29 / 03 / 2024

dky Kartal Sahil Sitesi kentsel dönüşümü

dky Kartal Sahil Sitesi kentsel dönüşümü

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da Sahil Sitesi'nin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY Kartal Sahil daire fiyatları!

İstanbul Kartal'da kentsel dönüşüm kapsamında yükselen DKY Kartal Sahil daire fiyatları 997 bin TL'den başlıyor. Projede 138 daire mevcut.

DKY Kartal'da yüzde 0,42 faiz kampanyası!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da hayata geçirilen DKY Kartal, DKY Sahil ve Kağıthane'de yer alan DKY On projelerinde sonbahara özel kampanya başlattı. Şirket, kampanya kapsamında tüm projelerinde peşinatı yüzde 1'e faizi yüzde 0.42'ye düşürdü.

Soğanlık DKY Kartal Evleri satış ofisi!

Soğanlık DKY Kartal Evleri satış ofisi telefonu 0216 517 9 517 olarak belirlendi. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje deniz otobüsü iskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre yakınlıkta yer alıyor.

DKY Kartal Business satış fiyatları!

DKY Kartal Business satış fiyatları ofislerin kat ve cephelerine göre değişiklik gösteriyor. 220 milyon dolar yatırımla inşa edilen proje deniz otobüsü iskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre mesafede bulunuyor.

DKY İnşaat Kartal Sahil Evleri!

DKY İnşaat Kartal Sahil Evleri projesinde 140 adet daire yer alıyor. Atalar Sahil Sitesi'nin yerinde kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak olan DKY Sahil projesi için ön talep toplanıyor...

DKY Kartal Sahil Evleri!

DKY Kartal Sahil Evleri projesi, Atalar Sahil Sitesi'nin yerinde kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek. DKY İnşaat'ın Kartal Sahil Evleri projesinde 140 daire yer alıyor...

DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar?

DKY Kartal Rezidans'ta 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Kartal Deniz Otobüsü İskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre uzaklıkta olan projede teslimler 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek. Peki DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar?

DKY Kartal ulaşım bilgileri!

DKY Kartal ulaşım bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre, sahil yoluna ise 9 kilometre mesafede yer alıyor. DKY Kartal projesi DKY İnşaat imzası taşıyor.

DKY İnşaat projesi DKY Kartal nerede?

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen Soğanlık DKY Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa ediliyor. Peki DKY İnşaat projesi DKY Kartal nerede?

DKY Kartal adres bilgileri!

DKY Kartal adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa ediliyor. Soğanlık DKY Kartal projesi DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor.

DKY Kartal'da daireler 452 bin TL'ye!Teslim Aralık 2017'de!

DKY İnşaat tarafından yükselen DKY Kartal projesi İstanbul Kartal'da hayata geçiyor. Projede daireler 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklı seçenekte tasarlandı.

DKY İnşaat DKY Kartal ne zaman teslim edilecek?

DKY Kartal projesi DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal - Soğanlık’ta inşa ediliyor. Peki DKY İnşaat DKY Kartal ne zaman teslim edilecek?

DKY Kartal projesi satış ofisi!

DKY Kartal projesi satış ofisi telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. Peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan DKY Kartal projesi 2017 yılında teslim edilecek.

dky Kartal Sahil Sitesi kentsel dönüşümü Haberi

dky Kartal Sahil Sitesi kentsel dönüşümü

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da Sahil Sitesi'nin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı. DKY İnşaat, 5 blokta toplam 76 bağımsız bölümden oluşan Sahil Sitesi'nin yerine denize sıfır tamamı Adalar manzaralı 140 konuttan oluşan 'DKY Sahil' projesini inşa edecek. Şirket, proje için ön talep toplama sürecini de başlattı. Sahil Sitesi'nin yıkım töreni Kartal Belediye Başkam Altınok Öz, DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya ve DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya'nın katılımıyla yapıldı. 


Deniz manzaralı Proje hakkında bilgi veren Ali Dumankaya, "1987 yılında yapılan, Kartal sahil yolunun en eski yerleşim yerlerinden biri olan ve 5 bloktan oluşan Atalar Sahil Sitesi'nin kentsel dönüşüm kapsamında yıkımına başladık. 5 bin metrekare arazi üzerinde özel bir proje inşa edeceğiz. Sektöre kattığımız...