28 / 03 / 2024

dp Menderes Atilla

dp Menderes Atilla

AKP’den Şanlıurfa Ceylanpınar Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Menderes Atilla kimdir? Menderes Atilla, bugüne kadar hangi işlerde bulundu? İşte Menderes Atilla'nın biyografisi bu haberde...

Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başlıyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, inşaatı durdurulan Menderes Devlet Hastanesi için başka bir yüklenici firmayla sözleşmenin imzalandığını müjdeledi.

Menderes Devlet Hastanesi inşaatı yeniden başlıyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Menderes Devlet Hastanesi için müjdeyi verdi. Yapımı tamamlanamayan inşaatın yeniden başlayacağı duyurdu.

Ceylanpınar 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nde inşaat sürüyor!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, çalışmaların devam ettiği 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nde incelemeler yaptı. Ceylanpınar 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nde inşaat sürüyor.

Ceylanpınar'a 150 yataklı devlet hastanesi geliyor!

150 Yataklı Devlet Hastanesi’nin ihalesini alan inşaat firması yetkilileri, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’yı makamında ziyaret etti.

Şanlıurfa Ceylanpınar Öğrenci Yurdu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde inşa edilen kız öğrenci yurdunun inşaatında sona gelindi. Belediye Başkanı Menderes Atilla, 200 kişilik yurdun inşaat çalışmalarını inceledi.

Ceylanpınar'a 3 yeni kültür evi inşa edilecek!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla kent yatırımları hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Atilla ilçe merkezine 3 yeni kültür evi inşa edeceklerini açıkladı.

Ceylanpınar'a gençlik merkezi inşa ediliyor!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın gayretleriyle Gençlik ve Spor Bakanlığından sağlanan finansman ile Ceylanpınar’a gençlerin birçok alanda istifade edebilecekleri bir gençlik merkezi inşa ediliyor.

Ceylanpınar Kültür Evi açıldı!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın "Her mahalleye bir kültür evi" projesi kapsamında yapımı tamamlanan Seydo Atilla Kültür Evi hizmete açıldı.

Ceylanpınar'da kent yatırımları devam ediyor!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, bitme aşamasına gelen Özbek Semt Pazarını inceledi.

Ceylanpınar Ulu Cami inşaatı sürüyor!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, geçtiğimiz günlerde yıkımına başlanan ve yıkım çalışmalarının devam ettiği Ulu Camiyi ziyaret ederek burada çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.

Göztepe'nin yeni mağazası Menderes'te açıldı!

Göztepe'nin lisanslı ürünlerinin satıldığı GÖZGÖZ Mağazası'nın yeni şubesi Menderes'te açıldı. Açılış töreninde Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da katıldı

DP Güzey Mimarlık'tan Kafkasya'da depreme meydan okuyan yapı!

DP + Güzey Mimarlık tarafından Kafkasya’nın tam kalbinde, Mineralnye Vody bölgesinde tasarlanan Minvody Expo Center’ın inşaatı tamamlandı. Bölge için önemli bir çekim merkezi olması beklenen yapının resmi açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak.

Adnan Menderes Mahallesi TOKİ İlk ve Ortaokulu açıldı!

Adnan Menderes Mahallesi'ndeki TOKİ İlk ve Ortaokulu yaklaşık 1 yıldır açılamıyordu. Müteahhidin binayı Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etmemesi nedeniyle okulun açılamamasına veliler ciddi şekilde tepki gösteriyorlard

dp Menderes Atilla Haberi

dp Menderes Atilla

Menderes Atilla kimdir?

Menderes Atilla 1 Ocak 1965 Ceylanpınar Şanlıurfa doğumlu. Lisans mezunu Menderes Atilla, AKP’den Şanlıurfa Ceylanpınar Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.


Menderes Atilla'nım babası Seydo Atilla da, daha önce Ceylanpınar’da belediye başkanlığı yapan kişilerden biridir. Ağabeyi Mehmet Atilla ise 1984 ve 1994 yılları arasında Ceylanpınar’da belediye başkanlığı yaptı. 


Menderes Atilla, 1983 yılında Milliyetçi Demokrasi Partisi’nde gençlik kolları başkanlığı göreviyle siyaset hayatına ilk adımını attı. 


Daha sonra 2 dönem Anavatan Partisi’nin Ceylanpınar İlçe Başkanlığı görevini yaptı. 2 dönem de Demokrat Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığı yaptı.


27 Mart 2009’daki yerel seçimlerde Demokrat Parti’den Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı olan Menderes Atilla daha sonra AKP’ye geçti. 


Menderes Atilla’nın Gürcistan’da bir demir çelik fabrikası ve Kerkük’te de sıcak asfalt fabrikası bulunuyor. Hatay’ın İskenderun ilçesinde lojistik ve taşımacılık...