18 / 04 / 2024

Doğa Başyapı tabelası

Doğa Başyapı tabelası

Basın Ekspres Yolu ve Atatürk Havalimanı'nın yanı başında yer alan arsa 36 bin 174 metrekare büyüklüğe sahip. Daha önce Doğa-Başyapı tabelasını diken ortaklar arsa üzerinde faaliyete geçti.

0 TL doğalgaz faturası bekleyenler için son dakika açıklaması yapıldı! Bu kişiler resmen fatura ödeyecek! Hemen bakın!

0 TL doğalgaz faturası bekleyenler için son dakika açıklaması yapıldı... Bu kişiler resmen fatura ödeyecek... Hemen bakın...

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak açıklaması yapıldı mı, Bayram ne zaman başlıyor?

Ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala milyonlarca insan bayram ziyareti ve tatil planı yapmaya başladı. Bayram tatilinin 9 gün olmasını bekleyenler 'Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak' açıklaması yapıldı mı sorusunu soruyor. İşte detaylar..

Doğa Teknik Elektrik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Teknik Elektrik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner İşlemecioğlu tarafından kuruldu.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Doğa Koleji'nin devriyle ilgili görüşmeler tamamlandı!

Doğa Koleji'nin devriyle ilgili konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Saçaklıoğlu: "Detaylı bilgilendirme, 14 Aralık 2019 Cumartesi günü yapılacaktır. Yeni sürecin, Doğa ailesine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Doğa Koleji'nin sahiplerine 240 milyon liralık icra takibi!

Doğa Koleji'ni 2016'da Metal Yapı Konut'un sahibi Ömer Saçaklıoğlu almıştı. Türkiye'de 123 kampüsü olan Doğa Koleji'nin sahipleriyle ilgili Temmuz 'da icra takibi başlatıldı. Üç ayrı icra takibinin tutarı 240 milyon lira seviyesine ulaştı.

Burhaniye'de doğa katliamını gizlemek için villaları yeşile boyadılar!

Burhaniye’ye bağlı Pelitköy’de 14 sene önce yüzlerce zeytin ağacı kesilerek müstakil villaların olduğu bir site inşa edildi. Daha sonra tepkiler üzerine yapılan doğa katliamını gizlemek için villaları yeşile boyadılar

Doğa Konut Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğa Konut Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Rohat Denizci tarafından kuruldu.

Trabzon Ağaçbaşı Turbalığı Doğal Sit Alanı korunacak!

Trabzon Ağaçbaşı Turbalığı Doğal Sit Alanı kapsamına giren alan kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi.

Doğa Asma İskele Makina Yapı Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Doğa Asma İskele Makina Yapı Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Can tarafından kuruldu.

Doğa Başyapı tabelası Haberi

Doğa Başyapı tabelası

Doğa-Başyapı ortaklığının Emlak Konut GYO'dan 440 milyon lira satış toplam geliri ve 171 milyon 600 bin liralık Emlak Konut pay teklifiyle kazandığı Yenibosna arsasında çalışmaları sürüyor.


21 bin 799 metrekaresi turizm-hizmet alanı ve turizm tesis alanı olarak ayrılan taşınmazın 14 bin 375 metrekarelik bölümü park olarak hizmet verecek.



Emlak Konut GYO, ihale sürecinin ardından ihaleye konu arsaların tespit edilen asgari bedelini 63 milyon 564 bin 95 lira olarak açıklamıştı. Bu tabloya göre Emlak Konut, bu arsasını yüzde 39'luk satış toplam geliri payıyla 171 milyon 600 bin liraya sattı.


Dünya Ticaret Merkezi, CNR Fuar Merkezi, E5 bağlantı yolunun hemen yanında yer alan arsada hayata geçirilecek olan proje, bölgeye değer katacak.


İhalenin ikinci oturumuna toplam 12 firma katılmış, son tur olan kapalı zarf bölümünde 5...