27 / 04 / 2024

doğa yaşam gayrimenkul şirketi

doğa yaşam gayrimenkul şirketi

Doğayaşam İnşaat ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, 7 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Fuat Öküzcü ve Yusuf Öküzcü ortaklığıyla kuruldu...

DAP’tan İstanbul'un Kalbi Levent’te Yeni Dünyanın Örnek Yaşam Alanı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul’un iş, yaşam, kültür-sanat ve finans dünyasının kalbi olarak bilinen Levent Bölgesi’nde şimdi de kent ve doğa ayrımını ortadan kaldıran, doğadan aldığı ilhamla, şehrin merkezinde ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle buluşturuyor… 

Arsago’dan doğada yaşam ve yatırım için yepyeni bir başlangıç!

Türkiye’nin dijital gayrimenkul uzmanı Arsago, doğada yeni nesil yaşam ve yatırım alanları oluşturmaya devam ediyor. Arsago, şehir hayatından uzaklaşarak doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyen yatırımcılara hizmetlerine devam ediyor.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Royalworld Artane Villaları satışa çıktı! Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor!

Royalworld Artane Villaları'nda satışlar 10 gün önce başladı. "Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor" sloganıyla tanıtılan projede 5+2 tripleks 28 villa bulunuyor. 

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Rümeysa Kınık ve Sakine Polat ortaklığında kuruldu.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Karabudak tarafından kuruldu.

Çağlar Bozkurt, köyüne 10 milyon TL'lik yatırımla doğam yaşam alanı kazandırdı!

Muğlalı turizmci Çağlar Bozkurt, doğup büyüdüğü köyünden 40 dönümlük arazi satın alarak köye doğal yaşam alanı kazandırdı.

Yaşam GVÖ Gayrimenkul Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam GVÖ Gayrimenkul Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Doğan tarafından kuruldu.

İzmir Kozak Yaylası'nda Doğal Yaşam Parkı kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Kozak Yaylası Doğal Yaşam Parkı’nı kurmak için çalışmalara başladı. Park kırsal kalkınma ve ekolojik turizmle bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine fayda sağlayacak...

Lens Yaşam Merkezi Gayrimenkul Kiralama ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lens Yaşam Merkezi Gayrimenkul Kiralama ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Can Aydınoğlu, Orhan Öğücü, Sedat Çağlayan, Mustafa Yaşar Aydın ve Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa Mustafakemalpaşa ilçesi Etibank'ın karşısındaki yaklaşık 37 dönümlük alan ilçeye kazandırılacak dev yaşam merkezinde ikinci etap çalışmaları başlıyor.

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yıllardır yapılması beklenen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin bir an önce ilçeye kazandırılması için çalışmalara başlandı.

doğa yaşam gayrimenkul şirketi Haberi

doğa yaşam gayrimenkul şirketi

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü gayrimenkul alabilir satabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Topçular Rami Kışla Caddesi Tikveşli Sokak NO:6 adresinde faaliyete geçirildi. 7 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Fuat Öküzcü ve Yusuf Öküzcü ortaklığıyla...