26 / 04 / 2024

duba

duba

Dünyanın en uzun binası olan Dubai'deki 827 metrelik Burç Halifenin tahtı sallanıyor.2020'de bitmesi hedeflenen gökdelenin inşası 2.2 milyar dolar tutacak. Çalışmaları önceden başlayan gökdelen inşaatında 26. kata gelindi.

Dubai'de dünyanın en büyük AVM'si açılacak!

Dubai Emirliği'nde dünyanın en büyük alışveriş merkezini de içeren devasa bir turizm ve perakende alanı hizmete girmeye hazırlanıyor...

Globus Ventures Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Globus Ventures Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Fateh Fadhel, K. Abdulhageed Al Dubaı, Sameer Alkasmee ve Vaıl Aldhrab ortaklığında kuruldu.

Aman Group Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Aman Group Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile A.S. Abdulrahman Al-Dubaı ve Z. Alı Ahmed Al-Sharafı ortaklığında kuruldu.

Kahramanmaraş, Dubai İnşaat Fuarı'na çıkarma yaptı!

KMTSO ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen, 21-25 Kasım 2015 tarihleri arasında Dubai’de gerçekleşen DUBAİ BIG 5 2015 İnşaat Yapı Malzemeleri Fuarı’na Kahramanmaraşlılar 30 kişi ile çıkarma yaptılar.

Ağaoğlu, Maslak 1453'ün kulesini Dubai'de sattı!

DUBAİ'de gerçekleşen emlak fuarının verimli geçtiğini söyleyen Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkam Önder Halisdemir, "Her yıl olduğu gibi fuarda bu sene de hem Türk gayrimenkul sektörünü hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil ettik. " dedi.

Ağaoğlu Dubai'de İFM'yi tanıttı!

DUBAİ'de düzenlenen Cityscape 2015 emlak fuarına katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (IFM) projesini dünyaya tanıttı. Öte yandan Ağaoğlu'nun fuarda 67 milyon dolarlık satış yaptığı bildirildi.

Eyüp'te yol çalışmaları devam ediyor!

Sokak imar planları ve paftaları dahilinde bazı yerlere araç girişini engelleyici sistemler yaparak duba ve korkuluklar koyan Eyüp Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü'nün çalışmaları devam ediyor.

Çengelköy Park Evleri'nde yaşam 2015 yılında başlayacak!

DUBAİ'de tanıtılan Çengelköy Park Evleri, Boğaz manzarasıyla öne çıktı. Çengelköy'ün sırtlannda yer alan ve Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığı ile inşa edilen projede yaşam 2015 yılında başlayacak...

Dubai Cityscape Fuarı'nda Finans Merkezi görücüye çıktı!

DUBAİ Cityscape Fuarı'nda İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi ve Maslak 1453'ü görücüye çıkaran Ağaoğlu, yabancıların ilgi odağı oldu. Ağaoğlu, Cityscape Global'ın Türkiye ve İstanbul'un tanıtımı adına çok etkin bir platform olduğunu söyledi.

Türk inşaat firmaları dev projelerini Dubai’de tanıttı!

DUBAİ’de konut alıcı ve satıcısını buluşturan Cityscape Global Emlak Fuarına milyar dolarlık Türk projeleri katıldı. Önceki gün açılan fuara Ortadoğulu yatırımcıların ilgisi katılımcı firmaların yüzünü güldü.

İranlılar yatırımı Dubai’den İzmir’e kaydırdı!

Uzun yıllar Bat ı’nın uyguladığı ekonomik ambargoya maruz kaldığı için global ekonomiye entegre olmak için Duba i’de üslenen İran sermayeli yatırımlar, İzmir’i tercih etmeye başladı.

Yunan Martin şžafak Hastaneleri'ndeki payını satışa çıkardı!

DUBAİ Emiri El Maktum'un yüzde 35 ortağı olduğu Yunan yatarın şirketi Marfin Investment Group, şžafak Hastaneleri'nin sahibi olan Genesis Holdings SA'daki yüzde 50'lik payını satacağını açıkladı

Dubai Group Sigorta sel hasarlarını 2 ay içinde ödeyecek

DUBAİ  Group Sigorta Genel Müdürü Çetin Alanya, sigorta sektörünün elinden geldiğince doğru mesajlarla halka ulaşmaya çalıştığını ifade etti

Kahraman Sadıkoğlu'nun yüzer evine duba-yat belgesi

Armatör Kahraman Sadıkoğlu, 800 metrekarelik dubleks daire şeklindeki yüzer evine, 10 yıl önce ‘barge-yatch' (Duba-yat) belgesi aldı ve yüzer evi bir ‘denizkondu' şeklinde Sarsala Koyu'na yerleştirdi...

duba Haberi

duba

DÜNYANIN en uzun binası olan Dubai'deki 827 metrelik Burç Halifenin tahtı sallanıyor. Suudi Arabistan. Cidde'de bin metrelik bir gökdelenin yapımı için iki Suudi şirketi arasında anlaşma sağlandığını açıkladı. 2020'de bitmesi hedeflenen gökdelenin inşası 2.2 milyar dolar tutacak. Çalışmaları önceden başlayan gökdelen inşaatında 26. kata gelindi. 


Hürriyet 



Haber, Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


SUUDİ Arabistan hükümeti, dünyanın en uzun gökdelen projesine finansman sağlayacağını açıkladı. Cidde'ye inşa edilecek "Cidde Tovver" adındaki gökdelen 1 kilometre yüksekliğe ulaşacak. 1 milyar 230 milyon dolara mal olması beklenen Cidde Tovver, Cidde City adındaki büyük inşaat projesinin bir parçası olacak. 

Toplam projenin maliyetinin 2.2 milyar doları bulması bekleniyor. 200 katlı projenin inşaatı başlamış ve 26'ncı kata ulaşılmıştı. Kulenin tamamlanmasının ise 2020'yi bulacağı belirtiliyor. Halen dünyanın en yüksek binası, Dubai'deki...