27 / 04 / 2024

dubai bin metrelik gökdelen

dubai bin metrelik gökdelen

Dünyanın en uzun binası olan Dubai'deki 827 metrelik Burç Halifenin tahtı sallanıyor.2020'de bitmesi hedeflenen gökdelenin inşası 2.2 milyar dolar tutacak. Çalışmaları önceden başlayan gökdelen inşaatında 26. kata gelindi.

Konut fiyatları arttı, Türk yatırımcılar rotayı Dubai, Almanya ve Londra'ya çevirdi!

Türkiye'de konut fiyatlarının artması vatandaşların Londra, Dubai, Almanya'ya yatırım yapmaya itti. 2023'te toplamda 120 bin Türk yurt dışından konut aldı. 

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgüür Kaya tarafından kuruldu.

Türk yatırımcıların lüks konutta tercihi Dubai oldu!

Ülkemizde yabancı yatırımcılara vatandaşlık hakkı tanındığı gibi, yurt dışında da bazı benzer uygulamalar yer alıyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nde yatırım şartının 750 bin dirheme karşılık gelen yaklaşık olarak 205 bin dolara düşürülmesiyle, Türk yatırımcılar Dubai’de adeta yatırım turuna çıktı.

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli’de Sinan Tokmakçıoğlu tarafından açıldı.

Sultangazi’ye 5 bin metre bisiklet yolu yapılıyor!

Sultangazi Belediyesi, Hacı Bektaş-ı Veli Şehir Ormanı'nda yolun bir kısmını bisiklet yoluna ayrıldı. Mimar Sinan Şehir Ormanı’na da yapılacak olan bisiklet yoluyla birlikte Sultangazi’ye 5 bin metrelik bisiklet yolu kazandırılacak

Delta Dubai Entegre projesi geliyor!

Delta Gayrimenkul Delta Dubai Entegre projesi için düğmeye bastı. Proje 296 milyon 825 bin 389 TL yatırım bedeliyle yükselecek.

Dubai'ye yüksek hızlı teleferik hattı geliyor!

Birleşik Arap Emirlikleri başkenti Dubai’de yüksek hızlı teleferik hattı inşa edilecek. Çift yönü hat üzerinde her yönde saatte 8.4 bin yolcunun taşınabilecek...

The BIG 5 Show Dubai fuarına rekor katılım!

The BIG 5 Show Dubai, Ortadoğu’nun en büyük, dünyanın ise sayılı yapı fuarlarında biri olarak nitelendiriliyor. Bu yıl 39’uncu kez kapılarını açan bu dev organizasyona 2 bin 500 firma katıldı.

4 metrelik mezar yerini 29 bin TL'ye internette satışa çıkardı!

Kayseri'de bir kişi, daha önce satın aldığı mezarlığı, internet üzerinden verdiği ilanla 29 bin TL'ye satışa çıkardı....

Dubai Elektrik Tesisat Yapı İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dubai Elektrik Tesisat Yapı İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Zelitayar ve Abdullah Zualı Tayar ortaklığında kuruldu. 

Ebru Gündeş Dubai'deki daire için 750 bin TL'sini yaktı!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş sıcaklardan bunalınca Dubai'de kiraladığı lüks daireyi bırakıp Türkiye'ye döndü.

Dubai Land İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dubai Land İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Alshkh Hassan ve Emad Alshıkh Hassan ortaklığında kuruldu. 

Kanlıca'dan Paşabahçe'ye 3 bin 700 metre yürüyüş keyfi!

Kanlıca'dan Paşabahçe'ye uzanan 3 bin 700 metrelik sahilde yaya, bisiklet yolu ve iskeleler hizmete açıldı. 

dubai bin metrelik gökdelen Haberi

dubai bin metrelik gökdelen

DÜNYANIN en uzun binası olan Dubai'deki 827 metrelik Burç Halifenin tahtı sallanıyor. Suudi Arabistan. Cidde'de bin metrelik bir gökdelenin yapımı için iki Suudi şirketi arasında anlaşma sağlandığını açıkladı. 2020'de bitmesi hedeflenen gökdelenin inşası 2.2 milyar dolar tutacak. Çalışmaları önceden başlayan gökdelen inşaatında 26. kata gelindi. 


Hürriyet 



Haber, Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


SUUDİ Arabistan hükümeti, dünyanın en uzun gökdelen projesine finansman sağlayacağını açıkladı. Cidde'ye inşa edilecek "Cidde Tovver" adındaki gökdelen 1 kilometre yüksekliğe ulaşacak. 1 milyar 230 milyon dolara mal olması beklenen Cidde Tovver, Cidde City adındaki büyük inşaat projesinin bir parçası olacak. 

Toplam projenin maliyetinin 2.2 milyar doları bulması bekleniyor. 200 katlı projenin inşaatı başlamış ve 26'ncı kata ulaşılmıştı. Kulenin tamamlanmasının ise 2020'yi bulacağı belirtiliyor. Halen dünyanın en yüksek binası, Dubai'deki...