18 / 04 / 2024

dolmuşta İstanbulkart dönemi

dolmuşta İstanbulkart dönemi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2015 - 2019 arasında gerçekleştireceği çalışmalarla ilgili stratejik plan yayınladı. Plana göre, 4 yılda raylı sistem projelerine 21.5 milyar TL harcanacak...

İstanbulkart'ta yeni döneme girildi! İstanbulkart Mobil üzerinden ücretsiz para transferi dönemi başlıyor

İstanbulkart Mobil üzerinden ücretsiz para transferi dönemi başlayacağı açıklandı. Buna göre, İstanbullular, artık İstanbulkart Mobil uygulaması aracılığı ile kendi İstanbulkartları arasında veya istedikleri başka bir kullanıcının İstanbulkart'ına ücretsiz olarak para transferi yapabilecekler.

Konut sitelerinde genel kurul dönemi başladı: Aidatlar neye göre belirlenecek?

Konut siteleri için aidatların belirleneceği genel kurul dönemi gelirken, site sakinlerinin daha sonradan söz konusu konu ile ilgili olarak  mağduriyet yaşamaması için bu toplantılara katılması önem taşıyor.

Otobüs bileti fiyatlarında taksit dönemi başladı! Pamukkale, Metro, Kamil Koç 16 Haziran 2022 fiyat listesi!

Akaryakıta gelen peş peşe zam, şehirler arası otobüs seyahat hizmeti sunan firmaları derinden etkiledi! Geçtiğimiz yıldan bu yana yüzde toplamda yüzde 189 zamlanan otobüs bileti fiyatları için firmalardan değişik bir çözüm geldi! Otobüs biletlerinde taksit dönemi resmen başladı! Peki, şehirler arası

Şekerde karne dönemi başladı: Fabrikalar durma noktasına geldi

Piyasada yaşanan şeker sıkıntısı meyve suyu üreten fabrikalar başta olmak üzere tatlı sektöründe makinaları durma noktasına getirdi. Türk Şeker'de karne dönemi başladı. Sanayiciler şeker bulamamaktan ötürü Türk Şeker'e veryansın etti.

Akaryakıtta yeni dönem! Yakıtını şimdi al sonra öde dönemi başladı!

Akaryakıta gelen zamlar sonrası yeni dönem başladı. Bu bağamda Türk Petrolleri akaryakıt istasyonlarında şimdi yakıtını al sonra ödeme dönemi başladı.

Sahibinden kiralık veya satılık dönemi sona mı eriyor?

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği kapsamında 'sahibinden kiralık veya satılık dönemi'nin sona ereceği söyleniyor. Buna göre sahibinden ev almak ya da kiralamak isteyenler 25 bin TL'lik ceza geliyor.

Kentsel dönüşümde tek taraflı fesih dönemi başladı!

Kentsel dönüşümde artık müteahhidin üçüncü kişilere borcundan dolayı vatandaşların taşınmaz mülklerine haciz ve tedbir uygulanmaması sağlandı. Kentsel dönüşüm projelerinin yarım kalmaması için tek taraflı fesih dönemi başladı...

Emlak vergisi dönemi 1 Mart'ta başlıyor!

2019 yılına ait emlak vergisi dönemi 1 Mart’ta başlıyor, ilk taksit ödemeleri 31 Mayıs’a kadar ödenebilecek. Emlak vergisini zamanında ödemezseniz cezası var. 

TOKİ Niksar 4. Etap'ta sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Niksar projesindeki daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Taşköprü TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Karaman Doğukışla 1. Etap'ta teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap projesinde yer alan daireler için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Kastamonu Taşköprü TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Sivas Divriği 2. Etap'ta teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Divriği projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor. Projedeki konutların fiyatları 89 bin 429 TL ile 170 bin 914 TL arasında değişiyor.

dolmuşta İstanbulkart dönemi Haberi

dolmuşta İstanbulkart dönemi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2015-2019 arasında gerçekleştireceği çalışmalarla ilgili stratejik plan yayınladı. Plana göre, 4 yılda raylı sistem projelerine 21.5 milyar TL harcanacak. Minibüs ve dolmuşlarda İstanbulkart dönemi 2016 yıl sonuna kadar başlayacak. Aynı dönemde merkezi taksi sisteminin de hayata geçirilmesi hedefleniyor. 2019 yılı sonunda İstanbul'a yeni 19 metro hattı ekleneceğinin belirtildiği planda 2030'da İstanbul'da metro uzunluğu 776 kilometreye ulaşacak. Böylelikle metro hattı uzunluğunda New York'tan sonra İstanbul dünyada ikinci şehir...