27 / 04 / 2024

Donald Trump gayrimenkulleri

Donald Trump gayrimenkulleri

ABD Başkanı Donald Trump’ın 1985-1994 yılları arasında 1,17 milyar dolar zarar ettiği bildiriliyor. Trump söz konusu 10 yılın 8’inde gelir vergisi ödemedi...

Donald Trump mal varlığını fazla göstererek 2 milyar dolar kredi çekmiş!

ABD Başkanı Donald Trump'ın, emlak işi yaptığı dönemde mal varlığını fazla göstererek Deutsche Bank'tan 2 milyar dolar kredi çektiği belirtildi...

Başsavcılıktan Trump'ın iş anlaşmalarına soruşturma!

New York Başsavcılığı, bankalardan kredi almak için "mal varlığını abarttığı" iddiaları üzerine ABD Başkanı Trump hakkında soruşturma açtı. 

Donald Trump'ın serveti 100 milyon dolar azaldı!

ABD Başkanı Donald Trump'ın toplam mal varlığı 3,0 milyar dolardan 2,9 milyar dolara geriledi.

Donald Trump'ın mal varlığı en az 1,4 milyar dolar!

Emlak milyarderi DonaldTrump'ın toplam mal varlığının en az 1,4 milyar dolar olduğunu gösteren beyannamede birçok gayrimenkul için sadece minimum fiyatların kullanılması, bu miktarın gerçekte çok daha yüksek olabileceğine işaret etti.

Donald Trump'ın Trump Tower'daki evi görenleri şaşkına çeviriyor!

ABD'nin 45. Başkanı olarak seçilen Donald Trump uzun yıllardır New York'ta 5inci Cadde'de bulunan Trump Tower'ın çatı katındaki lüks evinde yaşıyor. Trump'ın Trump Tower'daki üç katlı evi görenleri şaşkına çeviriyor.

Donald Trump ABD'nin en zengin başkanı!

ABD'nin yeni başkanı Donald Trump şimdiye kadar ABD'nin gördüğü en zengin başkan olarak görülüyor. Donald Trump 'ın servetinin 10 milyar doların üzerinde olduğu iddia edilmişti.

Donald Trump'ın serveti 4.4 milyar dolar olarak açıklandı!

ABD'de başkanlık için kapışan adayların servetleri açıklandı. 4.4 milyar dolarla Trump en zengin aday olurken, Trump'ı 25 milyon dolarla Clinton takip etti.

Donald Trump'ın servetine 5,5 milyar dolar kesinti!

ABD’nin 2016 Başkanlık seçimlerinin en çok ses getiren adaylarından emlak devi Donald Trump, Forbes dergisiyle kişisel serveti konusunda tartıştı.

Donald Trump seçim anketlerinde açık ara önde!

ABD'de Kasım 2016'da yapılacak Başkanlık seçiminde, Cumhuriyetçi Parti'nin aday adayı olarak yarışa katılan emlak milyarderi iş adamı Trump, anketlerde açık ara önde gidiyor.

Donald Trump ABD başkanlık seçimlerinde aday oldu!

ABD'de milyarder iş adamı Donald Trump, 2016 ABD Başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti adayının belirleneceği parti içindeki yarışa katıldığını açıkladı.

Donald Trump'ın eski evi 54 milyon dolara satıldı!

Dünyanın en iyi evleri arasına giren 20 bin metrekarelik köşk, 54 milyon dolara alıcı buldu. Greenwich’te bulunan malikane 10 banyo, 8 yatak odası, sinema salonu, tenis kortları ve üç personel dairesine sahip.

Donald Trump: İnşa ettiğim her şey bir şekilde işliyor!

O, dünyanın en merak edilen işadamı. Amerikan basını ülkenin emlak ve inşaat kralı Donald Trump hakkında yazmaya, işadamı da sivri diliyle basına malzeme vermeye bayılıyor. ABD’de bir araya geldiğimiz Trump’tan Türkiye’ye özel ilgi gösterdiğini öğrendik.

Donald Trump 20 milyon dolara golf kulübü satın aldı!

ABD'li ünlü emlak girişimcisi Donald Trump,1 milyon metrekarenin üzerinde alana yayılmış bir golf kulübü satın aldı. Yerel medya, gayrimenkulün değerinin 15 - 20 milyon dolar civarında olduğunu yazdı...

ABD eski başkanı Donald Trump 454 milyon dolar cezaya çarptırıldığı davayı temyize götürdü!

