24 / 04 / 2024

Döşemealtı yol çalışması

Döşemealtı yol çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aksu ilçesine bağlı Karaöz Mahallesi ile Döşemealtı ilçesine bağlı Ekşili Mahallesi’ni birbirine bağlıyor.

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

1942 yılında Bebek İstinye yol çalışması ihaleye verilmiş!

1942 yılında Bebek İstinye yolu üzerindeki istimlak işleriyle yol inşaatının yol çalışmasının bir kısmı tamamlanmış. Bu çalışma 1942 yılının başında bir müteahhide ihale ile verilmiş.

Bakan Bozdağ açıkladı! Kiralarla ilgili düzenleme çalışması yapılacak mı?

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artışları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte kiracılarla ilgili düzenleme çalışmasının sinyalini veren Bozdağ'ın o açıklamaları...

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüm tartışması!

Karabağlar Belediye Meclisi’nde, Büyükşehir'in Uzundere Mahallesi’nde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmasıyla ilgili tartışma çıktı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu dönüşümle ilgili birlik olma çağrısında bulundu.

Silivri'de yıkım çalışması yapılan binadan düşen işçi yaralandı!

İstanbul Silivri'de deprem sonrası boşaltılan binada yıkım çalışması yapan inşaat işçisi, 3. kattan düşerek yaralandı.

Kanarya'daki kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kanarya Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm çalışması Kovid-19 sürecinde hızlandı. Genellikle bodrum katlarındaki tekstil atölyelerinden ekmeğini kazanan ve kalabalık evlerde yaşayan insanlar, kentsel dönüşümle ilgili konuştu...

Diyarbakır Hevsel Bahçeleri'ne dökülen hafriyatın kaldırılma çalışması sürüyor!

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Hevsel Bahçeleri'ne dökülen hafriyatın kaldırılma çalışması sürüyor...

Uzungöl'ün çevre düzenlenmesi için proje çalışması başlatıldı!

Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kolçak yaptığı açıklamada Uzungöl'ün çevre düzenlenmesi için proje çalışması başlatıldığını söyledi.

Elazığ'da köklü bir dönüşüm çalışması başlatacağız!

Çevrecilik ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum TOKİ'nin 400 konut yapımı için projelendirme çalışmasına başladığını belirterek; "Bir de elimizde 400 rezerv konut var. Bunları da bilhassa binaları yıkılan vatandaşlarımızla görüşmek suretiyle değerlendireceğiz" dedi...

134 ilçede 163 kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanı Bulut, şu anda 59 il, 134 ilçede 163 kentsel dönüşüm çalışmasının devam ettiğini belirtti...

İzmit-Kandıra duble yol çalışması TBMM gündeminde!

İzmit-Kandıra duble yol çalışmasının ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yolun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

Kars-Iğdır-Nahçivan demir yolu hattı için ön etüt çalışması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Kars-Iğdır-Nahçivan Demiryolu Projesi için ön etüt çalışması başlattıklarını açıkladı. 

200 milyarlık dönüşüm çalışması hız kazandı!

Hükümet, çarpık yapılaşma, gecekondulaşma, kaynak yetersizliği, hukuki sorunlar nedeniyle büyük sorunlar yaşayan şehirlerin sorunu çözmek için dönüşüm çalışmalarına hız verdi..

Döşemealtı yol çalışması Haberi

Döşemealtı yol çalışması


Antalya Büyükşehir Belediyesi Aksu ilçesine bağlı Karaöz Mahallesi ile Döşemealtı ilçesine bağlı Ekşili Mahallesi’ni birbirine bağlıyor. Toplam 9.5 kilometre uzunluğunda olan yol tamamlandığında Döşemealtı’ndan Isparta yoluna yeni bir koridor açılmış olacak.


Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri havaların ısınmasıyla birlikte ilçelerde satih kaplama asfalt çalışmalarına başladı. Kış boyunca bir çok grup yolunda alt yapı ve stabilize çalışmaları yapıldı. Son olarak bu grup yolları asfalta hazır hale getirildi. Satih kaplama asfalt için özellikle sahil kesiminde uygun hava şartlarının oluşması ile birlikte asfalt çalışmalarına başlandı.


9.5 KİLOMETRELİK YOL


Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Aksu ilçesine bağlı Karaöz Mahallesi ile Döşemealtı ilçesine bağlı Ekşili Mahallesi’ni birbirine bağlıyor. Alt yapı ve stabilize ekipleri Karaöz-Ekşili bağlantı yolunda bakım, onarım ve asfalt hazırlık çalışmalarını tamamlayarak satih kaplama...