26 / 04 / 2024

doğanlar holding

doğanlar holding

Türk mobilya sektörü ihracattaki payını yeni yatırımlarla artırıyor. 65 ülkeye ihracat gerçekleştiren Doğanlar Yatırım Holding, Senegal’e inşaat alanında 140 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Doğanlar Holding enerji sektörüne giriyor!

Doğanlar Holding mobilya, inşaat ve gıdadan sonra enerji sektörüne giriyor. 2015'te 250 milyondolarlık rüzgar enerjisi yatırımı yapmaya hazırlanan şirket, Troypark AVM'yi de 30 Ocak'ta açacak.

Davut Doğan: Mobilyada dört marka ile daha masadayız!

Mobilyada Kelebek markasını satın alarak öne çıkan Doğanlar Holding, yurtiçinde ve yurtdışında dört yeni marka ile daha masaya oturdu. Davut Doğan amaçlarının bir mobilya markası daha satın almak olduğunu belirtti...

Doğan Türkmen: Çanakkale'de yeni AVM ve 4 yıldızlı otel inşa edeceğiz!

Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Türkmen, Çanakkale'de Doğtaş Plaza'yı yıkıp yerine yeni bir AVM, Biga ilçesinde ise 4 yıldızlı bir otel inşa edecek...

Doğan Holding'den dev satış! Akaryakıt firması elden çıkıyor

Doğan Holding, Aytemiz'deki yüzde 50 payını Tatneft'e satacak. Tatneft'in, ayrıca Aytemiz'in diğer yüzde 50 hissesini de satın alacağı açıklandı. Satışın toplam değeri 320 milyon dolar olacağı ifade edildi.

Deprem bölgesinde istihdam adımı! 1200 kişiyi kapsıyor! 

Kahramanmaraş'ta başlayıp 11 ili etkileyen depremlerden sonra istihdam kaygısı yaşanmıştı. Devletin sağladığı istihdam alanlarının yanında özel sektörden de atılımlar geliyor. Doğanlar Holding, depremzede vatandaşlara öncelik vermek kaydıyla 1.200 kişilik istihdam kararı verdi.

Doğan Holding’ten sürpriz satış. Bu haber piyasayı alt üst edecek!

Doğan Holding şirketi, Türkiye’nin lider çelik halat ve tel üreticisi olan Çelik Halat’taki hisselerinin tamamını Artaş İnşaat ve Betatrans Lojistik şirketlerine satmak üzere anlaşmaya vardı. Holding, hisselerinin yüzde 75’ini Artaş İnşaat’a kalan kısmını ise Betatrans Lojistik ve de Ticaret A.Ş’ye

Doğyap Oksijen Evleri 2022'de teslim!

Doğanlar Holding iştirakleri arasında yer alan Doğyap İnşaat’ın Oksijen Evleri projesi Ekim 2022'de sahiplerine teslim edilecek.

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Doğanlar Holding iştiraklerinden olan Doğyap İnşaat yeni bir proje hayata geçiriyor. Doğyap İnşaat'ın yeni projesi Oksijen Evleri; temiz hava, huzur ve ferahlığa ek olarak konforlu bir hayat sunuyor.

İzmir'deki Doğanlar Apartmanı davasının görülmesine başlandı!

Egenin incisi İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde yıkılan binalar arasında yer alan Doğanlar Apartmanı'nın davasının görülmesine başlandı.

Doğuş GYO'dan pay satış açıklaması!

Doğuş GYO ana hissedarı Doğuş Holding A.Ş. 19 Ağustos tarihinde Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 12 bin 894 adet 8,77 ve 3 bin 500 adet 8,70 TL fiyattan olmak üzere toplam 16 bin 394 adet satış işlemi gerçekleşti.

Doğuş GYO hisseleri taban oldu!

Doğuş Holding ana ortağı olduğu Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndaki hisselerinin 32 milyon adetlik bölümünün Borsa İstanbul pay piyasasında bir yıl içinde satışının yapılacağını belirtti. Açıklama sonrası Doğuş GYO hisseleri taban oldu.

Doğanlar Holding 2021'de inşaat sektörü için 600 milyon TL bütçe ayırdı!

Doğtaş ve Kelebek'in patronu Davut Doğan, 2021 yatırımları içerisinde inşaat sektörü olduğunu dile getirerek bu alanda 600 milyon TL bütçe ayrıldığını belirtti. 

Biotrend Enerji'nin odağında inşaat var!

BioTrend Enerji şirketini halka arza hazırlanan Doğanlar Yatırım Holding, 2021'de de yatırımlarına devam edecek. Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, "İnşaat ve mobilyada yurtiçi ve yurtdışında proje ve ortaklıklar yapacağız" diyor.

Serdar Sandal'dan Rızabey ve Doğanlar apartmanları raporuyla ilgili açıklama!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, yıkılan Rızabey ve Doğanlar apartmanları için Bayraklı Belediyesi Deprem Etüt Merkezi'ne ait raporların, bina yönetimlerinin talebi üzerine hazırlanmış, tavsiye niteliğinde raporlar olduğunu belirtti.

İzmir Bayraklı'daki Doğanlar Apartmanı neden olduğu yere çöktü?

İzmir Bayraklı Manavkuyu semtindeki Doğanlar Apartmanı’nın çökme anları, İzmir depreminin simge görüntüsü oldu. Peki Doğanlar Apartmanı neden olduğu yere çöktü? İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Eylem Ulutaş açıkladı. 

Doğanlar Holding'ten inşaat sektörüne yeni yatırımlar!

Bu yılı 1,5 milyar TL ciro ile kapatmayı hedefleyen Doğanlar Yatırım Holding, iki yeni projeye hazırlanıyor. 2021'in ilk yarısında BioTrend'i halka arz edecek grubun başkanı Davut Doğan, gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi kuracaklarını da söylüyor.

doğanlar holding Haberi

doğanlar holding

Türk mobilya sektörü ihracattaki payını yeni yatırımlarla artırıyor. 65 ülkeye ihracat gerçekleştiren Doğanlar Yatırım Holding, Senegal’e inşaat alanında 140 milyon dolarlık yatırım yapacak. Holding, böylelikle üretimini Afrika coğrafyasına da ihraç edecek. TOBB Mobilya Sektör Kurulu Başkanı Doğan, mobilyanın ithalata dayalı bir sektör olmadığını ve kurdan etkilenmediği belirtti.


Türkiye'de 2023 yılında 10 milyar dolar ihracat hedefi koyan mobilya sektörü yurt dışı pazar ağını yeni yatırımlarla genişletmeye hazırlanıyor. Çanakkale Biga Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği 10. Biga Fuarı sırasında açıklamalarda bulunan TOBB Mobilya Sektör Temsilcisi ve Doğanlar Yatırım Holding Başkanı Davut Doğan, Afrika'da yeni yatırıma hazırlandıklarını belirterek, “Senegal'de inşaat alanında 140 milyon dolarlık yatırım yapacağız” dedi. Pazar arayışlarının sürdüğüne işaret eden Doğan, “Yeni hedefimiz Avrupa ve Körfez ülkeleri diyebiliriz. Güney Afrika ülkelerinde...