25 / 04 / 2024

Dubai Cityscape 2015

Dubai Cityscape 2015

Dubai’deki gayrimenkul fuarı Cityscape Global’de Türk firmaları ilgi odağı olurken gündemde terör olayları öne çıktı. Körfez yatırımcısı endişelerini dile getirdi ama yatırımdan da vazgeçmedi.

Gayrimenkul sektörü dış pazara odaklanıyor!

Türkiye ekonomisinin en önemli büyüme motoru haline gelen inşaat ve gayrimenkul sektörü, dış pazara daha fazla odaklanıyor.

Körfez yatırımcısı en çok hangi konularda endişeli?

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Cityscape Global’e katılan yabancı yatırımcıların kendisine “Güçlü ve güvenilir bir şirket mi? Projenin ruhsat, iskan gibi sorunları var mı?” sorusunu yöneltiklerini söyledi.

Nef, Dubai Cityscape 2015'te!

Dünyanın en önemli fuarlarından Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı 08-10 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Nef, Ataköy 22 ve İŞ GYO ortaklığıyla yürütülen İnistanbul projeleriyle fuardaki yerini alacak.

Dubai Cityscape’ye bu yıl rekor katılım bekleniyor!

Dünyanın her yerinden dev gayrimenkul yatırımcılarını ağırlayan Dubai Cityscape’ye bu yıl Türkiye’den rekor katılım bekleniyor. 40 Türk firması 8-10 Eylül tarihlerinde Dubai’de adeta gövde gösterisi yapacak.

Türk gayrimenkul firmaları Cityscape'te şov yapacak!

Dünyanın her yerinden dev gayrimenkul yatırımcılarını ağırlayan Dubai Cityscape’ye bu yıl Türkiye’den rekor katılım bekleniyor. 40 Türk firması 8-10 Eylül tarihlerinde Dubai’de adeta gövde gösterisi yapacak.

Nef Dubai Cityscape 2015 katılacak!

Nef, Türk konut sektörünün bu yıl oldukça ilgi gösterdiği Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’nda; Nef Ataköy 22’yi ve İş GYO iş birliği kapsamında, İnistanbul projesini sergileyecek.

Nef, Dubai Cityscape 2015’e katılacak!

Dünyanın en önemli fuarlarından Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı 08-10 Eylül tarihleri arasında yapılacak. sı Nef, Ataköy 22 ve İŞ GYO ortaklığıyla yürütülen İnistanbul projeleriyle fuardaki yerini alacak.

Gayrimenkul şirketleri Dubai Cityscape 2015'de buluşacak!

Yaz dönemi başta olmak üzere yurtiçindeki belirsizlikler nedeniyle satışlarında dış piyasaya ağırlık vermeyi düşünen gayrimenkul firmaları, dünyanın önde gelen emlak fuarları arasındki Dubai Cityscape Global 2015’i deyim yerindeyse ablukaya aldı.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Türk inşaat firmaları Körfez’den vazgeçmedi!

Dubai Cityscape Global 2017 Fuarı'na katılan Türk inşaat stantları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla yoğun ilgi gördü. Şirketler şimdi gelen ön talebi satışa çevirmek için harekete geçti.

Dubai Cityscape, Türkiye ekonomisi için önemli!

Yeni Akit Gazetesi yazarlarından Sedat YILMAZ bugünki yazısında Türkiye’den 12 firmanın katılım gösterdiği Dubai Cityscape Fuarını değerlendirdi.

Dubai Cityscape'te en çok 3. Havalimanı'nı sordular!

Emlak Konut GYO, Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’ye 50 projesi ile çıkartma yaptı. Fuarda Türkiye’nin tanıtım ofisi gibi çalışan Emlak Konut GYO, Arap yatırımcıların en çok Türkiye’deki çılgın projelerle ilgili sorularına muhatap oluyor.

Artaş İnşaat’a Dubai'den ortaklık teklifi!

Artaş İnşaat, Dubai Cityscape'ye bu yıl 11 projesiyle katıldı. 1.2 milyar lira yatırım değerine sahip Avrupa Konutları Yamanevler projesinin de lansmanını Dubai'de yapan firma, fuarda körfezli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Türk projeleri Dubai’de boy gösterdi!

Emlak Konut’un 50, Artaş’ın 11, Tahincioğlu’nun 2 ve Katay’ın bir marka projeyle katıldığı Dubai Cityscape Global 2017’de, Türk firmalarına yabancı ilgisi ilk günden başladı.

Artaş İnşaat 11 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai Cityscape’ye bu yıl 11 projesiyle katılan Artaş İnşaat, Türkiye’nin yüksek yatırım potansiyelini Körfezli yatırımcılara sundu. Avrupa Konutları Yamanevler projesinin de lansmanını Dubai’de yapan firma, fuarda körfezli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Dubai Cityscape Global 2017 başladı!

Cityscape Global 2017, Dubai’de kapılarını araladı. Bu yıl 15’inci kez gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’de Türkiye gayrimenkul sektörünün ön planda olma geleneği de sürüyor.

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Tahincioğlu basın toplantısı 11 Eylül'de Dubai'de!

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu, dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan Dubai Cityscape Global 2017’de 11 Eylül 2017 Pazartesi günü sohbet toplantısı gerçekleştirecek.

Avrupa Konutları Yamanevler satışta!

Artaş İnşaat, 11 Eylül Dubai Cityscape Fuarı’nda gerçekleştireceği lansman öncesinde Avrupa Konutları Yamanevler projesinde avantajlı fiyatlarla ön satış dönemini başlattı.

Dubai Cityscape Global, Türkiye’ye moral oldu!

6-8 Eylül’de Dubai’de düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global, Türkiye’ye moral oldu. Körfez yatırımcısı, darbe girişimi sonrası fuarda sergilenen projelerden toplam 1.2 milyar liralık konut ve ofis rezerve etti.

Dubai Cityscape 2015 Haberi

Dubai Cityscape 2015

Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarlarından Dubai’de düzenlenen Cityscape Global kapılarını açtı. Cityscape Global’e 61 firma ile en çok katılımı gösteren ülke olan Türkiye, fuarda büyük ilgi çekti ancak yabancıların gündeminde de ülkedeki terör olayları ve siyasi belirsizlik vardı. Körfez yatırımcısı Türkiye’de yaşanan gergin ortamdan endişe duysa da Türkiye’ye uzun vadeli baktığı için yatırıma devam mesajı verdi. Yeni proje tanıtımlarını fuara saklayan Türk firmaları, yerli yatırımcının beklemeye geçtiği ortamda, Körfez ilgisi sayesinde moral buldu. Bu yıl alan olarak yüzde 30 büyüyen gayrimenkul fuarında, Türk firmaları da katılımını ikiye katladı. 2014 yılında katılımcı sayısı 30 iken bu yıl Türk firmalarının sayısı 61’e çıktı. Türkiye, fuara katılan 28 ülke arasında en çok uluslararası katılımı gösteren ülke oldu. Fuar alanındaki etkinliklerde de Türk...