20 / 04 / 2024

DKY Kartal ulaşım adresi

DKY Kartal ulaşım adresi

DKY Kartal'da yıl sonu avantajı kapsamında yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. 2017 yılının sonunda teslim edilecek projede 331 adet konut ve ticari ünitelere yer veriliyor.

DKY Kartal projesi nerede? DKY Kartal projesinde kaç daire var?

DKY inşaat tarafından inşa edilen DKY Kartal projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, DKY Kartal projesi nerede? DKY Kartal projesinde kaç daire var? İşte detaylar...

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye ile kuruldu.

İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi!

Kartal'da hayata geçirilen İstmarina AVM kapılarını yarın açıyor. Peki İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi...

DKY Kartal Projesi satış fiyatları!

DKY Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da 220 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirildi. Projede konut, ofis ve mağazalara yer veriliyor...

Soğanlık DKY Kartal konut teslimleri!

DKY Kartal projesi İstanbul Kartal'da DKY İnşaat tarafından hayata geçirildi. 220 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen DKY Kartal projesinde konut, ofis ve mağazalar yer alıyor...

DKY Kartal ev fiyatları 2017!

DKY Kartal ev fiyatları 2+1'lerde 725 bin TL'den başlıyor. 220 milyon TL yatırım bedeline sahip DKY Kartal projesinde Ramazan ayına özel sıfır peşinat ve 60 ay sıfır faiz fırsatının yanı sıra cazip ödeme avantajları sunuluyor...

DKY Kartal Sahil daire fiyatları!

İstanbul Kartal'da kentsel dönüşüm kapsamında yükselen DKY Kartal Sahil daire fiyatları 997 bin TL'den başlıyor. Projede 138 daire mevcut.

Kırşehir'in ulaşım ağı genişliyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir’in mevcut ulaşım ağını güçlendirmek için Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile biraraya gelerek, Kırşehir'e yapılacak yol ve kentsel yenileme projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Kartal Hukukçular Towers ulaşım kolaylığı sağlıyor!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Hukukçular Towers, her yere sağladığı hızlı, kolay ulaşım ve avlu alanında sunduğu çeşitlilik ile iş hayatına rahatlık katıyor.

DKY Kartal'da yüzde 0,42 faiz kampanyası!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da hayata geçirilen DKY Kartal, DKY Sahil ve Kağıthane'de yer alan DKY On projelerinde sonbahara özel kampanya başlattı. Şirket, kampanya kapsamında tüm projelerinde peşinatı yüzde 1'e faizi yüzde 0.42'ye düşürdü.

Daire Kartal Residence ulaşım!

Daire Kartal Residence ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Kartal Yalı Mahallesi'nde bulunuyor. Daire fiyatlarının 254 bin TL'den başladığı proje Bodur İnşaat imzası taşıyor.

DKY İnşaat DKY Kartal fiyatlar!

DKY İnşaat DKY Kartal fiyatlar 622 bin TL'den başlıyor. Yatırım bedeli 220 milyon dolar olarak belirlenen projede "Yüzde 10 peşin öde, gerisini taşın öde" kampanyası devam ediyor.

Kale Daire Kartal ulaşım!

28 kat halinde yükselen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Kale Daire Kartal ulaşım bilgisi kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da Halk Sokak'ta yer alıyor.

DKY Kartal ulaşım adresi Haberi

DKY Kartal ulaşım adresi

DKY Kartal Residence'de dairelerin alanları 98.19 ile 200.87, ofislerin alanları ise 105 ile 931 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje 22 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 


İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Soğanlık bölgesinde yükselen DKY Kartal Evleri 220 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Proje DKY İnşaat imzasıyla hayata geçiyor. 

DKY Kartal'da yıl sonu avantajı!

31 Ocak 2016 tarihine kadar satışı yapılacak son 45 daire için geçerli olan DKY İnşaat DKY Kartal kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinde; kalan yüzde 15'lik kısım teslimde alınıyor ve kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılıyor. Projede teslim tarihine kadar ödenecek banka kredisi taksitleri DKY İnşaat tarafından karşılanıyor. 


Soğanlık DKY Kartal 331 daire ve ticari birimlerden oluşuyor. Proje Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre, deniz otobüsü iskelesi ve sahil yoluna...