29 / 03 / 2024

Doğa Vize Ve Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi adres 

Doğa Vize Ve Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi adres 

Doğa Vize Ve Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Ayvacı tarafından kuruldu.

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Doğal gaza ve elektriğe peş peşe indirim geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Doğal gaz ve elektrik indirimi ile ilgili araştırmalar hızlanırken milyonlarca doğal gaz kullanıcısı faturalarda yapılacak indirimi takip ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuya ilişkin açıklamalarda bulunmasından sonra doğal gazda indirime ilişkin araştırmalar hız kazandı.

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Hüseyin Akkurt tarafından kuruldu.

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de HAtice Doğan tarafından kuruldu.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına zam gelecek mi? Bakan Dönmez’den flaş açıklama! 

İthal kömür ve doğal gaz santralleri için artan fiyatların ardından açıklamalarda bulunan Bakan Dönmez, özellikle sosyal medyada dolaşan, ’’Doğal gaz ve elektriğe zam mı gelecek?’’ sorusunu yanıtlamış oldu. Peki doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? İşte detaylar…

Doğa Evim İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Evim İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray Öztoprak tarafından kuruldu.

Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saran Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner İşlemecioğlu tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi bugün Çekmeköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Doğa Vize Ve Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Doğa Vize Ve Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Ayvacı tarafından kuruldu.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 Nolu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Doğa Vize Ve Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi adres  Haberi

Doğa Vize Ve Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi adres 

Doğa Vize Ve Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Ayvacı tarafından kuruldu.

Doğa Vize Ve Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi  konusu:
Şirketin başlıca amaç ve konuları şunlardır; 1-Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube, temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri irtibat büroları kurmak, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri almak, 2-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek, yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat, taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek, 3-Uluslararası sağlık turizmi acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube, temsilcilik ve acenteliklerini açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve...