26 / 04 / 2024

doha villaggio

doha villaggio

Katar’ın başkenti Doha’nın en büyük alışveriş merkezindeki çocuk yuvasının yakınında yangın çıktı. 13’ü çocuk 19 kişi hayatını kaybetti

Katar şirketlerinden Türkiye'ye 20 milyar dolar yatırım

Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından organize edilen Türkiye-Katar Ticaret Heyeti ve ikili iş görüşmeleri Katar'ın başkenti Doha'da yapıldı.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Karabudak tarafından kuruldu.

Doha Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doha Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile A. Azız Mubarak A M Aldelaımı tarafından kuruldu.

Türk inşaat şirketlerinden Katar'daki altyapı projelerine destek!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Dr. M. Mustafa Göksu, Türkiye ve Katar arasındaki ticari faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Göksu, açıklamasında Türk inşaat şirketlerinin Katar'daki alt yapı projelerine destek verdiğini söyledi.

Doha Otelcilik Turizm İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Doha Otelcilik Turizm İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Celil Ceylan tarafından kuruldu.

Hilton Doha The Pearl Residences Katar'da açıldı!

Hilton'un Katar'daki en büyük otel projesi olan Hilton The Pearl, Doha'da kapılarını açtı. Modern mimariyle tasarlana notelin Türk misafirler için de önemli bir destinasyon haline gelmesi bekleniyor.

Katarlılar Türkiye'ye 22 milyar dolarlık yatırım yaptı!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Özer, "Katar, Türkiye'de en kısa sürede en hızlı yatırım yapan ülkelerden biri. Katarlıların Türkiye'de şu anda 22 milyar dolar doğrudan ve dolaylı yatırımı var." diye konuştu.

Katar'ın Türkiye'deki yatırımları 20 milyar doları buldu!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Fikret Özer yaptığı açıklamada yabancı yatırım hacmi bakımından Katar'ın Türkiye'de tarım, turizm, bankacılık ve emlak alanlarındaki yatırımlarının 20 milyar doları bulduğunu söyledi.

Doha metrosu açıldı!

Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenecek olan 2022 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında inşa edilen metronun ilk hattı hizmete açıldı. Doha metrosunun ilk seferine Katarlılar ve turistler yoğun ilgi gösterdi. 

Tekfen imzalı Doha El-Hur Otoyolu açıldı!

Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. tarafından Katar'ın başkenti Doha'da tasarım ve yapım işi gerçekleştirilen 33 kilometrelik El-Hur Otoyolu açıldı...

Türk yapı sektörü Project Qatar Fuarı’nda boy gösterecek!

Son yıllarda müteahhitlik sektörünün en canlı piyasalarından biri haline gelen Katar pazarına büyük önem veren Türk Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu, Doha’da düzenlenecek olan Project Qatar Fuarı’na katılacak.

Doha metrosu 2022 Dünya Kupası için hazırlanıyor!

2022 FIFA Dünya Kupası için hizmete girecek Doha metrosu sayesinde taraftarlar aynı gün içinde birden fazla maç seyredebilecek...

doha villaggio Haberi

doha villaggio

KATAR’ın başkenti Doha’nın en büyük alışveriş merkezi Villaggio’nın birinci katındaki çocuk yuvasına yakın bir noktada dün yangın çıktı. Yerel saatle 11.30’da başlayan yangında, alışveriş merkezi ve çevresi dumanla kaplandı. İtfaiye ekipleri, acil çıkışlara uzak ve uzun koridorun uç noktasındaki yuvaya ulaşmak için tavandan delik açtı. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangın, itfaiyenin yoğun çabalarına rağmen saatler sonra söndürülebildi.


Çocuklar için çok geç


Yangında 13’ü çocuk 19 kişi hayatını kaybetti. Çoğu itfaiye eri 17 kişi de yaralandı. Ölenlerden 4’ünün öğretmen, 2’sinin kurtarma görevlisi olduğu açıklandı. Hayatını kaybeden çocuklardan 4’ünün İspanyol 1’inin Fransız olduğu bildirildi. İçişleri Bakanı Abdullah bin Nasır el Sani, “Elimizden gelen her şeyi yaptık ancak yangın yerine ulaştığımızda çocuklar için çok geç olmuştu. Olanlardan dolayı çok üzgünüz” dedi.


Alarm sistemi yok muydu


Görgü...