28 / 03 / 2024

dolar bugün rekor kırdı mı

dolar bugün rekor kırdı mı

Milyonların yakından takip ettiği dolar/TL yeni haftanın son işlem gününe yükselişle başladı ve ardından 9,73 seviyelerinde işlem görüyor.

Dolar/TL zirvede!

Milyonların takip ettiği dolar/TL yeni günde de yükselişine devam ediyor. Dün akşam piyasalar kapandıktan sonra yurt içi piyasalarda hareketli saatler yaşandı ve dolar tarihi zirvesini yükseltmeye devam etti.

Dolar ve euro haftaya rekorla başladı! Dolar bugün ne kadar? Euro kaç TL? 4 Mart 2024 döviz kurları

4 Mart 2024 döviz kurları bugün güne yeni rekorla başladı. Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 45'te sabit bırakma kararı sonrası döviz kurları yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Bugün Dolar bugün ne kadar? Euro kaç TL? 4 Mart 2024 döviz kurları.

Dolar ve eurosu olanlara müjde! Dolar rekor tazeledi, euro zirveye yakın! İşte son dakika döviz kurları...

Dolar/TL kuru eylül ayından itibaren sürdürdüğü kademeli yükselişine devam ederken bugün rekor tazeledi, euro ise zirveye yakın işlem görüyor. 

Dolar seçimden sonra yükselir mi? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar yatırımcıları dikkat! 12 Şubat 2024 dolar/TL kuru 

Milyonlarca yatırımcı döviz kurlarındaki ahreketliliği yakından takip ediyor.  Son günlerde rekor üstüne reko kıran dolar kuru araştırılıyor. Bugün dolar ne kadar? Dolar seçimden sonra yükselir mi? 

10 Şubat 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe 30,59 liranın üzerinde başladı. Dün rekor tazeleyen dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. 10 Şubat 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru.

Dolar yükselmeye devam edecek mi? Bugün dolar ne kadar oldu? 7 Şubat 2024 dolar kaç TL?

7 Şubat 2024 dolar kuru yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Son günlerde rekor tazeleyen dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 7 Şubat 2024 dolar kaç TL?

Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru

2 Şubat 2024 dolar kuru bugün güne yükselişle başladı. Güne yüzde 0,49 yükselişle başlayan dolar kuru dün 30,33 liradan işlem gördü. Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru.

Dolar zirveden inmiyor! 1 dolar bugün 30,37 TL oldu! 

Dolar/TL, güne yükselişle başlamasının ardından 30,37 seviyesinden işlem görüyor. Euro bugün ne kadar? Euro güne nasıl başladı?

Dolar yükseliyor! 1 dolar bugün kaç TL? Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Yukarı yönlü hareket eden dolar kuru bugün ne kadar? 1 dolar kaç lira? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı.

Dolar kurunda yeni zirve! Döviz yatırımcıları dikkat! Euro bugün ne kadar oldu? 15 Ocak 2024 döviz kurları

Dolar kuru bugün tarihi zirvesi 30,1 lira seviyesini geçerek rekor tazeledi. Dolar kuru haftaya yükselişle başlarken enflasyonla mücadelede kararlı olan Merkez Bankası her türlü adımı atmaya hazır olduğunu açıkladı. 

Dolar bugün güne nasıl başladı? Dolar yükselmeye devam edecek mi?

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem günü olan 8 Ocak gününe değer kazançlarıyla başladı. Dolar bugün ne kadar oldu? Güncel dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? 8 Ocak 2024 dolar/TL kuru.

Dolar/TL'de yeni rekor! Bugün dolar ve euro ne kadar oldu? 5 Ocak 2024 döviz kurları!

Dolar/TL kuru günlük yükselişini bugün de sürdürdü ve gün içinde 29,91 lira ile yeni rekorunu kırdı. Peki euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira? 5 Ocak 2024 döviz kurları... 

3 Ocak Çarşamba dolar rekor tazeledi! Euro bugün ne kadar oldu? 3 Ocak 2024 döviz kurları

Haftanın üçüncü işlem gününde dolar kuru sınırlı yüksleişine devam ediyor. Dolar 3 Ocak Çarşamba günü 29,86 lira seviyesi ile rekor tazeledi. Peki bugün euro/TL kuru ne kadar oldu? 3 Ocak 2024 döviz kurları...

Dolar yılın son işlem gününde rekor kırdı! Bugün dolar kaç TL oldu? 

Dolar/TL kuru haftanın ve yılın son işlem gününde güne yükselişle başlayarak rekor kırdı. Dolar bugün kaç TL oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı ne kadar? 29 Aralık 2023 dolar kuru...

dolar bugün rekor kırdı mı Haberi

dolar bugün rekor kırdı mı

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından sıkı takip edilen dolar, dün en düşük 9,6410 ve en yüksek 9,7681 seviyelerini gördü ve günü 9,70 liradan kapattı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL, yeni haftanın son işlem gününe  yükselişle başladı ve ardından 9,72  seviyelerinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL 11,2500'ten, sterlin/TL de yükselişle 13.1390'dan satışa sunuluyor.

Dün yaklaşık 3 haftanın zirvesini 94,5 ile gördükten sonra dolar endeksi 94,3 seviyelerinde sabitlenirken, euro/dolar paritesi yüzde 0,1 artışla 1,1560'ta alıcı buluyor.

Analistler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) varlık alımlarını azaltmaya başlamasının ardından piyasalarda faiz artırımı beklentileri üzerinde etkili olabilecek verilerin öneminin arttığını söyledi.

İşgücü piyasasındaki gelişmelerin Fed tarafından dikkatle takip edildiğine işaret eden analistler, bugün açıklanacak ABD istihdam raporunda tarım dışı istihdam, işsizlik ve ortalama saatlik kazanç verilerinin varlık...