25 / 04 / 2024

doğalgazda indirim olacak mı

doğalgazda indirim olacak mı

Gazprom şirketiyle indirim üzerinde anlaşma sağlandığını ve imzaların arkadan geleceğini belirten Enerji Bakanı Yıldız, 1 milyar dolarlık indirimin tüketicilere yansıtılacağını ve bu yansımanın ileriki tarihte gerçekleşeceğini söyledi.

Doğalgaza indirim geliyor!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gazprom'un yaptığı doğalgaz indirim oranına ilişkin, "Anlaşmayı sağlayan biziz, Rusya ile aramızdaki güven en az yazı kadar önemlidir" dedi

Doğalgazda indirim olacak mı?

Bakan Yıldız, elektrik ve doğalgaz fiyatlarıyla ilgili bir indirime gidilip gidilmeyeceğine ilişkin soruya "Biz şu anda doğalgazı 6 yıl önce 2008 Kasım ayındaki fiyatla satıyoruz. Biz bu indirimi daha önceden yapmışız demektir" dedi.

Taner Yıldız'dan elektrik ve doğalgazda indirim açıklaması!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'nin doğalgazı 6 yıl önceki fiyattan kullandığını, petrol fiyatlarının son 7 aydır düşüşe geçmesine rağmen doğalgazın 50 dolar seviyesinden satıldığını vurguladı.

Doğalgaz indirimi bu aydan sonra yansıyacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Bakanından uzmanına kadar kesintisiz olarak 4,5 yıl dinlenen bir enerji sektörünü düşünün. Buna boyun eğmedik bundan sonra da boyun eğmeyeceğiz" dedi.

TESK Genel Başkanı Palandöken: İndirimler yeterli değil!

Palandöken, yaptığı yazılı açıklamada, hazirandan bu yana petrol fiyatlarında yaşanan düşüşün sevindirici olduğunu ve Türkiye'nin yaklaşık 6 aylık bir zaman içerisinde indirimlerden 5 milyar dolara yakın kâr elde ettiğini belirtti.

Aleksandr Novak: Doğalgazda indirimi yüzde 15'e çıkarabiliriz!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak yaptığı açıklamada "Türkiye'ye verilen doğalgazın fiyatında ilk aşamada yüzde 6 indirim yapacağız, daha sonra bunu yüzde 15'e çıkarabiliriz" dedi.

Bakan Yıldız'dan doğalgazda kritik indirim açıklaması!

Rusya’dan alınan doğalgazda Putin'in yüzde 6'lık indirim teklifi üzerine Bakan Yıldız "Bizim indirim talebimiz daha yüksek. İndirimin tüketiciye yansımasını ise henüz çok erken görüyorum" diye konuştu.

Rusya'dan Türkiye'ye yüzde 6 doğalgaz indirimi!

Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte yaptığı ortak basın açıklamasında, "Türk ortaklarımızla enerji işbirliği ile ilgili, 1 Ocak itibarıyla doğalgaz fiyatlarında yüzde 6 indirim sağlayacağız" dedi

Doğalgaz'da indirim olacak mı?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Karma Ekonomi Komisyonu toplantısında doğalgazla ilgili fiyat indirimi talebimizi yineledik. Karşılıklı belli adımlar atıldı" dedi. Doğalgaz'da indirim olacak mı?

Doğalgaza indirim sinyali!

Enerji Bakanı Yıldız, doğalgaz zammının geri alınması ile ilgili ise "Avrupa Birliği'ndeki 28 üye ülke arasında, sanayiciler ve mesken sahipleri bakımından doğalgazı en ucuz kullanan ülke Türkiye'dir" dedi

Taner Yıldız'dan doğalgaza indirim sinyali!

Enerji Bakanı Yıldız, doğalgaz zammının geri alınması ile ilgili ise "Avrupa Birliği'ndeki 28 üye ülke arasında, sanayiciler ve mesken sahipleri bakımından doğalgazı en ucuz kullanan ülke Türkiye'dir" dedi

Doğalgazda indirim olacak mı?

Siyaset Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından "Enerji Arz Güvenliği ve Güney Gaz Koridoru" paneli düzenlendi.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız konu ile ilgili açıklama yaptı. Doğalgazda indirim olacak mı?

Taner Yıldız: Doğalgazla alakalı herhangi bir indirim yapmamız söz konusu değil!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız:- "Doğalgazla alakalı herhangi bir sübvansiyon ve indirim yapmamız söz konusu değil. Bunu vatandaşımızla da her zaman paylaşıyoruz. Tam tersi şu anda maliyetlerimiz arttı, biz direniyoruz"

Emeklilere özel  indirim desteği! Doğalgazda faturalara yansıyacak yeni hamle!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2024 senesinin emekliler senesi olacağının açıklamasından sonra 16 milyon emekli için çalışmalar başladığı kaydedildi. 81 şehrin tamamında bütün emekliler için yeni adımlar atılıyor. Emeklilere özel doğalgaz ve elektrik faturalarında indirim uygulanacağı belirtildi

BOTAŞ açıkladı! Doğalgazda mart tarifesinde değişiklik yapılmadı

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ), mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı doğalgazın ve elektrik üretim amaçlı kullanılan doğalgazın satış tarifesinde bir değişiklik yapılmadığını duyurdu. 

