19 / 04 / 2024

doğal ve kentsel sit alanı

doğal ve kentsel sit alanı

Üsküdar Belediyesi'nce hazırlanan doğal ve kentsel sit alanını koruma amaçlı "Büyük ve Küçük Çamlıca İmar Planı" yürürlüğe girdi.

2022'de elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'si devlet tarafından karşılandı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı açıklamada geçen sene vatandaşların elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'lik kısmının devlet tarafından karşılandığını dile getirdi.

Türkiye doğal gaz ve petrol arayışında plan değişikliğine gitti! 2024 milat olacak

Türkiye'nin 2024 yılında yapacağı arama ve sondaj çalışmaları artacak. Gelecek yıl ham petrol ve doğal gaz arama ve üretimi kapsamında kara ve deniz alanlarında 250 kuyuda sondajlama yapılacak. İşte tüm detaylar...

Yükselen Doğal Gaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Doğal Gaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Öztürk tarafından kuruldu.

Doğal gaz dönüşümü yaptırırken paranızdan ve sağlığınızdan olmayın! 

Kışın konfor denildiğinde akla gelen ilk kriterlerden biri ısıtma oluyor. Toplumun ısıtmadaki kriteri ise ekonomik, güvenilir ve çevre dostu olan doğal gaz. Peki doğal gaz dönüşümü yaptırırken nelere dikkat etmeliyiz?

Enet Enerji Doğal Gaz Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enet Enerji Doğal Gaz Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan ve Enet Enetgy SA ortaklığında kuruldu.

Doğal gaza ve elektriğe peş peşe indirim geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Doğal gaz ve elektrik indirimi ile ilgili araştırmalar hızlanırken milyonlarca doğal gaz kullanıcısı faturalarda yapılacak indirimi takip ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuya ilişkin açıklamalarda bulunmasından sonra doğal gazda indirime ilişkin araştırmalar hız kazandı.

Yardıma muhtaç vatandaşlara müjde! Devlet  2.700 TL doğal gaz ve elektrik desteği verecek!

Yüksek elektrik ve doğal gaz faturalarıyla mücadele eden vatandaşlar için sevindirici bir haber var. Belirli şartları yerine getiren herkes, 2.750 TL tutarında destek ödemesi alabilir. Başvuru koşulları ve ayrıntıları öğrenmek için lütfen tıklayınız.

Elektrik ve doğal gaz faturası yüksek gelenler dikkat! Devlet 2.700 TL destek veriyor!

Elektrik ve doğal gaz faturası yüksek gelen vatandaşlar dikkat, güzel bir haber geldi. Belirli şartları sağlayan herkes 2 bin 750 TL destek ödemesi alabiliyor. Başvuru şartları ve detaylar için tıklayınız... 

Son dakika! Doğal gaz ve elektrik borçları silindi! Az önce Resmi Gazete’de yayımlandı!

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler nedeniyle evleri ağır ve orta hasar alan depremzedelerin elektrik ve doğal gaz borçları silindi. 6 Şubat tarihine kadar elektrik ve doğal gaz dava ve icra takipleri de kaldırıldı.

OHAL süresince depremzedelerden elektrik ve doğal gazda güvence bedeli alınmayacak!

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle olağanüstü hal (OHAL) kararı alınan ya da afet bölgesi ilan edilen şehirlerdeki elektrik ve doğal gaz tüketicilerinden, tüm dağıtım bölgelerinde OHAL süresince güvence bedeli alınmayacak.

Bakanlık duyurdu! Elektrik ve doğal gaz faturalarında şok karar!

Elektrik ve doğal gaz ödemelerine dair yeni bir karar alındı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açıkladı. İşte detaylar!

Dikkat! Bu haber cebinizi ısıtacak! Hane başına elektrik ve doğal gaz desteği 4 bin TL’yi aşacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, az önce yaptığı açıklamada, özellikle doğal gaz ve elektrik faturalarını ödemekte zorluk çeken vatandaşların çok hoşuna gidecek.

Elektrik ve doğal gaz fiyatlarına yılbaşı şoku! 2023 yılı elektrik ve doğal gaz fiyatları belli oldu! İşte detaylar!

Elektrik ve doğal gaz fiyatlarına dair karar verildi. 2023 yılı elektrik ve doğal gaz fiyatları belli oldu. İşte detaylar!

doğal ve kentsel sit alanı Haberi

doğal ve kentsel sit alanı


Üsküdar Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Büyük ve Küçük Çamlıca'daki yaklaşık 340 hektar alanı kapsayan doğal ve kentsel sit alanını koruma amaçlı uygulama imar planının, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından onaylandığı belirtildi.


Plan, 17 Kasım'a kadar askıda


Açıklamada, doğal ve kentsel sit alanının, İstanbul Boğazı, Marmara Denizi ve tarihi yarımadaya bakan konumuyla İstanbul'un önemli bir noktasında yer aldığı ifade edilerek, yürürlükteki imar planının, Acıbadem, Altunizade, Bulgurlu, Burhaniye, Emniyet, Ferah ve Kısıklı mahallelerinin bazı bölümlerini kapsadığı kaydedildi. Vatandaşların itiraz edebilmelerine imkân sağlamak amacıyla Üsküdar Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü'nde askıya çıkarılan uygulama imar planının, 17 Kasım'a kadar askıda kalacağı bildirildi.


Bulgurlu'da inşaa edilen Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'a ait villalar kaçak olduğu iddiasıyla yıkılmıştı. Ancak, Bakan Unakıtan daha sonra parsel bazında yaptığı plan...