26 / 04 / 2024

Driade ürünleri Türkiye\'de satışa sunulmaya başladı

Driade ürünleri Türkiye\'de satışa sunulmaya başladı

Haaz, Sonbahara İtalyan Markası Drıade İle Yepyeni Bir Giriş Yapıyor

Çinli otomotiv devi Türkiye’de üretim üssü kuracak!

Çin'in büyük otomotiv üreticilerinden DFSK Genel Müdür Yardımcısı Du Xianjun, 'Avrupa'nın merkezi' olarak konumlandırılan Türkiye'de üretime başlayabileceklerini açıkladı.

Türkiye'de ürünleri kapış kapış satılıyordu. Dünyaca ünlü firma iflasın eşiğine geldi. Her an iflas bayrağını çekebilir

Türkiye'de ürünleri kapış kapış giden bir firma, iflasın eşiğine kadar geldi. Firma her an iflas bayrağını çekebilir.

Türkiye'de gıda fiyatları 34 aydır aralıksız artıyor!

Gıda fiyatları dünyada 26 ayın en düşük seviyesini görürken Türkiye’de ise 34 aydır artışına aralıksız devam ediyor.

Şeffaf tasarımlı Nothing Ear (2) tanıtıldı! Türkiye’de satılacak mı?

Şeffaf tasarımıyla dikkat çeken yeni Ear, gelişmiş ANC ve fazlasını sunmasıyla dikkat çekiyor. Nothing Ear (2) özellikleri ve fiyatı belli oldu. Peki ürün Türkiye’de satılacak mı? İşte detaylar…

Türkiye’de 4 yıldır bu ürünün fiyatını hiç değişmedi! Bir örneği daha yok!

Türkiye’de yüzde 80’leri aşan yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı vatandaşın canını sıkıyor. Hayatta kalabilmek için vazgeçemeyeceğiz temel gıda ürünleri de dahil her şeye neredeyse her gün zam geliyor ancak bir ürünün fiyatı hiç değişmedi.

Demir fiyatları dünyada rekor kırıyor Türkiye’de neler oluyor? 28 Temmuz 2022 güncel demir fiyatları

Demir fiyatları dünya sektöründeki fiyatlarıyla zirveye otururken, Türkiye’de demir fiyatları dünden bu güne azalış gösterdi. Peki 28 Temmuz 2022 demir fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

Bayburt'a 300 milyon dolarlık reaktör yatırımı! Türkiye'de ilk kez kurulacak

Türkiye'de ilk kez Bayburt'a şarj istasyonu reaktörü fabrikası kurulacak. İlk etapta 250-300 kişiye istihdam sağlaması planlanan fabrika dünyadaki tüm şarj istasyonlarına reaktör üretecek.

Volkswagen Golf R Türkiye'de! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Dünyanın en çok satan otomobil markası Volkswagen, Yeni Golf R modelini Türkiye'de satışa sunuldu. Peki modelin fiyat listesi ve özellikleri nasıl? İşte Volkswagen Golf R hakkında merak edilen herşey haberimizde... 

Bosch, Türkiye'de 650 milyon liralık yatırım yapacak!

Bosch, Türkiye'de 650 milyon liralık yatırım yapma kararı aldı. Bosch Türkiye ve Ortadoğu Başkanı Steven Young, ''Türkiye, Bosch için çok önemli bir ülkedir" şeklinde konuştu.

Sojitz Türkiye'de 1.8 milyar dolarlık sağlık yatırımı yapacak!

Japonya'nın en büyük grupları arasında yer alan Sojitz Türkiye'de 1.8 milyar dolarlık sağlık yatırımı yapacak.

Türkiye'de en ölümcül kazalar inşaat sektöründe yaşanıyor!

Türkiye'de en ölümcül kazaların yaşandığı alanın inşaatlar olduğunu ifade eden İŞKUR Genel Müdür Köksal: "İşsizlik oranlarında yüzde 11'in altında bir rakam bekliyoruz. İnşallah 2017 sonunda da yüzde 10'un altında bir işsizlik rakamı ortaya çıkacak." dedi.

Hawa Bibi Khan: Türkiye'de gelişmiş bir inşaat sektörü var!

Hawa Bibi Khan, Güney Afrika'nın yerleşmiş inşaat endüstrisine sahip olduğunu ifade ederek, "Türkiye'de de gelişmiş bir imalat ve inşaat sektörü var." dedi.

Katar'ın Türkiye'de 18 milyar dolar yatırımı var!

Türkiye’de son yıllarda çoğu yatırımın arkasından Katarlılar çıkıyor. Katar'ın Türkiye'de 18 milyar dolar yatırımı bulunuyor.

Driade ürünleri Türkiye\'de satışa sunulmaya başladı Haberi

Driade ürünleri Türkiye\'de satışa sunulmaya başladı

Dünyaca ünlü markaların her zevke hitap eden mobilya, aydınlatma ve tasarım objeleri, dünyanın dört bir yanından gelen, bir benzeri daha bulunmayan özel parçaları, farklı kültürlerden birçok sanatçının özgün eserleri ve yepyeni koleksiyonlarıyla HAAZ, dünyaca ünlü markaların yer aldığı portföyüne ünlü İtalyan mobilya ve aksesuar markası Driade’yi de ekledi.

1968 yılından beri hizmet veren ve dünyada büyük beğeni kazanan ünlü İtalyan markası Driade, ev, ofis, dış mekan mobilyaları ve aksesuarları ile estetiği, kalite ve yenilikle birleştirerek sunuyor. Yenilikleri ve trendleri araştırmasıyla bilinen Driade, Patricia Urquiola, Nendo, Ron Arad, Philippe Starck, John Pawson, Konstantin Grcic, Enzo Mari, Paola Navone, Alessandro Mendini gibi dünyanın en iyi tasarımcıları ile çalışarak başarısını kanıtlamış ve mobilya ve aksesuarlarına her koleksiyonunda farklı bir dokunuş katmıştır.

Driade, mobilyalarının yanı...