19 / 04 / 2024

doğu anadolu yatırımları

doğu anadolu yatırımları

Van'da hayata geçecek çalışmalar kapsamında projeler bölgenin kalkınmasına destek sağlayacak. Doğu Anadolu'nun kalkınması 4 yeni projeyle katkı sağlanıyor.

İşte Doğu Anadolu'yu kalkındıracak 4 proje!

Van'da inşa edilen Lojistik Üs, Modern Gümrük Laboratuvarı, Depolama Merkezi ve Kapıköy Ticaret Merkezi projeleriyle Doğu Anadolu Bölgesi'nin kalkınmasına katkı sağlanması amaçlanıyor.

Doğu Anadolu'da teröre inat yatırıma devam!

Diyarbakır, Van, Elazığ, Gaziantep ve son olarak da Şırnak'ta gerçekleştirilen terör saldırılarının ardından gözler bölgedeki ekonomik yatırımlara çevrildi.

Doğu ve Güneydoğu'da konut dışı yatırımlar azaldı!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı olan Ahmet Ulusoy Türkiye'deki ekonomik durumu anlattı. Doğu ve Güneydoğu'da büyük otel inşaatlarının durduğunu belirten Ulusoy, konut dışı yatırımlar azaldığını söyledi.

Doğu'da gayrimenkul yatırımları artacak!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, konutta 2014'te ertelenen talebin yeni yılda sektörde büyümeye etki edeceği düşüncesinde. Tanes gelecek dönemde ise yatırımların Doğu'ya kayacağını söyledi.

Doğu Anadolu'ya yeni yatırımlar yapılacak!

Türk Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yatırımcı Danışma Konseyi toplantısını bu kez Batman'da düzenledi. Toplantıdan Doğu'ya yeni yatırım açıklaması da çıktı...

Türkiye'nin patronları rotayı Doğu ve Güneydoğu'ya çevirdi!

Çözüm süreciyle değişen iklim, ‘cumartesi buluşmasıyla’ bahara döndü. Türkiye’nin patronlarına göre şimdi sıra dev yatırımlarda. İş dünyası “Artık herkes işin ciddiyetini anladı. Bu iklimi yatırımlarla ısıtmanın vakti geldi” görüşünde...

Doğu’ya 1 milyarlık enerji yatırımı yapılacak!

Çözüm süreciyle birlikte Doğu ve Güneydoğu’ya yatırımcı ilgisi artarken, bölgenin enerji potansiyeli 1 milyar liralık yeni HES yatırımıyla harekete geçiyor. Kalehan Enerji’nin Bingöl’de yapacağı HES yatırımı 618 MW gücünde olacak.

Global ve Pera`dan Doğu Anadolu`ya yatırım

Global Yatırım Holding ve Pera GYO ortaklığı yatırım için Van'a gidiyor.

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Doğu Anadolu Fay Hattı kırılmaya başladı! Japon deprem uzmanı açıkladı: Malatya'da buralar riskli!

Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Doğu Anadolu Fay Hattı'nın kırılmaya başladığına dikkat çekti. Deprem uzmanı, Malatya'da riskli yerleri de açıkladı. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Naci Görür’den deprem uyarısı: Doğu Anadolu bayağı sıkıştı

Prof. Dr. Naci Görür, Van'da meydana gelen 4.7'lik depremi değerlendirdi. Sosyal medya üzerinden bir açıklamada bulunan Görür, "Doğu Anadolu bayağı sıkıştı" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Türk iş adamları yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı!

Yabancıların doğrudan yatırımı azalırken, Türk sermaye göçü artmaya devam ediyor. İlk yedi ayda doğrudan yabancı yatırımlar yüzde 17 azalarak 3,2 milyar dolar olurken, doğrudan yatırıma giden Türk sermayesi ise yüzde 7 artarak 3,1 milyar dolara çıktı.

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Celal Şengör resmen uyardı: Türkiye ciddi bir deprem tehdidi altında! Ege ve Doğu Anadolu'yu işaret etti!

Prof. Dr. Celal Şengör, Türkiye’nin farklı bölgelerinin deprem riski altında olduğuna dikkat çekti ve yaptığı açıklamada Ege ve Doğu Anadolu'yu işaret etti. İşte Şengör'ün o açıklamaları...

Dr. Ramazan Demirtaş: 'Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı tezi hiç inandırıcı değil'

Dr. Ramazan Demirtaş, Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı iddialarının doğru olmadığını belirtti ve bu kırılmanın hala devam edebileceğini ifade etti. Aşağıda ayrıntılar bulunmaktadır...

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Yatırımlar meyvesini vermeye başladı! Doğalgaz ücretlerinde büyük indirim

Türkiye'nin son dönemler yaptığı yatırımların geri dönüşü olarak son1 senede elektrik ve doğalgaz ücretlerin da yüzde 52,4 seviyesinde indirim sağlandı. İndirimlerin durmayacağı ve Nisan ayından itibaren elektrik fiyatlarında da indirim olması bekleniyor.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Kendal Polat tarafından kuruldu.

Ongan İnşaat, Avrupa yatırımlarına başlıyor!

Ortadoğu'daki yatırımlarıyla adından söz ettiren Ongan İnşaat, Avrupa yatırımları için düğmeye bastı. Firma ilk olarak Karadağ'da 2,5 milyon Euro'luk projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

doğu anadolu yatırımları Haberi

doğu anadolu yatırımları

Van'da, Kapıköy Sınır Kapısı'nın modernizasyonu için yürütülen çalışmalar kapsamında hayata geçirilmesi planlanan Lojistik Üs, Modern Gümrük Laboratuvarı, Depolama Merkezi ve Kapıköy Ticaret Merkezi projeleriyle Doğu Anadolu Bölgesi'nin kalkınmasına katkı sağlanması amaçlanıyor.


Van'da, bölge illerinin ekonomik potansiyellerinin ve ticaretlerinin artırılması için yeni projeler üretildi. Kapıköy Sınır Kapısı'nın modernizasyonu kapsamında gerçekleştirilmek üzere, Lojistik Üs, Modern Gümrük Laboratuvarı, Depolama Merkezi ve Kapıköy Ticaret Merkezi projeleri için çalışmalara başlandı. 


Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, yaptığı açıklamada, söz konusu projelerin bölge ve ülke için ciddi kazanımları beraberinde getireceğini söyledi.


Projelerin gerçekleştirilmesi için Bakanlık olarak ciddi bir çalışma yürüttüklerini belirten Çiftci, yeni projelerle Kapıköy Sınır Kapısı'nın hak ettiği statüye ulaşacağını ifade etti.


"Tüm tahliller artık Van'da yapılacak"

Türkiye'deki yedinci Uluslararası Modern Gümrük Laboratuvarını Van'a yapacaklarını anlatan Çiftci, bu...