25 / 04 / 2024

doğalgaz abonelik sözleşme işlemleri

doğalgaz abonelik sözleşme işlemleri

Doğalgaz abonelik işlemleri yapıldıktan sonra doğalgazı fiilen kullanacak olan gerçek veya tüzel kişiler yada yetkili temsilcileri tarafından Doğalgaz Kullanım Sözleşmesi yapılır. İşte doğalgaz abonelik sözleşme işlemleri...

Konut almak isteyenlere yeni gelir kapısı aralandı! BES birikimlerin yüzde 50'si sözleşme sonlandırılmadan verilecek! 

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde yeni dönem start aldı. Bu kapsamda BES'te sözleşme sonlandırılmadan birikimlerin yüzde 50'sine kadar olan kısmı, konut alımı, doğal afet, evlenme ve eğitim harcamaları için kullanılabilecek. İşte detaylar...

TOKİ Doğukışla Vadisi 1. Etap'ta sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Karaman Doğukışla sözleşmeleri için bugün son gün!

TOKİ tarafından Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap Projesi kapsamında yer alan konutlar için yedek hak sahiplerinin sözleşme imzalama işlemleri 7 Aralık-16 Aralık tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Karaman Doğukışla TOKİ'de yedek sözleşme dönemi başlıyor!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap Projesi kapsamında yer alan konutlar için yedek hak sahiplerinin sözleşme imzalama işlemleri 7 Aralık-16 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek.

Doğukışla Vadisi 1. Etap sözleşme imzalama dönemi bugün sona eriyor!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap projesinde toplamda 166 adet konut bulunuyor. Doğukışla Vadisi 1. Etap sözleşme imzalama dönemi bugün sona eriyor.

Doğalgaz abonelik sözleşmesi için gerekli belgeler!

Doğalgaz kullanımı olan bir mahalde yeni kullanıcının gaz kullanmak istemesi durumunda Doğalhaz Abonelik Sözleşmesi yapılıyor. Peki, doğalgaz abonelik sözleşmesi için gerekli belgeler nelerdir? İşte yanıtı..

Doğalgaz güvence bedeli 2016!

Doğalgaz aboneliği için doğalgazı fiilen kullanacak olan gerçek veya tüzel kişiler ya da yetkili temsilcileri tarafından Doğalgaz Abonelik Sözleşmesi yapılıyor. Peki, doğalgaz güvence bedeli 2016 ne kadar?

Doğalgaz abonelik feshi nasıl yapılır?

Doğalgaz kullanıcısı bulunduğu adresten taşınması sebebiyle doğal gaz abonelik sözleşmesini sona erdirmek için talepte bulunabiliyor. Peki, doğalgaz abonelik feshi nasıl yapılır? Doğalgaz abonelik feshi için neler gerekli?

Doğalgaz abonelik işlemleri!

Doğalgaz aboneliği almak için doğalgazı fiilen kullanacak olan gerçek veya tüzel kişiler ya da yetkili temsilcileri tarafından Doğal Gaz Abonelik Sözleşmesi yapılır. İşte doğalgaz abonelik işlemleri..

Abonelik sözleşmelerinde yeni dönem başlıyor!

Elektrik, su, doğalgaz, telefon, internet gibi birçok mal veya hizmete ilişkin abonelik sözleşmelerinde tüketici lehine yeni dönem başladı. Artık hizmet bedeli alınmayacak ve tüketici istediğinde sözleşmesini feshedebilecek.

Abonelik sözleşmelerinde yeni dönem başladı!

Elektrik, su, doğalgaz, telefon, internet gibi birçok mal veya hizmete ilişkin abonelik sözleşmelerinde tüketici lehine yeni dönem başladı.

Kiralanan ev sözleşme bitiminden önce geri verilir mi?

Kiralanan ev sözleşme bitiminden önce geri verilir mi Kiracı, sözleşme süresine veya fesih dönemine uymaksızın kiralananı geri verdiği takdirde, kira sözleşmesinden doğan borçları ödemek zorunda mı?

Doğalgaz abonelik sözleşme işlemleri!

Doğalgaz abonelik işlemleri yapıldıktan sonra doğalgazı fiilen kullanacak olan gerçek veya tüzel kişiler yada yetkili temsilcileri tarafından Doğalgaz Kullanım Sözleşmesi yapılır. İşte doğalgaz abonelik sözleşme işlemleri...

doğalgaz abonelik sözleşme işlemleri Haberi

doğalgaz abonelik sözleşme işlemleri

Doğalgaz abonelik sözleşme işlemleri!

Doğalgaz abonelik işlemini yaptırdıktan sonra, yetkili tesisatçı firmanın İç Tesisat İşlemleri’ni tamamlayarak projeyi İGDAŞ’a onaylatmasının ardından doğalgazı fiilen kullanacak olan gerçek veya tüzel kişiler yada yetkili temsilcileri tarafından Doğalgaz Kullanım Sözleşmesi yapılır.


Ayrıca; doğalgaz kullanımı olan bir mahalde yeni kullanıcının gaz kullanmak istemesi durumunda da Doğalgaz Kullanım Sözleşmesi yapılır.  


Doğalgaz Kullanım Sözleşmenizi; konut abonesi iseniz şubeye gitmeden İGDAŞ web sayfasından Online olarak da yapabilirsiniz.


Online doğalgaz kullanım sözleşmesi yapmanız durumunda gazınızın açılabilmesi için; Doğalgaz Kullanım Sözleşmesi için gereken evrakı gaz açılışı esnasında İGDAŞ personeline teslim etmeniz gerekir.Doğalgazınızın açılması için İGDAŞ ekibi geldiğinde doğalgazı adına açtırmak isteyen kişinin orada hazır bulunması ve Doğalgaz Kullanım Sözleşmesini imzalaması gerekir.



Unutmayın, sözleşmeyi doğalgazı kullanacak olan kişi yapmalıdır. (Ev sahibi kullanacak ise ev sahibi,...