü çeyreğinde ise bölgenin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden DKY Ada’yı satışa sundu. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, bölgeye toplamda 1.5 milyar TL yatırım yaptıklarını belirtti. Dumankaya, projelerinde toplam 1273 konut, 211 ofis ve ticari birim olduğunu dile getirdi.

Ali Dumankaya, “Biz kentsel dönüşümle sadece binaları yenilemiyoruz. Proje geliştirdiğimiz her yerde öncelikli hedefimiz o bölgenin gelişmesine katkı sağlamak.  Türkiye’de konut üretmek bizim için işin en kolay kısmı. Şehrin içinde şehirden kopmadan ama kendi içerisinde...