20 / 04 / 2024

Doğalgaza yüzde 10 indirim

Doğalgaza yüzde 10 indirim

Döviz kurundaki artışı doğalgaz fiyatlarına zam olarak yansıtmayan enerji yönetimi, şimdi indirime hazırlanıyor. Petrol fiyatlarında meydana gelen radikal düşüşün ardından doğalgaz fiyatlarının da gerilemesi üzerine indirim yapılabileceği belirtiliyor.

BOTAŞ resmen açıkladı! Doğal gaza yüzde 20 zam geldi!

BOTAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, sanayi ve KOBİ’lerin kullandığı ve elektrik üretimi için kullanılan doğalgaza yüzde 20 oranında zam yapıldı.

Doğalgaza yüzde 20 indirim geliyor! BOTAŞ müjdeli haberi resmen açıkladı!

BOTAŞ, 2023 yılı mart ayı itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın toptan satış fiyatında yüzde 20 oranında, sanayi kuruluşlarında ise yüzde 20,95 ila 26,12 arasında indirime gidildiğini açıkladı. Mesken doğal gazında ise tarife şimdilik değişmedi.

BOTAŞ'tan doğalgaza yüzde 10 zam! Talep Bakanlığa gitti! 

BOTAŞ’ın ekim ayında sanayi ve elektrik üretiminde kullanılan doğalgaza zam yapmak için çalışmalarında sona geldiği öğrenildi. İşte ayrıntılar...

2022’de suya yüzde 69,38, doğalgaza yüzde 50,4, elektriğe yüzde 35 zam geldi!

2022 yılının Eylül ayında elektriğe yüzde 20, suya yüzde 40,38 ve doğalgazın birim fiyatına yüzde 20,4 oranında fiyat artırımı gerçekleşti. Vatandaş artık isyan ederken, sizler için elektrik, su ve doğalgazda bu yıl içinde ne kadar zam yapılmış araştırdık. İşte haberin detayları…

2 gün sonra bitecek yüzde 10 indirimi kaçırmayın! Doğtaş Mobilya 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

Doğtaş Mobilya, muhteşem bir kampanya ile yeni sezona merhaba diyor. Yeni sezon lansmanında koltuk takımlarında, yatak odası takımlarında ve yemek odası takımlarında fiyatlarda anında yüzde 10 indirim mağazalarda yerini aldı. İşte indirimli fiyatıyla Doğtaş 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Doğalgaza yüzde 18 zam geldi! İşte yeni tarife tablosu!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgazda elektrik üretim amaçlı tarifeye yüzde 18,3'lük zam yapıldı.

Şubat ayının ilk zammı geldi! Doğalgaza yüzde 14 zam!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgazda, Şubat'ta elektrik üretimi amaçlı tarifeye yüzde 14'lük zam yapıldı. 

Doğalgaza yüzde 25 zam geldi!

Doğalgaz fiyatlarına 1 Ocak  2022 itibariyle zam yapıldı. Yeni yapılan zam oranı ise yüzde 25 oldu. 

Doğalgazda yüzde 10 indirim yapılacak!

Doğalgaz fiyatında yüzde 10 indirim yapılması kararını değerlendiren Tüketici Birliği Federasyonu (TBF) Genel Başkanı Mehmet Bülent Deniz; “doğalgaz fiyatlarında, kış mevsimi öncesi indirim yapılması olumlu bir karardır” dedi.

Doğalgaza yüzde 10-15 indirim geliyor!

Uluslararası tahkim mahkemesi, Türkiye'nin İran'dan aldığı doğalgazda yüzde 10-15 indirim yapılmasına karar verdi. İran Türkiye'ye ayrıca tazminat ödeyecek.

Doğalgaza yüzde 16 oranında zam yapıldı!

Son yıllarda kullanımı hızla artan doğalgaza, bir kentte 8 yıllık sabit tarife süresinin dolmasının ardından yüzde 16 oranında zam yapıldığı açıklandı.

Doğalgaza yüzde 10 indirim yolda!

Döviz kurundaki artışı doğalgaz fiyatlarına zam olarak yansıtmayan enerji yönetimi, şimdi indirime hazırlanıyor. Petrol fiyatlarında meydana gelen radikal düşüşün ardından doğalgaz fiyatlarının da gerilemesi üzerine indirim yapılabileceği belirtiliyor.

Doğru iklimlendirmeyle Türkiye'nin cari açığı yüzde 10 azalır!

Türkiye’nin cari açığına katkılarının katılımcılarla paylaştığı organizasyonun moderatörlüğünü Metin Uca üstlendi. Sadece doğru iklimlendirme projeleriyle cari açığının yüzde 10 azaltacağının altı çizildi.

Doğalgaza yüzde 10 indirim Haberi

Doğalgaza yüzde 10 indirim

Döviz kurundaki artışı doğalgaz fiyatlarına zam olarak yansıtmayan enerji yönetimi, şimdi indirime hazırlanıyor. Petrol fiyatlarında meydana gelen radikal düşüşün ardından doğalgaz fiyatlarının da gerilemesi üzerine indirim yapılabileceği belirtiliyor. BOTAŞ’ın 2016 yılı ilk çeyreğinde doğalgaz fiyatlarında yüzde 10-15 civarında indirim yapabileceği dile getiriliyor.


Konuya ilişkin son kararı hükümet verecek. Enerji yönetiminden edinilen bilgilere göre BOTAŞ’ta aralık ayı başından itibaren doğalgaz fiyatlarına indirim yapılıp yapılamayacağı konusu masaya yatırılıyor. Petrol fiyatlarının doğalgaz fiyatlarına yansıması teknik verilerle analiz ediliyor. Petrol fiyatlarının 50 dolarda tutunması beklenirken, 40 doların altını görmesi ve bu gelişmenin de doğalgaz fiyatlarına yansıması üzerine indirim yapılabileceği dile getiriliyor.


ZARARI TELAFİ EDECEK


Çalışmalar hakkında bilgi veren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan üst düzey bir yetkili “Uluslararası piyasalarda petrol fiyatlarının düşmesiyle birlikte doğalgaz  fiyatlarında da...