25 / 04 / 2024

Dokuma Fabrikası Memurlar Yemekhanesi

Dokuma Fabrikası Memurlar Yemekhanesi

Dokuma Projesi Çalışma Grubu’nun oluşturduğu dokuma alanı ile ilgili rapor basına tanıtıldı. Görüş ve öneriler dahilinde hazırlanan rapor, Kepez Belediye Meclisi’ne verilecek.

Antalya Şehitler Müzesi 18 Mart 2020'de açılıyor!

Antalya'da eski Dokuma Fabrikası bölgesinde kurulan Antalya Şehitler Müzesi'nde çalışmalar hızla devam ediyor. İnşaatına 29 Mayıs'ta başlanan müze 18 Mart 2020'de açılacak.

Kepez Dokuma Fabrikası Cami hizmete açıldı!

Antalya Kepez Dokumapark'ta bulunan ve tarihe tanıklık etmiş Dokuma Fabrikası Cami hizmete açldı.

Kepez Dokuma arazisi müzeler kampüsü oluyor!

KEPEZ Belediyesi, eski Dokuma Fabrikası yerleşkesini, 5 ayrı müze ve bilim merkezi projeleriyle müzeler kampüsü haline getiriyor.

Antalya Dokuma'ya kimse dokunamayacak!

Başkan Tütüncü, eski Dokuma Fabrikası’nın, Antalya’ya kazandırılmasını, Kepez Belediyesi Meclis üyelerinin şeref madalyası bir işi olarak nitelendirdi.

Dokuma Oyun ve Oyuncak Müzesi gün sayıyor!

Antalya Dokuma Fabrikası, bu kez bir oyuncak müzesine ev sahipliği yapacak. Dokuma Oyun ve Oyuncak Müzesi, büyüklerin nostalji, küçüklerin eğlence merkezi oluyor.

Kepez Dokuma'nın yolları açılıyor!

Kepez Belediyesi, eski Dokuma Fabrikası yerleşkesini sosyal yaşam merkezi haline getirecek alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Hakan Tütüncü: Kimse Dokuma'ya dokunamaz!

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Dokuma Fabrikası alanına ilişkin koruma imar planının Kepez ve Büyükşehir Belediye meclislerinden geçtiğini belirterek, "Artık feriştahı gelse Dokuma'ya dokunamaz" dedi.

Antalya Anteks Dokuma Fabrikası icradan satışa çıktı!

Antalya 6. İcra Dairesi, Antalya Döşemealtı'nda bulunan Anteks Dokuma ve Terbiye Fabrikası ve arsasını satışa çıkardı. İhalesi 10 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 80 milyon 862 bin 300 TL olarak belirlendi.

Kepez Dokuma'daki tescillenen yapılar korunacak!

Taşınmaz kültür varlığı ilan edilen Dokuma Fabrikası Alanı içinde tescillenen yapılar ve alanlar imar planlarına da işlenerek tam korunacak.

Kepez Belediyesi, Dokuma Fabrikası çevresi yapıları güçlendiriyor!

Kepez Belediyesi, Dokuma Fabrikası alanı içerisindeki tarihi binalarda, aslına uygun şekilde yapı güçlendirme çalışması başlattı.

Antalya Dokuma Fabrikası'nda sanayi müzesi kurulacak!

Dönemin Cumhurbaşkanı Bayar ve Başbakan Menderes’in 1956’da açılışını yaptığı Antalya’nın ilk sanayi tesisi Dokuma Fabrikası müze oluyor.

Antalya Dokuma Park'ta ilk etap açıldı!

Dokuma Park'ta ilk etap açıldı Antalya'da 13 yıl önce kapanan Dokuma Fabrikası'nda Kepez Belediyesi'nin 'Dokuma Park' projesinin ilk ayağını oluşturan 70 bin metrekarelik kent parkı, törenle açıldı.

Antalya İplik ve Pamuklu Dokuma Fabrikası kent parkı oldu!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından kent parkına dönüştürülen Antalya İplik ve Pamuklu Dokuma Fabrikası'nın yeşil alanlarının açılışı gerçekleştirildi.

Dokuma Fabrikası Memurlar Yemekhanesi Haberi

Dokuma Fabrikası Memurlar Yemekhanesi

Dokuma Projesi Çalışma Grubu, dokuma alanıyla ilgili şimdiye kadar yaptıkları çalışmaları bir rapor haline getirdi. Oluşturulan rapor, dün Dokuma Fabrikası Memurlar Yemekhanesi’nde gerçekleşen basın toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu. Hazırladıkları raporu Kepez Belediye Meclisi’ne sunacaklarını belirten Çalışma Grubu Başkanı ve Antalya Mimarlar Odası Şube Başkanı Osman Aydın, dokuma alanının halka açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye ayrı teşekkürlerini sunan Aydın, “Kültürel değerleri seven bir belediye başkanı ile çalışıyoruz. Haşimişcan, Balbey gibi mahalleler bugün bu durumdaysa, zamanında bilinçli belediye başkanlarının gelmemesindedir” dedi.


Şimdiye kadar 11 toplantı yapıldı

Çalışma grubu üyelerini de tanıtan Aydın, grubun Kepez Belediye Meclisi’nin 2 Ocak 2015 tarihli oturumunun 8 nolu kararı ile oluşturduğunu hatırlattı. Aydın, “O günden buyana Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde grubu bulunan siyasi...