19 / 04 / 2024

Dubai Aşçıoğlu

Dubai Aşçıoğlu

Aşçıoğlu, Dubai’deki Midtown projesindeki 80 dairelik bloku Selenium imzasıyla satacak. Aşçıoğlu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, “Cumhurbaşkanımız, Türkiye’nin dünyaya marka ihraç etmesi gerektiğini söyledi. Biz de bunu başardık” dedi

Aşçıoğlu'na Gayrimenkul Geliştirme Ödülü!

İstanbul ve Dubai’de önemli projelere imza atan Aşçıoğlu, birbirinden başarılı projeleri ve iş modelleri ile Sektörü Geliştirme Ödülü'nü kazandı.

Aşçıoğlu, Selenium markasını Londra’ya taşıyor!

Selenium” markasını iki yıl önce Dubai’ye taşıyan Aşçıoğlu, yurtdışında ikinci adres olarak Londra’yı seçti. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Londra’da 30 milyon Pound bütçeli bir proje gerçekleştirmek üzere görüşmeler yaptıklarını söylüyor.

Aşçıoğlu'ndan Emlak Konut kampanyasına destek!

Aşçıoğlu, Emlak Konut’un başlattığı dev kampanyaya destek vererek Selenium Ataköy ve Selenium Retro’dan ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 20 peşinat, yüzde 0,70 faiz ve 120 aya kadar vade imkânı sunuyor.

Yaşar Aşçıoğlu, Gayrimenkul Sertifikası'nı değerlendirdi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Gayrimenkul Sertifikası’na ilişkin görüşlerini paylaştı. Aşçıoğlu, "Küçük yatırımcılar açısından çok verimli ve güvenilir bir yatırıma ortak olma imkânı sağlayacaktır. " dedi.

Aşçıoğlu, yurtdışına markasını ihraç eden ilk Türk şirketi oldu!

Aşçıoğlu, Dubai’deki Midtown projesindeki 80 dairelik bloku Selenium imzasıyla satacak. Aşçıoğlu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, “Cumhurbaşkanımız, Türkiye’nin dünyaya marka ihraç etmesi gerektiğini söyledi. Biz de bunu başardık” dedi

Aşçıoğlu Selenium Retro ev fiyatları!

Aşçıoğlu Selenium Retro ev fiyatları 740 bin liradan başlayarak, 1 milyon 165 bin liraya kadar değişiyor. Selenium Retro Ataköy projesi Eylül 2017'de tamamlanacak...

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Göz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Hasan Serdar Akdeniz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 29 Şubat'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Yaşar Aşçıoğlu inşaat sektöründe merak edilenleri yanıtladı!

Müteahhitliği işi bilmeyen insanların yapmaması gerektiğini belirten Yaşar Aşçıoğlu, "Saçını kuaföre emanet ederken prova isteyen, canını emanet ettiği müteahhitten geçmiş aramıyor. Bu acıdır ve yanlıştır" dedi

Aşçıoğlu İnşaat'tan Selenium Ataköy'e kardeş!

Türkiye’nin ilk rezidansını inşa eden Aşçıoğlu İnşaat’ın patronu Yaşar Aşçıoğlu Ataköy’deki projesini büyütüyor. Ataköy Selenium’un yanında yeni bir yer aldıklarını belirten Aşçıoğlu “Burada 1.000 konuta ulaşacağız. Proje aşamasındayız” dedi.

Yaşar Aşçıoğlu: 2016'da gayrimenkul sektörü hareketli olacak!

Aşçıoğlu Yönetim Kumlu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, eylül ayında Dubaili Deyaar firmasıyla iş birliğine imza attıklarını hatırlatarak, "Deyaar ile birlikte hem İstanbul'da hem Dubai'de projeler geliştireceğiz" dedi.

Aşçıoğlu Selenium Ataköy'de son 30 daire!

Aşçıoğlu’nun İstanbul’un kalbi Ataköy’de yükselen projesi Selenium Ataköy’de son 30 daire, sakinlerini bekliyor. Proje 3 blok halinde yükselen 321 konuttan oluşuyor.

Aşçıoğlu İnşaat projesiyle eğitime destek sağlayacak!

Aşçıoğlu, 'Selenium Retro' Projesiyle eğitime destek verecek Sibel TÜRKER Gayrimenkul sektörünün gerçekleştirdiği projeleri ile lider markalarından Aşçıoğlu, Ataköy'deki yeni projesi Selenium Retro ile anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atı

Aşçıoğlu, Selenium Retro'yla eğitime destek verecek!

Aşçıoğlu, 'Selenium Retro' Projesiyle eğitime destek verecek Sibel TÜRKER Gayrimenkul sektörünün gerçekleştirdiği projeleri ile lider markalarından Aşçıoğlu, Ataköy'deki Selenium Retro ile anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor.

Dubai Aşçıoğlu Haberi

Dubai Aşçıoğlu

Türk gayrimenkul sektörü, yurtdışında konut yapmanın yanı sıra markasını da ihraç etmeye başladı. Geçen yıl, Birleşik Arap Emirlikleri'nin en büyük gayrimenkul şirketlerinden ve Dubai İslamic Bank'ın da ortak olduğu Deyaar Development PSJC ile güçbirliği yapan Aşçıoğlu, Midtown Selenium by Deyaar'la markasını Dubai'ye taşıdı.


PROJEDE 2 BİN 400 DAİRE VAR

Dubai'de inşaatına başlanan 817 milyon dolarlık Midtown projesindeki 80 dairelik bir bloka Selenium ismini veren Aşçıoğlu, Türkiye'den ilk defa markasını ihraç eden şirket unvanını aldı. Aşçıoğlu, 27 blokta 2 bin 400 konuttan oluşan Midtown projesinin ikinci etabı Dania District'teki konutları Selenium imzasıyla satacak. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 2023'te Türkiye'nin dünyaya marka ihraç eden konuma gelmesini hedef göstermişti. Biz bu hedefe ulaştık. İnşaat sektöründe bir ilki başardık....