29 / 03 / 2024

dört çocuğu olana ev

dört çocuğu olana ev

Orta Asya ülkesi Tacikistan'da tek seferde dört çocuk doğuran anneye, Devlet Başkanı İmamali Rahman tarafından daire hediye edildi. Tacikistan basınında yer alan habere göre, Macnunova, başkent Duşanbe'nin Sino ilçesinde oturuyor.

Dört büyükler borçlanmada da şampiyonluğu kovalıyor!

Türk futbolunun dört büyük kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un borsaya açık şirketlerindeki borç toplamı 29,93 milyar liraya ulaştı.

Çocuğu olmayan birinin mirası kime kalır?

Miras meselelerinde, çocuk sahibi olmayan bireylerin mirasının kime kalacağı merak edilen konulardan biridir. Bu konu hakkında belirli düzenlemeler yapılmış olup hukuki olarak miras paylaşımı yapılır. Peki çocuğu olmayan birinin mirası kime kalır, direkt eşine mi geçer? 

Okuyan çocuğu olan aileler müjde! Bakanlık 1600 TL veriyor

Okuyan çocuğu olan aileler ile alakalı bakanlığın yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, başvuruları tamamlayan tüm öğrencilere sosyal destek ödemesi yapılacağını duyurdu. Bu destek ödemesi, lise, ilköğretim veya üniversite öğrencilerine fark etmeksizin her ay

İstanbul Havalimanı’nda dört senede 164, 1 milyon yolcu!

İstanbul Havalimanı, faaliyete geçmesinin ardından geçtiğimiz dört senede küresel salgına rağmen 164,1 milyon yolcuyu ağırlamışken uçulan nokta sayısı 262'ye yükseldi. İşte detaylar…

Çocuğu olana 2 bin 337 lira verilecek! Acele edin hemen başvurun! Hemen e-Devlet’e…

Çocuğu olan kişilerin yararlanabildiği SED ödemeleri ile ilgili olarak bütün detaylar ortaya çıktı. Peki SED’i hangi şartlarda alabiliriz? İşte detaylar…

Dört Koçlar Yapı İnşaat Elektronik Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dört Koçlar Yapı İnşaat Elektronik Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerime Koç tarafından kuruldu.

Mahall Bomonti İzmir’den dört 4’lük yeni yıl kampanyası!

Başta enerji ve inşaat sektörü olmak üzere Türkiye’nin en güçlü grupları arasında yer alan Türkerler Holding’in, Mahall Bomonti İzmir projesinde dört 4’lük yeni yıl kampanyası başladı.

Emlak Konut Kayabaşı 7. Etap ihalesine dört firma katıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Kayabaşı 7. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumuna dört firma katıldı...

Dört kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 58 lira!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) tarafından hazırlanan rapora göre dört kişilik bir ailenin açıklık sınırı 2 bin 58 lira olarak hesaplandı. Buna göre yoksulluk sınırı 6 bin 705 lira oldu.

Elips Tasarım Mimarlık'a International Architecture Awards'tan Dört Ödül!

The Architecture Community tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen International Architecture Awards'tan Elips Tasarım Mimarlık'a dört ödül verildi. 

Dört Yaka Esenler nerede?

Dört Yaka projesinde ön talep toplanıyor. Ruhsat aşamasında olan projenin satış ofisi kuruldu. Peki Dört Yaka Esenler nerede?

Dört Yaka projesinde ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Esenler'de Efitaş İnşaat ile Bordo Yapı tarafından hayata geçirilen Dört Yaka projesinde ön talep toplanıyor. Projede 95 daire ve 45 ticari ünite yer alıyor...

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

dört çocuğu olana ev Haberi

dört çocuğu olana ev

Tacikistan'da 4 Şubat'ta dört çocuk doğuran Gülşan Macnunova'ya daire hediye edileceği müjdesi verildi.


Tacikistan basınında yer alan habere göre, Macnunova, başkent Duşanbe'nin Sino ilçesinde oturuyor. Tacikistan Devlet Başkanlığı Basın Sözcüsü Abdufattoh Şarifzoda, bir erkek ve üç kız çocuğu dünyaya getiren 26 yaşındaki anne Macnunova'yı, Devlet Başkanı Rahman'ın talimatıyla Tacikistan Başbakan Yardımcısı Marhabo Cabbori ve Tacikistan Başbakanlığı'na bağlı Aile ve Kadın Cemiyeti Başkanı Mahfirat Hidirova'nın ziyaret ettiğini söyledi. 


Şarifzoda konuyla ilgili açıklamasında, "Başbakan Yardımcısı Cabbori dört çocuklu anneye Devlet Başkanı tarafından üç odalı bir daire hediye edileceğinin müjdesini verdi" dedi. Aynı günde dört çocuk sahibi olan ailenin, 20 Mart Nevruz Bayramı'nda yeni dairesine kavuşacağı...