26 / 04 / 2024

doka İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü

doka İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü

DOKA, 2016 yılının başlarında açılması planlanan dünyanın en uzun ikinci köprüsü ve en büyük orta açıklıklı dördüncü asma köprüsü özelliğini taşıyan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü projesine özel çözümleri ile hız ve güven sağladı.

Doka Proje Yapı Ve İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Doka Proje Yapı Ve İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Taahhüt Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Ertürk tarafından kuruldu.

Doka Restoran Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doka Restoran Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Güngör ve Yunus Güngör ortaklığında kuruldu.

Mega projelerde Doka'nın kalıp sistemi tercih ediliyor!

Doka Kalıp-İskele Sanayi ve Ticaret AŞ Genel Müdürü Ender Özatay, ''Osmangazi ve 1915 Çanakkale köprüleri ile Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki İhsaniye ve Çayırköy köprülerinde Doka'nın kalıp sistemleri tercih edildi" dedi.

İstanbul katı atık yakma tesisine Doka'dan iskele ve kalıp sistemi! 

İBB'nin Katı Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi Projesi'yle inşa edilen tesis Avrupa'nın en büyük katı atık bertaraf ve enerji üretim tesisi olacak. Kalıp ve iskele sistemlerinin projelendirmesini ve teminin yapan Doka Kalıp Türkiye Genel Müdürü tesisin 2020 Mart ayında tamamlanacağını söyledi.

Doka sistemleri şantiyeleri akıllandırıyor!

8-14 Nisan tarihleri arasında Münih’de düzenlenen Bauma fuarına katılan Doka, 4 bin 700 metrekare büyüklüğündeki standında yeni sistemlerini ve yenilikçi çözümlerini ziyaretçileriyle buluşturdu.

Doka Evleri teslim tarihi!

Doka İnşaat tarafından hayata geçirilen Doka Evleri'nde fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor. Peki projede teslimler ne zaman yapılacak? İşte Doka Evleri teslim tarihi...

Doka Evleri Tuzla fiyatları!

Toplamda 142 adet daireden meydana gelen Doka Evleri Tuzla projesinde teslimlerin Ocak 2020'de yapılması planlanıyor. İşte, Doka Evleri Tuzla fiyatları... 

Tuzla Doka Evleri lokasyon!

Tuzla Doka Evleri lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 142 daireye yer verilen proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı'da yükseliyor.

Doka Evleri konum!

Doka Evleri konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı Mahallesi'nde inşa edilen projede 1+1 ile 4+1 arasında daire tipleri bulunuyor. 

Tuzla Doka Evleri iletişim!

Tuzla Doka Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirilen Doka Evleri'nde toplamda 142 daire bulunuyor. 

Doka Evleri fiyat!

Doka İnşaat imzası ile Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilen Doka Evleri'nde dairelerin 2020 yılının Ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor..

Doka Evleri nerede?

Doka Evleri toplamda 142 adet daireden meydana geliyor. Peki 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer verilen proje nerede yer alıyor?

Doka Evleri'nde 270 bin TL'ye! Yeni proje!

Doka İnşaat tarafından İstanbul Tuzla Aydınlı Mahallesi'nde hayata geçirilen Doka Evleri 142 daireden oluşuyor. Projede 1+1 daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

doka İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü Haberi

doka İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü

Özel tasarımları ve ağır yükleri nedeniyle sağlam ve özel çözümler gerektiren köprü projeleri, kapsamlı planlama hizmetleri ve projeye özel taşıyıcı sistem statiğine tam olarak uyarlanabilen kalıp çözümlerine ihtiyaç duyuluyor. İş güvenliği de en önemli konuların başında geliyor. DOKA, sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da sayılı köprü projelerinden biri olan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprü projesine sunduğu özel çözümlerle bu ihtiyaçlara yanıt verdi.


Orta açıklığı yaklaşık bin 550 metre ve asma gövde uzunluğu 2 bin 682 metre olan proje kapsamında DOKA, ilk olarak zor bir geometride inşa edilen Kuzey Ankraj bloğu için Top 50 geniş yüzeyli perde kalıbı ve 150 F tırmanma kalıbı kullanımı gerçekleştirdi. 30 metre yüksekliğindeki ankraj bloğu için döküm adımları DOKA teknik ofisi tarafından ve DOKA süpervizörü eşliğinde tamamlandı....