A101 8 Şubat 2024 Aktüel Kataloğu! A101'de yarın hangi ürünlerde ne kadar indirim olacak?

A101'de Haftanın Yıldızları katalog listeleri internet sayfasından paylaşıldı. Yarın 8 Şubat 2024'te A101'de birbirinden güzel ve cazip indirimli ürünler yer alıyor. 

Doğalgazda şubat tarifesi belli oldu! Doğalgaz faturası şubatta ne kadar gelecek?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) tarafından şubat ayı itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı ile elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesi açıklandı.

Türkiye'nin doğalgazda 2028 yılı hedefi 2 katından fazla olacak...

Türkiye'de, son senelerde doğalgaz arz güvenliği için sıvılaştırılmış doğal gaz terminalleri ile beraber Yüzer LNG Depolama ve Yeniden Gazlaştırma Ünitelerini devreye sokulurken, depolama kapasitesini 2028 senesinin sonuna kadar mevcut 13,4 milyar metreküpe çıkması hedefleniyor. İşte haberin detayla

Doğalgazda daha az fatura ödemek mümkün mü? İşte doğalgaz ile ısınırken, daha az fatura ödemenin yolları!

Yükselen enerji fiyatları yüzünden kış aylarında tüketiciler yüksek doğalgaz faturaları ödemekten dertli. Ancak daha az fatura ödemek için bazı püf noktalarını ve nasıl tasarruflu kullanılacağını bilmek gerekiyor. İşte detaylar…

Tarım Kredi'de yüzde 50'lik dev indirim yarın başlıyor! Hangi ürünlerin fiyatı düşecek? Markete gidecekler hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yönelik yaptığı indirim çağrısının ardından Tarım Kredi Kooperatif Marketler'de yüzde 50'lik dev indirim yarın başlayacak. Peki Tarım Kredi Marketler'de hangi ürünlerde indirim olacak? İşte ayrıntılar...

İndirim çağrısı yanıt buldu! Bir market daha yüzde 50 kampanya yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın zincir marketlerine yönelik yaptığı indirim çağrısı genişliyor. ŞOK Marketler, Happy, BİM ve A101'in ardından Migros da indirim seferberliğine dahil oldu. Şirketten yapılan açıklamaya göre 15 binden fazla üründe yüzde 50'ye varan indirim olacak.

Akbank'tan vatandaşın zamlardan dert yandığı alanda müthiş kampanya. Yüzde 30 indirim olacak

Akbank'tan özellikle İstanbul'da vatandaşların ciddi anlamda zamlardan dolayı sıkıntı duyduğu bir konuda hazırladığı kampanya herkesi heyecanlandırdı.

Ağustos doğalgaz tarifesi belli oldu! Faturanız gelmeden hemen bakın

Doğalgazda ağustosta geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı tarife belli oldu. 

Ücretsiz doğal gaz tüketimine ilişkin karar resmi gazetede yayımlandı! Yüzde yüz indirim olacak!

Doğal gaz temin eden konut, ibadethane ve cemevi abonelerinden 1 ay boyunca ücret alınmaması ile 25 metreküpe denk gelen ücretin bir yıl boyunca ücretsiz olacağına yönelik karar resmi gazetede yayımlandı.

Tüp fiyatlarında ilkbahar rüzgarı! Mayıs ayı fiyat listeleri peş peşe güncellendi!

Doğalgaza indirim müjdesinden sonra tüp fiyatları da geriledi. Peki Mayıs ayında tüp fiyatları ne kadar oldu? İşte 2 Mayıs 2023 güncel tüp fiyatları...

Doğal gazda 1 ay faturasız dönem; 'Sıfır' yazacak

Enerji Bakanı Fatih Dönmez, Akkuyu Nükleer Güç Santralı alanında gazetecilerle sohbet etti ve doğalgazda faturasız dönemin ayrıntılılarını paylaştı. İşte detaylar...

doğalgazda indirim olacak mı Haberi

doğalgazda indirim olacak mı

Enerji Bakanı Taner Yıldız, Türkiye Petrolleri Genel Müdür Vekili Besim Şişman veBOTAŞ Genel Müdür Vekili Mehmet Konuk (solda) Ankara'da düzenlenen 14. Uluslararası Petrol ve Gaz Konferansıma katıldı. Konferans sonunda Türkiye Petrol Jeologları Derneği Başkanı İsmail Bahtiyar, Bakan Yıldız'a katılımından dolayı plaket takdim etti.  


Gazprom şirketiyle indirim üzerinde anlaşma sağlandığını ve imzaların arkadan geleceğini belirten Enerji Bakanı Yıldız, 1 milyar dolarlık indirimin tüketicilere yansıtılacağını ve bu yansımanın ileriki tarihte gerçekleşeceğini söyledi. Türkiye'nin enerjideki yol haritasının değişmeyeceğini belirten Yıldız, AB ile yüksek düzeyli enerji diyalogunun başlayacağını kaydetti. Yıldız Türk Akımı'nın TANAP'ın yerine geçecek bir proje olmadığını da ifade etti Enerji Bakanı Taner Yıldız, Gazprom un yaptığı doğalgaz indirimine ilişkin, "Anlaşmayı sağlayan biziz, Rusya ile aramızdaki güven en az yazı kadar önemlidir, eğer...