19 / 04 / 2024

Dördüz doğuan kadına ev

Dördüz doğuan kadına ev

Orta Asya ülkesi Tacikistan'da tek seferde dört çocuk doğuran anneye, Devlet Başkanı İmamali Rahman tarafından daire hediye edildi. Tacikistan basınında yer alan habere göre, Macnunova, başkent Duşanbe'nin Sino ilçesinde oturuyor.

TÜİK Eski Başkanı Aydemir: ‘Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım’

TÜİK’in açıkladığı düşük enflasyonun halkı yoksullaştırdığını belirten Birol Aydemir, “Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım” dedi. Aydemir, ekonominin bir senede yoluna girebileceğini söyledi.

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Cemal Dördüncü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Cemal Dördüncü`nün hayatına dair merak edilenler.

İstanbul'da et fiyatlarına yeni indirim! ESK'dan sonra PERDER de fiyatları düşürdü! 

İstanbul'da et fiyatları resmen kuruma göre farklılaşıyor. İstanbul'da et fiyatlarına yeni indirim! ESK'dan sonra PERDER de fiyatları düşürdü! 

Deprem sonrası büyük inceleme! Binaların betonlarından çıkanlar hayrete düşürdü! Bunu görenler hemen harekete geçti

Kahramanmaraş Depremi sonrasında Kadıköy Belediyesi'ne ait beton ve zemin laboratuvarında bazı beton numunelerinin iç yapısı incelendi. Betonlarından çıkanlar hayrete düşürdü! Bunu görenler hemen harekete geçti, talep patladı!

Avrupa Birliği’nden Rusya’ya veto! Payını yüzde 7,5'e düşürdü

Avrupa Birliği (AB), enerjide Rusya'ya bağımlılık halinden amacı ile için aldığı tedbirler ile doğal gaz ithalatında Rusya'nın payını yüzde 40 oranından yüzde 7,5'e düşürdü. İşte detaylar…

ABD'de son 41 yılın en yüksek seviyesine çıkan enflasyon altına olan talebi düşürdü! Altın fiyatları düştü mü?

ABD'de enflasyonunun beklentilerden daha fazla artarak 41 yılın en yüksek seviyesine çıkması, altına olan talebi de düşürdü. Peki altın fiyatları nasıl seyrediyor? Altındaki düşüş devam edecek mi?

Dünyada fahiş kira artışlarına karşı hangi önlemler alınıyor?

Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş, dünyada fahiş kira artışlarına karşı hangi önlemler alındığını anlattı. Peki söz konusu önlemler neler? İşte detaylar...

Merkez Bankası'nın dördüncü dolar müdahalesinin büyüklüğü belli oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 13 Aralık'ta dördüncü doğrudan döviz müdahalesinin boyutunu açıkladı.

Ahmet Dördüncü: AVM sektörü salgından çok kötü etkilendi!

Vodafone CEO Club toplantısına katılan Akkök Holding CEO'su Ahmet Dördüncü, pandeminin gayrimenkul ve AVM sektörüne ilişkin etkilerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Kentsel dönüşüm çalışmaları vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre yürütülecek!

AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kentsel dönüşüm çalışmaları bölgelerin özelliklerine ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre yürütülecek" dedi

Akbank konut kredisi faiz oranını 0,95’e düşürdü!

Akbank, konut kredisi faiz oranını tüm vadelerde ve herhangi bir tutar sınırı olmaksızın yüzde 0,95'e düşürdü. Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz ise konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kuveyt Türk konutta kar oranını yüzde 0,89’a düşürdü!

Kuveyt Türk, koşulsuz şartsız 120 aya kadar vade seçeneklerinde konut finansmanı kâr oranını yüzde 0,94’e düşürdü. Banka, konut alacaklara yeni bir fırsat sağladı.

Doğa Koleji dördüncü kez satışa çıktı!

Doğa Koleji'nin dördüncü kere satış sürecine çıkarıldı. Doğa Koleji'ne talip olanlar arasında Süzer Grubu'da yer alıyor. Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, konu ile ilgili “Pazarlıklar devam ediyor. Olmama ihtimali de büyük” diye konuştu...

Dördüz doğuan kadına ev Haberi

Dördüz doğuan kadına ev

Tacikistan'da 4 Şubat'ta dört çocuk doğuran Gülşan Macnunova'ya daire hediye edileceği müjdesi verildi.


Tacikistan basınında yer alan habere göre, Macnunova, başkent Duşanbe'nin Sino ilçesinde oturuyor. Tacikistan Devlet Başkanlığı Basın Sözcüsü Abdufattoh Şarifzoda, bir erkek ve üç kız çocuğu dünyaya getiren 26 yaşındaki anne Macnunova'yı, Devlet Başkanı Rahman'ın talimatıyla Tacikistan Başbakan Yardımcısı Marhabo Cabbori ve Tacikistan Başbakanlığı'na bağlı Aile ve Kadın Cemiyeti Başkanı Mahfirat Hidirova'nın ziyaret ettiğini söyledi. 


Şarifzoda konuyla ilgili açıklamasında, "Başbakan Yardımcısı Cabbori dört çocuklu anneye Devlet Başkanı tarafından üç odalı bir daire hediye edileceğinin müjdesini verdi" dedi. Aynı günde dört çocuk sahibi olan ailenin, 20 Mart Nevruz Bayramı'nda yeni dairesine kavuşacağı...