29 / 03 / 2024

dosider ısıtma

dosider ısıtma

Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenecek DOSİDER Sempozyumu’nda ısıtma sektörünün 2012’ye ilişkin değerlendirmeleri ile 2013’e dair öngörüleri sektör üyeleri ile paylaşılacak...

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Eriş tarafından kuruldu.

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Güner Özdemir tarafından kuruldu.

Kumtel Elektrikli Isıtıcı fiyatları ne kadar? 4 Mart 2023 fiyat listesi...

Kalorifer, doğalgaz gibi ısıtma sistemlerinin bulunmadığı, ya da yetersiz kaldığı koşullarda çözüm olarak devreye giren Kumtel elektrikli ısıtıcılar tam bir kurtarıcı oluyor. Peki, Kumtel Çift Flamentli Isıtıcı kaç TL? İşte Kumtel elektrikli ısıtıcı modelleri ve fiyatları...

Schafer Sıcak Hava Fritözü ve Fırın en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Schafer Fit Airfryer Sıcak Hava Fritözü ve Fırın; program sayısı, işlev, tasarım, kullanım, özellik ve ısıtma gücü bakımından çeşitli kızartma ve pişirme işlemlerini pratik bir şekilde gerçekleştirir.

Ankastre fırın ile mutfağınızda rahatlık sürme zamanı! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler için Ankastre fırın olarak geliştirilen elektrikli cihaz, 5 farklı pişirme programıyla birlikte hızlı ön ısıtma özelliğine sahiptir. Ankastre fırın geniş iç hacmi ve zamanlayıcı fonksiyonuyla dikkatleri üzerine çekmektedir.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Dijitsu Sıcak- Soğuk Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlerin ve iş yerlerinin vazgeçilmezi su sebili aynı anda sıcak ve soğuk su elde etme açısından pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Soğutma ve ısıtma gücü yüksek tasarıma sahip Dijitsu su sebili elimin altında sıcak ve soğuk suyum olsun diyenlerin tercihi. Peki su sebilinin özellikleri neler? 

Binalarında merkezi ısıtma sistemi olanlar dikkat! Sakın gözden kaçırmayın!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, binalarda merkezi ısıtmayı ve merkezi ısıtma ile ilgili ortaya çıkan anlaşmazlıkları kaleme aldı.  

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

Konut sitelerindeki merkezi ısıtma sistemlerinde nasıl değişiklik yapılır? 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü yazısında konut sitelerindeki ısınma sorununu kaleme aldı. 

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergüdar Taşdemirci tarafından kuruldu.

dosider ısıtma Haberi

dosider ısıtma

Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan Doğal Gaz Cihazları Sanayicileri ve İşadamları Derneği – DOSİDER Sempozyumu’na İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin, Stratejik Araştırmalar Enstitüsü Başkanı Ekonomist Dr. Can Fuat Gürlesel ve Av. Dr. Harun Kılıç katılacak. Sempozyumda dernek üyesi şirketlerin yöneticileri, üyelerin bayileri ve sektör derneklerinin temsilcileri gelişen ekonomik ve hukuki durumlar hakkında bilgilendirilecek.

Açılış konuşmasını DOSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Köse’nin yapacağı sempozyumda konuşmacılar 2012 verileri ışığında dünya ve Türkiye ekonomisi ile inşaat, konut ve gayrimenkul sektörlerinin durumunu değerlendirecek, 2013’e yönelik beklentilerini sunacak ve bunların ısıtma sektörü üzerindeki etkilerini paylaşacaklar. Ayrıca yeni Türk Ticaret Kanunu’nun anonim ve limited şirketlere getirdiği yükümlülükler ile yeni çek yasasındaki uygulamalar hakkında bilgi verilecek.

Dünyada ve Türkiye’deki ekonomik panoramanın ısıtma sektörüne yansımalarının...