29 / 03 / 2024

dome residence ne zaman teslim

dome residence ne zaman teslim

Dome Residence Çekmeköy fiyat listesi kapsamında bulunan daire tiplerinin fiyatları 209 bin liradan başlıyor. Proje kapsamında yer alan konutlar 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan oluşuyor

Taşbina İnşaat Dome Residence Konutları!

Taşbina İnşaat Dome Residence Konutları'nda dairelerin fiyatları 209 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Taşbina İnşaat Dome Residence Konutları'nda ödemeler banka kredisi kullanarak taksitli olarak yapılıyor...

Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Toplam 67 adet daireden meydana gelen Büyük Konak Residence projesinde fiyatlar metrekare bazında 6 bin dolardan başlıyor. Peki Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Kameroğlu Metrohome Residence ne zaman teslim?

Kameroğlu Metrohome Residence projesi 1.200 daire ve 130 ticari üniteden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 271 bin TL'den başlıyor. Peki Kameroğlu Metrohome Residence ne zaman teslim?

Erguvan Premium Residence ne zaman teslim?

Toplam 284 daire ve 10 ticari üniteden meydana gelen Erguvan Premium Residence projesinde daire taksitleri 1.910 TL'den başlıyor. Peki Erguvan Premium Residence ne zaman teslim?

Atiye Residence ne zaman bitecek?

İstanbul Kağıthane'de yer alan Atiye Residence projesinde konut fiyatları 550 bin liradan başlıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Atiye Residence projesi 108 daireden meydana geliyor...

Aypark Residence ne zaman teslim?

Toplam 217 adet daireden oluşan proje İzmir İl'i, Karşıyaka İlçe'sinde yer alıyor. Projede daire alanları 140 metrekareden başlıyor. Peki Aypark Residence ne zaman teslim?

Aypark Residence ne zaman satışta?

İzmir İl'i, Karşıyaka İlçe'sinde yükselen proje toplam 217 adet daireden oluşuyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki Aypark Residence ne zaman satışta?

Adam Kule Residence ne zaman teslim?

Ödemeleri 36 ay 0 faiz avantajı ile yapılabilen Adam Kule Konutları 27 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Adam Kule Residence ne zaman teslim edilecek?

Hill Kartal Residence ne zaman teslim?

Konum bilgisine göre Kadıköy’e 36 dakika kadar uzaklıkta yer alan Hill Kartal projesi toplam 193 daireden oluşuyor. Peki Hill Kartal Residence ne zaman teslim?

Batışehir Residence ne zaman teslim?

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Batışehir Residence ne zaman teslim edilecek?

Real Merter Residence ne zaman teslim?

Real Merter Residence Güngören projesinde 248 adet konut ve 157 adet ticari ünite yer alıyor. Real Merter Residence projesinde teslimler 2017'nin ilk çeyreğinde yapılıyor...

Kuzu Effect Residence ne zaman teslim?

Kuzu Effect Residence ne zaman teslim? Ankara Oran'da inşa ediliyor olan Kuzu Effect Residence projesinde evlerin satış fiyatları 750 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Fer Yapı Mai Residence ne zaman teslim?

Daire fiyatları 490 bin TL'den başlangıç gösteren Mai Residence E-5’in deniz tarafında yer alıyor. Projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor. Peki Fer Yapı Mai Residence ne zaman teslim edilecek?

İlkbahar Residence ne zaman teslim?

İlkbahar Sultanbeyli'de dairelerin büyüklükleri 51 metrekareden başlıyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje 250 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki İlkbahar Residence ne zaman teslim edilecek?

dome residence ne zaman teslim Haberi

dome residence ne zaman teslim

Dome Residence projesi, Anadolu Yakası içinde Çekmeköy'de inşa ediliyor. Dome Residence Çekmeköy fiyat listesi kısmından önce projeden bahsedelim. 


Dome Residence Çekmeköy projesi, Taşbina İnşaat Yatırımları A.Ş tarafından hayata geçiriliyor. Dome Residence Çekmeköy teslim tarihi hemen olarak belirlendi. 


Son konutların satışlarının devam ettiği Dome Residence Çekmeköy ödeme koşulları kapsamında banka kredisi uygulanarak vadelendirme yapılıyor. 


 


Dome Residence Çekmeköy fiyat listesi!

Dome Residence Çekmeköy fiyat listesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 209 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


84 dairenin yer aldığı Dome Residence Çekmeköy satılık konut tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


10 bin metrekare inşaat alanından meydana gelen projede spor alanları,...