20 / 04 / 2024

Dubai Cityscape türkiye ön talep

Dubai Cityscape türkiye ön talep

Bu yıl 15’incisi düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global’e katılan Türk şirketler Türkiye’ye mutlu döndü. Sektör temsilcileri, 3 gün boyunca fuarda yabancı yatırımcılarla bir araya geldi.

Suudi yatırımcıların Türkiye’ye ilgisi yeniden artmaya başlıyor

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Cityscape Global 2023 Emlak, Gayrimenkul, Yatırım Sektörü Fuarı’nın ilk gününde Suudi yatırımcıların Türkiye'ye ilgisinin yeniden canlanmaya başladığını gördüklerini açıkladı.

Türkiye Ticaret Merkezi Dubai'de açıldı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Ticaret Bakanlığının desteği ile Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından Dubai'de inşa edilen ticaret merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Dubai'deki Türkiye Ticaret Merkezi Şubat sonunda açılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) de desteğiyle Dubai'de yeni bir ticaret merkezi açmaya hazırlanıyor.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

Zingat Türkiye'deki konut projelerini yurtdışına pazarlıyor!

Zingat, yatırım ortağı olan Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki yedi ülkede lider emlak platformlarına sahip Dubai merkezli Propertyfinder Group (PFG), Türkiye'deki konut projelerini yurtdışına açıyor... 

Novrum Gayrimenkul projelerini Türkiye'de tanıtacak!

NOVRUM Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi ABD, İngiltere, Fransa ve Dubai gibi ülkelerden sonra projelerini Türkiye'de de tanıtacak...

Murat Kurum Dubai'de, Türkiye’deki yatırım fırsatlarını anlattı!

Emlak Konut GYO, her yıl gayrimenkul sektörünün yoğun katılımıyla gerçekleşen ve dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Cityscape 2017’de Türkiye’deki büyük gayrimenkul fırsatlarını katılımcılara anlattı

Dubai Cityscape, Türkiye ekonomisi için önemli!

Yeni Akit Gazetesi yazarlarından Sedat YILMAZ bugünki yazısında Türkiye’den 12 firmanın katılım gösterdiği Dubai Cityscape Fuarını değerlendirdi.

Dubai Cityscape'te en çok 3. Havalimanı'nı sordular!

Emlak Konut GYO, Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’ye 50 projesi ile çıkartma yaptı. Fuarda Türkiye’nin tanıtım ofisi gibi çalışan Emlak Konut GYO, Arap yatırımcıların en çok Türkiye’deki çılgın projelerle ilgili sorularına muhatap oluyor.

Artaş İnşaat 11 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai Cityscape’ye bu yıl 11 projesiyle katılan Artaş İnşaat, Türkiye’nin yüksek yatırım potansiyelini Körfezli yatırımcılara sundu. Avrupa Konutları Yamanevler projesinin de lansmanını Dubai’de yapan firma, fuarda körfezli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Dubai Cityscape Global 2017 başladı!

Cityscape Global 2017, Dubai’de kapılarını araladı. Bu yıl 15’inci kez gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’de Türkiye gayrimenkul sektörünün ön planda olma geleneği de sürüyor.

Amad Gayrimenkul, Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapacak!

Daha önce Dubai, Ürdün, Arabistan gibi Körfez ülkelerinde çeşitli gayrimenkul projeleri yapan Suudi Arabistan kökenli Amad Gayrimenkul Geliştirme firması önümüzdeki dönemde Türkiye’de ses getirecek konut projelerine imza atmaya hazırlanıyor.

Cityscape ve MIPIM fuarları neden Türkiye'de yapılmadı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında Türkiye'deki gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. İlhan, Cityscape ve MIPIM fuarlarının neden gerçekleşmediğini cevapladı.

Dubai Cityscape türkiye ön talep Haberi

Dubai Cityscape türkiye ön talep

Bu yıl 15’incisi düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global’e katılan Türk şirketler Türkiye’ye mutlu döndü.


15 Temmuz darbe girişimi sonrası yurtdışında tanıtım turlarına çıkmaya karar veren ve ilk adres olarak Dubai’yi seçen sektör temsilcileri, 3 gün boyunca fuarda yabancı yatırımcılarla bir araya geldi. Fuara katılan firmalar ‘İlk hedefimiz ev satmak değil Türkiye’yi anlatmak’ mesajı verse de fuar boyunca yaklaşık 1.2 milyar liralık talep toplandı. Gayrimenkul şirketleri şimdi o yabancıları Türkiye’de ağırlayacak ve rezerve edilen evlerin satışını yapacak.


HANGİ PROJELERİ SEÇTİLER?

Garanti Koza 


Garanti Koza fuarda Bulgaristan’daki 2 projesi ile İstanbul’daki konutlarını tanıttı. Şirket yaklaşık 50 milyon dolarlık talep aldı.


Çalık Gayrimenkul 


Çalık Gayrimenkul fuarda Beyoğlu Belediyesi işbirliği ile Taksim’de yapılan kentsel yenileme projesi Taksim 360 projesi ve Ataşehir’deki Metropol İstanbul projesi ile yer aldı. Tarlabaşı’ndaki...