24 / 04 / 2024

dolmuşta istanbulkart geçerli mi

dolmuşta istanbulkart geçerli mi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2015 - 2019 arasında gerçekleştireceği çalışmalarla ilgili stratejik plan yayınladı. Plana göre, 4 yılda raylı sistem projelerine 21.5 milyar TL harcanacak...

ŞOK Aktüel Ürünler yeni hafta kampanyası! ŞOK'ta bu hafta neler var? 6-13 Nisan 2024 Aktüel ürünler listesi

ŞOK'ta bu hafta 6 Nisan ile 13 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak ürünlerin listesi belli oldu. Peki ŞOK'ta bu hafta neler var? 6-13 Nisan 2024 Aktüel ürünler listesi...

Tarım Kredi'de dev ramazan kampanyası başladı! Tam 41 gün boyunca 4 binden fazla noktada geçerli olacak!

Yaptığı kampanyalarla dikkat çeken Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Ramazan kampanyası için de düğmeye bastı. 4 binden fazla satış noktasında fiyatların sabitleneceği Tarım Kredi'nin Ramazan kampanyası sadece 41 gün geçerli olacak...

Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı! Bu indirim sadece 2 gün geçerli!

Perakende devi Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları resmen dip yaptı. Sadece 2 gün geçerli olarak bu indirimle Torku Altınekin 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 219,90 TL'den 179,90 TL'ye indi.

Toyota’dan tam 123 bin TL'ye varan indirim! Sadece bu modeller için geçerli!

Japonya’nın en ünlü otomobil firmaları arasında yer alan Toyota’dan tam 123 bin TL'ye varan indirim geldi. Peki yüzleri güldüren bu indirim hangi modellerde geçerli? İşte Toyota'nın indirim kampanyası ile ilgili detaylar...

ŞOK'ta çarşamba fırsatları belli oldu! 24 Ocak 2024 indirimli aktüel ürünler kataloğu!

ŞOK'ta bu hafta 24 Ocak ile 31 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerli olacak Çarşamba fırsatları belli oldu. Peki yarın Şok'ta neler var? Hangi ürünler indirimde? İşte  2024 indirimli aktüel ürünler kataloğu.

Adress Dikilitaş'ta 1+1'lerde yüzde 30 peşin, 36 ay vade avantajı! 

Adress Dikilitaş projesinde 1+1 daireler için geçerli yüzde 30 peşin, 36 ay vade avantajı başladı. Peki Adress Dikilitaş'ta daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Osmanlı tapuları günümüzde geçerli mi?

Osmanlı döneminde tapusu olanlar tapunun günümüzde geçerli olup olmadığını merak ediyor. Peki, Osmanlı tapularının günümüzde geçerli mi?

Kredi kartı ve ticari kredi faizlerinde üst limitler yükseldi: İşte 1 Kasım'dan itibaren geçerli olacak rakamlar! 

Merkez Bankası'nın politika faizinde 500 baz puanlık artışa gitmesinin ardından, kredi kartı ve ticari kredi faizlerinde üst limitler yükseldi. İşte 1 Kasım'dan itibaren geçerli olacak rakamlar! 

TÜVTÜRK açıkladı, mevcut araç muayene ücretleri 1 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli

TÜVTÜRK, araç muayene ücretlerine zam yapılacağı hakkındaki haberler doğrultusunda bir açıklamada bulundu. Buna göre mevcut araç muayene ücretleri 1 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli olacak.

81 ilde geçerli! BİM, A101, Migros ve ŞOK marketlerden alışveriş yapanlar dikkat! Resmi Gazete’de yayımlandı!

​​​​​​​Ticaret Bakanlığınca hazırlanan Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmelik'te Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu yönetmelik, BİM, A101, Migros ve ŞOK marketler dahil tüm marketler için geçerli olacak.

Ziraat Bankası rekor bir para verecek. Alışverişe çıkmadan hemen bakın. O ürünlerde geçerli

Ziraat Bankası'ndan vatandaşlara alışveriş konusunda iyi bir miktarda para verilecek. Ancak sadece o ürünlerde geçerli olacak. Alışveriş yapmadan önce mutlaka bakın.

TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi: 81 ilde geçerli olacak! TOKİ başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından konut, işyeri ve arsa satışı yeniden devreye girecek. TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi geldi! 81 il için geçerli başvuru şartları neler?

Tamı tamına yüzde 50 indirim geldi! Sadece 5 gün geçerli olacak! Son gün 16 Haziran! Acele edin!

Garanti BBWA, sadece 5 gün geçerli olacak yeni indirim kampanyasını açıkladı. Beymen Clup’larda yapılacak alışverişlerde yüzde 50 indirim sağlayacağını açıklayan Garanti BBWA, kampanyanın 11 Ağustos’ta başladığını ve 16 Ağustos’a kadar devam edeceğini duyurdu.

dolmuşta istanbulkart geçerli mi Haberi

dolmuşta istanbulkart geçerli mi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2015-2019 arasında gerçekleştireceği çalışmalarla ilgili stratejik plan yayınladı. Plana göre, 4 yılda raylı sistem projelerine 21.5 milyar TL harcanacak. Minibüs ve dolmuşlarda İstanbulkart dönemi 2016 yıl sonuna kadar başlayacak. Aynı dönemde merkezi taksi sisteminin de hayata geçirilmesi hedefleniyor. 2019 yılı sonunda İstanbul'a yeni 19 metro hattı ekleneceğinin belirtildiği planda 2030'da İstanbul'da metro uzunluğu 776 kilometreye ulaşacak. Böylelikle metro hattı uzunluğunda New York'tan sonra İstanbul dünyada ikinci şehir...