26 / 04 / 2024

doğu yatırım ve kalkınma çalışmaları

doğu yatırım ve kalkınma çalışmaları

BAŞBAKAN Binali Yıldırım’ın açıkladığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yönelik yatırım ve kalkınma hamlesi bölgedeki sivil toplum kuruluşlarınca sevinçle karşılandı

Rs House Medya Prodüksiyon Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rs House Medya Prodüksiyon Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Uğur Öz tarafından kuruldu.

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor?

Hulusi Horozoğlu hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Hangi bankalarda ve hangi pozisyonlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevi yürütüyor? İşte Hulusi Horozoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Murat ve Uğur Kalem ortaklığında kuruldu.

Akçakese Life Gayrimenkul Tarım Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akçakese Life Gayrimenkul Tarım Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 4 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Kaya, Uğur Uryan ve Murat Ararat Dirasuyan ortaklığında kuruldu.

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

Rewalkre Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rewalkre Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  120 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Berber tarafından kuruldu.

Bosphorus Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Bosphorus Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi 500 bin TL bedelle  Nergiz Doğrayıcı tarafından açıldı.

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik ve Mahmutsefa Çelik ortaklığında kuruldu.

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Doğantekin ve Ömer Faruk Doğantekin ortaklığında kuruldu.

Egeos Turizm Yatırım Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Egeos Turizm Yatırım Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 4 milyon 630 bin TL sermaye bedeli ile Selami Doğaç tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü doğru yatırım aracı olacak!

Simon-Kucher&Partners Direktörü Cem Balıkçıoğlu, normalleşme süreci ve sonrasına ilişkin, "Teknoloji olan ülkeler de elektronik ara malı ithalinin yükseleceğini öngörebiliriz. Benzer şekilde bir çok alt sektörü ile istihdam yaratabilecek inşaat sektörü de bazı ülkeler için doğru yatırım olacak" dedi

DCE Gayrimenkul İnşaat Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

DCE Gayrimenkul İnşaat Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğantürk Gülşen tarafından kuruldu.

Punto Emlak Proje Pazarlama Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Punto Emlak Proje Pazarlama Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Özben tarafından kuruldu. 

doğu yatırım ve kalkınma çalışmaları Haberi

doğu yatırım ve kalkınma çalışmaları

BAŞBAKAN Binali Yıldırım’ın açıkladığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yönelik yatırım ve kalkınma hamlesi bölgedeki sivil toplum kuruluşlarınca sevinçle karşılandı. Başbakan Yıldırım’ın Diyarbakır’da açıkladığı tarım, sağlık ve ekonomi başta olmak üzere her alanda bölgesel kalkınmaya katkı sunacak yatırım hamlesi, sanayi çevreleriyle işadamlarını heyecanlandırdı. İş dünyası temsilcileri, “Bölgede güven ve huzur ortamının sürekliliği sağlandığında bu teşvik paketleri çok hızlı şekilde amacına ulaşacaktır. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde kamu ve özel sektör el ele vererek yatırımları arttırabilirsek, oluşacak refah artışı tüm Türkiye’ye yansıyacaktır. Bu nedenle hükümetimiz, terörle mücadeleye sonuna kadar kararlılıkla devam etmelidir” dedi. Yıldırım’ın açıkladığı pakette kamunun yaptığı yatırım tutarının 62 milyar lira olduğu, özel sektörün yapacağıyla beraber 4 yılda bölgeye 140 milyar liralık yatırım gerçekleşeceği belirtilmişti.


Muş Ticaret ve Sanayi...