20 / 04 / 2024

DSG İnşaat kesin mühlet

DSG İnşaat kesin mühlet

İstanbul Havalimanı, Rixos, Swissotel ve Four Seasons otelleri gibi yapıların inşaatlarında görev alan DSG İnşaat, konkordato ilan etmiş, ardından 1 yıl kesin mühlet verilmiş. Şirketin 1 yıl kesin mühlet kararı 6 ay daha uzatıldı.

Köy 2. Etap'ın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi'nde (KÖY 2. Etap), 1789 Ada 2 Parsel ve 1789 Ada 4 Parsel Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

Yeniköy Konakları'nın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Eyüp Alibeyköy Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin (Yeniköy Konakları), kesin kabulü yapılmış olup, kesin kabul tutanağı 24 Şubat 2022 tarihinde onaylandı.

Emay İnşaat'ın konkordato davası 27 Aralık'ta!

Kasım 2018'de konkordato ilan eden ve 1 yıllık kesin mühlet, 6 aylık ek mühlet ve sonrasında Kovid-19 pandemisi sebebiyle tekrar mühlet gibi birçok süreçten geçen Emay İnşaat'ın konkordato davası 27 Aralık'ta görülecek.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Binkar İnşaat'ın kesin mühleti 11 Mart'a uzatıldı!

Anahtar teslim konut inşaatları, inşaat müteahhitlik taahhüt işleri ve kat karşılığı inşaat yapım işleri hayata geçiren Binkar İnşaat sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. 

DSG İnşaat'ın iflas davasında şok gelişme!

İstanbul Havalimanı, Rixos, Swissotel ve Four Seasons otelleri gibi yapıların inşaatlarında görev yapan DSG İnşaat, konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi...

Teknofor İnşaat'ın kesin mühleti 1 ay uzatıldı!

Mali anlamda sıkıntılı süreç geçiren Teknofor İnşaat, konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Evyap İnşaat'ın kesin mühlet kararı 28 gün daha uzatıldı!

26 yıl boyunca gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Evyap İnşaat, konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında yeni karar çıktı. 

Nas İnşaat'ın kesin mühleti 13 Şubat'a uzatıldı!

Mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep eden Nas İnşaat  Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin kesin mühlet kararı 13 Şubat 2021 tarihine uzatıldı. 

DSG İnşaat'ın iflasına karar verildi!

İstanbul Havalimanı, Rixos, Swissotel ve Four Seasons otelleri gibi yapıların inşaatlarında görev alan DSG İnşaat, konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Evyap İnşaat'ın kesin mühlet kararı 45 gün uzatıldı!

26 yıl boyunca gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Evyap İnşaat, konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında yeni karar çıktı. Şirketin kesin mühlet kararı 45 gün uzatıldı.

Akhaş İnşaat'ın kesin mühleti 22 Ağustos'a uzatıldı!

Mali anlamda sıkıntılı bir dönem geçiren Akhaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi...

HSBN İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Konkordato talep eden HSBN İnşaat Taahüt Turizm Prodüksiyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi için yeni bir karar verildi. Şirketin 1 yıl kesin mühleti kaldırıldı ve konkordato talebi reddedildi.

DSG İnşaat kesin mühlet Haberi

DSG İnşaat kesin mühlet

İstanbul Havalimanı'nın bir bölüm kaba inşaatını, ince inşaatını ve asma tavan işlerini yapan DSG İnşaat, havalimanındaki işleri uzadığı için konkordato ilan etmişti.

1 yıl kesin mühlet kararı verilen şirket hakkında yeni bir karar da çıktı. İstanbul 2. Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanlığı tarafından 12 Nisan 2019 tarihinde verilen bir yıllık kesin mühletin, 12 Nisan 2020 günü saat 15:56'dan itibaren ve altı (6) ay süre ile uzatılmasına karar verildi.

DSG'nin konkordato başvurusunun ardından İstanbul Havalimanı'ndaki görevi sona ermişti. 

DSG İnşaat’ın görev aldığı projeler:

3. Havalimanı Projesi İstanbul, Türkiye Rixos Mriya 5 Star Hotel Resort Yalta (Kırım), Rusya Hilton Bursa Convention Center & Spa Bursa, Türkiye Jumeirah Zabeel Saray Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri Four Seasons Bosphorus Luxury Hotel İstanbul, Türkiye Rixos Al Nasr Hotel Tripoli, Libya Rixos Almaty Hotel Almatı, Kazakistan Swissotel the...