29 / 03 / 2024

Doğan Dağ kıbrıscık

Doğan Dağ kıbrıscık

Bolu Kıbrıscık Belediye Başkanı Doğan Dağ kimdir? Doğan Dağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Doğan Dağ, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Doğan Dağ..

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Milyonlarca emekliyi heyecanlı bekleyiş sardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısını işaret ederek emekli maaşlarına zam sinyali verdi. Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! Peki, en düşük emekli maaşı için kulislerde ne konuşuluyor?

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Kıbrıscık projesinin ihalesi için yeni tarihi açıkladı. TOKİ'nin Bolu projesinde 110 adet konut yer alıyor.

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacak!

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacağı açıklandı. Peki ilçede enkaz kaldırma çalışmalarında son durum ne? 

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2022 projesi sadece yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Bolu Kıbrıscık projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bolu Kıbrıscık 2022 sosyal konut projesi...

Beko'da BM 6046 SC Bulaşık Makinesi fiyatı ne kadar? İşte 10 Nisan 2022 fiyat listesi...

Beko, BM 6046 SC Bulaşık Makinesi uygun fiyatıyla satışa sundu. Peki Beko'da BM 6046 SC kaç TL'ye satışta? İşte ürün ve fiyat bilgileri...

Tandoğan Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tandoğan Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 2 milyon TL sermaye bedeli  ile Emre Tandoğan ve Mehmet Ali Tandoğan tarafından kuruldu.

Cesa Kurumsal Temizlik Gıda Kırtasiye Ambalaj Hırdavat San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Cesa Kurumsal Temizlik Gıda Kırtasiye Ambalaj Hırdavat San.Ve Tic.Limited Şirketi  Kağıthane’de  60 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti'den Ayasofya anketi: İlk namaz 15 Temmuz'da kılınabilir!

AK Parti'nin Ayasofya'ya ilişkin yaptırdığı anket Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunuldu. AK Parti kurmayları Ayasofya'da ilk namazın 15 Temmuz'da kılınabileceğini açıkladı.

Doğal gazda kıyasen fatura istisnai durumlarda düzenlenecek!

Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği Başkanı Arslan, doğal gazda kıyasen fatura düzenlemesinin karantina bölgeleri veya sosyal izolasyonun sağlanamayacağı bazı istisnai durumlarda geçerli olacağını belirtti.

Doğan Dağ: Şu anda konuta yatırım yapma dönemi!

Şu anda konuta yatırım yapma dönemi olduğunu söyleyen Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ “Yatırımlar doğru yönetilirse, yatırım zamanı olduğu düşünülür ve fiyat doğru belirlenirse tüketici her zaman talepkar olacaktır.” dedi.

İzzet Doğan: Köyden mahalleye dönüşen yerlerde vergi adımları atılmalı! 

TBM Hukuk Komisyonu Başkanı Av. İzzet Doğan, köyden mahalleye dönüşen yerlerin vergileri için Gelir İdaresi Başkanlığı'nın gereken adımları atması gerektiğini söyledi. 

Doğan Dağ kıbrıscık Haberi

Doğan Dağ kıbrıscık

Doğan Dağ kimdir?

Bolu Kıbrıscık Belediye Başkanı Doğan Dağ kimdir? Doğan Dağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Doğan Dağ, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?


Doğan Dağ, özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "1963 Bolu Kıbrıscık doğumluyum. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi ön lisans mezunuyum. Maliye Bakanlığı’nın değişik birimlerinde çalıştıktan sonra Polatlı Vergi Dairesi’nden emekli oldum.


Tüm kamu çalışanlarının meslek bazında örgütlenmeye başladığı 1992 yılında, maliye çalışanlarının örgütlü yapısı olan Tüm Maliye Sen’de sendikal çalışmalara etkin olarak katılmaya başladım. İş kolu örgütlenmesi esasına dayalı sendikal faaliyetle birlikte, Mart 2013 tarihinde emekli olana dek KESK’e bağlı Büro Emekçileri Sendikası’nda etkin görevler aldım. Birçok STK’ da etkin faaliyetler sürdürdüm. Halen de emekten ve emekçiden yana mücadelemi sürdürmekteyim.


2014 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Kıbrıscık Belediye...