29 / 03 / 2024

Dosu Maya

Dosu Maya

Dosu Maya’nın Fransız Lesaffre tarafından satın almasına onay verdi. Bu karar sonrasında Yıldız Holding ve Lesaffre, şirketin devri için gerekli işlemleri 29 Aralık tarihinde tamamladı.

Validebağ Korusu yapılaşmaya açıldı!

İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın onayıyla düzenleme çalışmalarına başlanan ve bir dönem Hababam sınıfı filmlerinin çekildiği Validebağ Korusu’ndaki 354 dönüm alanda yapılaşmaya izin çıktı.

İzmit'te kaçak yapılaşmaya izin yok!

İzmit Belediyesi’nden kaçak yapılaşmaya izin yok. Belsa Plaza İş Merkezi’nin teras katında kaçak olarak yapılan bir yapı, İzmit Belediyesi tarafından yıktırıldı.

Sinop'un yeni imar planı tartışmaya açılıyor!

Sinop'un yeni imar planını konunun uzmanlarının katılacağı bir panelle kamuoyu önünde tartışmaya açmak isteyen Sinop Çevre Dostları Derneği, bu konuda bir basın açıklaması yaparak 22 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek panele tüm Sinop halkını davet etti.

Beşiktaş Maya Residences'ta icradan 14 milyon TL'ye satılık 2 ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş Bebek'te Maya Residences Sitesi'ndeki 2 villayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 14 milyon TL olarak belirlendi.

Ayhan Sefer Üstün'den kaçak yapılaşmaya tepki!

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Sakarya'daki kaçak yapılaşmaya sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Üstün, belediyelere üstü kapalı mesaj verdi.

Mehmet Özhaseki: Kayseri'ye önemli yatırımları konuşmaya geldik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kayseri'deki Kapuzbaşı Şelalesi'nde incelemelerde bulundu. Özhaseki, ''Kayseri'ye önemli yatırımları konuşmaya geldik''dedi.

HD Group Tepe Nautilus AVM'de şube açmaya hazırlanıyor!

19 yıl önce kurulan HD İskender, bünyesinde birden fazla markayı bulunduran bir restoran haline geldi. HD Group şimdi de yeni markası 'Cızgara'nın ilk şubesini Tepe Nautilus'ta açmaya hazırlanıyor.

1A Plus, franchise işletmelerini açmaya devam ediyor!

Gayrimenkul sektörüne ayrıcalıklarıyla farklı bir soluk getiren ve kurulduğu günden bu yana kısa sürede 10 franchise işletme sayısına ulaşan 1A Plus, franchise işletmelerini farklı illerde açmaya devam ediyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da kaçak yapılaşmaya taviz yok!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, " Süleymanpaşa Belediyesi olarak kaçak yapılaşmaya asla taviz vermeyeceğimizi dünde söyledik, bu günde ve yarında söylemeye devam edeceğiz." dedi.

42 Shops & Art kapılarını açmaya hazırlanıyor!

İstanbul’un merkezi iş alanı Maslak, yepyeni bir alışveriş merkeziyle büyük bir değişim yaşayacak. Eğlence, sanat ve alışverişi bir araya getirecek olan 42 Shops & Art kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Süleyman Soylu: Kaçak yapılaşmaya karşı koymalıyız!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'da katıldığı açılış töreninde kaçak yapılaşmaya tepki gösterdi. Soylu, "Toplumsal duyarlılık ile kaçak yapılaşmaya karşı koymalıyız" dedi.

Antalya Muratpaşa'da kaçak yapılaşmaya karşı mücadele!

İşletme ve İştirakler Müdürlüğü eli ile spor tesislerinde kafeterya hizmeti sunan Antalya Muratpaşa Belediyesi; halka en kaliteli hizmeti verme çalışmalarını ve kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor.

Mehmet Özhaseki: Sur'da rastgele yapılaşmaya izin verilmeyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, terör mağduru bölgelerde zarar tespit çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Haseki, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde rastgele yapılaşmaya izin verilmeyeceğini bildirdi.

Dosu Maya Haberi

Dosu Maya

Rekabet Dosu Maya, 200’den fazla kişinin çalıştığı lüleburgaz fabrikasında ürettiği yaş mayayı iç pazara tedarik etmenin yanı sıra Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’daki çok sayıda ülkeye de kuru maya ihraç ediyor.


Lesaffre CEO’su Antoine Baule yaptığı yazılı açıklamada, "Lesaffre bu satın alma ile Türkiye’deki varlığını güçlendirirken ve dünyanın bu büyüyen coğrafyasında sürdürdüğü gelişme stratejisine de katkıda bulunacak. Ayrıca bu satın alma sayesinde tüm Dosu Maya müşterileri, Lesaffre kalitesi ve hizmetlerinden, özellikle de İstanbul’da bulunan Baking Center™ tarafından verilecek olan teknik yardım desteğinden istifade edecekler" dedi ve ekledi:


"Biz, Türkiye’de ve bu satınalma sayesinde Türkiye’den daha da artarak ihracat yapacağımız tüm ülkelerde, fırıncılık endüstrisi için önemli bir iş ortağı olmak için her zamankinden daha kararlıyız. Dileğimiz müşterilerimizle yakın ilişkişler kurmak, onlarla uzmanlığımızı ve...