ABD eski başkanı Donald Trump, New York'ta emlak sektöründe dolandırıcılıkla yargılanmış olduğu davada verilen 454 milyon dolarlık para cezası kararını temyize götürdü.

Donald Trump hakkında emlak dolandırıcılığı davası: Kapanış konuşmaları yapıldı!

New York'ta ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki emlak dolandırıcılığı davasında kapanış konuşmaları yapıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Donald Trump hakkında süren emlak dolandırıcılığı davasındaki konuşma yasağı askıya alındı!

ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdığı" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta süren davada yargıç tarafından verilmiş olan "konuşma yasağı" askıya alındı.

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

ABD eski Başkanı Donald Trump, emlak dolandırıcılığı davasında ifade verdi!

ABD Başkanı eski Başkanı Donald Trump, hakkında "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta devam eden davanın duruşmasında ifade verdi.

Donald Trump'ın Facebook ve Instagram hesaplarını geri yüklendi! 

Söz verdiği gibi Meta, eski Başkan Donald Trump'ın Facebook ve Instagram hesaplarını her iki platformda da yasaklamasından iki yıl sonra geri yükledi.

Donald Trump evini 59 milyon dolara satıyor!

Amerika'nın eski Başkanı Donald Trump Palm Beach'teki dev evini 59 milyon dolara satışa çıkardı.

Donald Trump'ın çocuklarına emlak manipülasyonu soruşturması!

ABD gündemini son zamanlarda meşgul eden bir olayda Donald Trump'ın çocuklarından geldi. ABD New York Başsavcılığı ABD eski Başkanı Donald Trump'ın çocuklarının taşınmazların değerlerinde manipülasyon yapıp yapmadıklarını tespit etmek amacıyla ifadeye çağırdı.

Donald Trump'tan kripto para açıklaması!

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump kripto para piyasasını çok tehlikeli bulduğunu açıkladı. 

Donald Trump'ın Washington'daki oteli satılıyor!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın sahibi olduğu Trump International Oteli, 375 milyon dolara satılıyor. Satış için CGI Merchant Group ile anlaşma yapıldı. Otelin resmi devri 2022 yılının ilk çeyreğinde yapılacak.

Donald Trump'ın emlak serveti 2,5 milyar dolara yaklaştı!

Eski ABD Başkanı ve iş insanı Donald Trump, 25 senede ilk defa Forbes dergisi tarafından açıklanan "ABD'nin En Zengin 400 Kişisi" listesinde yer almadı. 

Donald Trump'ın New Jersey'deki oteli yıkıldı!

ABD eski başkanı Donald Trump'ın bir zamanlar sahibi olduğu New Jersey'deki Trump Plaza Otel ve Casino'nun yıkımı kontrollü bir şekilde gerçekleşti. 

Donald Trump, Miami’ye taşınıyor!

ABD’de 3 Kasım başkanlık seçimleri yarışını kaybeden Donald Trump ve ailesi Miami’ye yerleşiyor. Trump ailesinin Beyaz Saray’da bulunan özel eşyaları kamyonlara yüklenerek naklediliyor.

Donald Trump gayrimenkulleri Haberi

Donald Trump gayrimenkulleri

ABD Başkanı Donald Trump'ın iş insanı olarak 1980'li ve 90'lı yıllarda milyarlık zarar ettiği bildiriliyor. New York Times gazetesinin haberine göre, Trump'ın 1985 ile 1994 yılları arasında çok yüksek zarar etmesi nedeniyle söz konusu 10 yılın 8'inde gelir vergisi ödemediği kaydediliyor.

ABD'deki Milli Gelirler Dairesi'nin (IRS) verilerine dayandırılan habere göre, 1985 yılında binalarındaki kumarhaneler, oteller ve mağaza alanlarına sahip olan Trump'ın 46,1 milyon dolar zarar beyan ettiği, 1994 yılına kadar zararın toplam bir milyar 170 milyon dolara çıktığı belirtiliyor. Bu kayıtları "yüksek gelirli” diğer vergi mükelleflerinin verileri ile karşılaştıran New York Times, Trump'ın söz konusu dönemde en fazla para kaybeden vergi mükellefleri arasında olduğunu bildirdi.

Sürekli olarak "çok iyi pazarlık yapan başarılı bir iş adamı” olduğunu dile getiren ABD Başkanı Trump...